středa 2. března 2016

Michael Kors Extreme Blue


 photo michael-kors-extreme-blue_01_zpsvmoukjya.jpg

 photo michael-kors-extreme-blue_02_zpspwpdpsct.jpg

 photo michael-kors-extreme-blue_03_zpstfj9ndvx.jpg

 photo michael-kors-extreme-blue_04_zpsav9jhgwa.jpg

Možná jste zaznamenali, že Michael Kors loni uvedl na trh první pánský parfém: citrusově kořeněný Michael Kors for Men. Nedávno přišel na trh s novinkou, Michael Kors Extreme Blue, který je nyní k dostání i u nás. A protože se mně první pánský parfém Michaela Korse líbil, rozhodl jsem se zkusit i tento.

O parfému jsem četl, že je "vodový" a svěží, ale to je možná jen ten prvotní dojem svěžích citrusových tónů a koření. Michael Kors for Men mně připadal o něco rafinovanější a složitější, Michael Kors Extreme Blue mně připadá zase mužnější. 

Sametově první dojem vytváří Ambrox, napřed cítíte citrusy, nahořklá semínka anděliky a pepřové tóny. Srdce parfému tvoří jehličí, jalovec, šalvěj a semínka sezamu. Závěr parfému pak tvoří pižmo, kterým zůstanete vonět ještě hodně dlouho. 

Michael Kors Extreme Blue najdete ve stejném flakonu jako Michael Kors for Men, jen je světle modrý a v čirém skle se stříbrným uzávěrem. Pokud jej budete chtít zkusit, nedejte jen na vzorek na papírovém proužku, na kůži voní úplně jinak - mnohem více se rozvoní :) Michael Kors Extreme Blue seženete exklusivně v Sephoře.

2 komentáře:

  1. Pane jo, stíháš ty vůně spotřebovávat? :-D Já je na sebe doslova leju a stále plný šuplík, žádnou nemůžu dobrat, vždycky se mi jedna omrzí, tak hned pořizuju novou... Je to nekonečný příběh :-D

    Jinak věřím, že voní hezky, ale já dávám i na flakon a tento by mne v obchodě vůbec nezaujal, je moc jednoduchý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky používám několik vůní najednou a nedávno mně začaly skoro všechny docházet, tak jsem si zase nějaké přikoupil. No a některé si kupuji jen tak pro potěšení, i když je právě zrovna nepotřebuji :)

      Vymazat