pátek 26. února 2016

Jak jsem si koupil tašku a ještě ušetřil


 photo batoh-freshlabels_01_zpsyseup8q7.jpg

Vím, že existuje cashback, taková "služba", díky které při nákupu ušetříte. Není to jen taková ta jakože "sleva 20%", u které si nejste jisti, zda to opravdu sleva je, ale při nákupu skutečně dostanete nějaké to procento z hodnoty nákupu zpátky. Takže ty ušetřené peníze dostanete a ihned je vidíte - máte je zpátky na svém účtu.

Párkrát jsem tak zkoušel nakupovat, ale nikdy to nemělo žádný výsledek, který by stál za řeč. Pak jsem někde četl o stránce PlnáPeněženka.cz, tak jsem se na ni ze zvědavosti podíval a byl jsem překvapený, že tam najdete spoustu zajímavých obchodů, i s módou; třeba Asos, FreshlabelsAnswear nebo Footshop, u kterých už jsem už v minulosti nakupoval. Vlastně tam najdete úplně všechno: jídlo (Sushitime, DámeJídlo), kosmetiku, služby, elektroniku, ... Je tam spousta známých obchodů, tak proč při nákupu něco neušetřit? 


Je to úplně jednoduché. Na PlnáPeněženka.cz se zaregistrujete, v přehledu obchodů si vyberete odvětví (elektro, domácnost, jídlo, móda) a pak si už vyberete přímo stránku e-shopu nebo značky (kde se také dočtete, jaké procento z nákupu zpátky dostanete), skrz kterou přejdete přímo na stránky prodejce. To je podmínka pro to, abyste získali peníze zpátky.



 photo batoh-freshlabels_02_zpsxxraedun.jpg

 photo batoh-freshlabels_03_zps1tziolnd.jpg

Měl jsem vyhlédnutou plátěnou tašku z Freshlabels, která se dá nosit v ruce, na rameni nebo na zádech. Našel jsem si Freshlabels na PlnéPeněžence, přes odkaz přešel do e-shopu a normálně nakoupil. Taška stála 1.090,- korun a cashback u tohoto nákupu činil 11,3% - tedy 101,- korun. K tomu vstupní bonus při registraci 50 korun... paráda, dostal jsem 150 korun zpátky, které si hned po schválení odměny e-shopem můžu nechat poslat na svůj účet - již od částky 1 Kč :) Někdy to prý může trvat delší dobu, u mě to schválili během jednoho dne.


Je to jednoduchý způsob jak ušetřit. Stačí jen myslet na to, abyste při nákupu on-line vstoupili do e-shopu přes PlnouPeněženku a je to ;)



 photo batoh-freshlabels_04_zpsrebxk9q5.jpg

5 komentářů:

  1. Udělal jste velmi " dobrej business " , jen to má jednu " drobnou " pihu na kráse a to tu, že firma Freshlabels tuhle tašku prodává za 790,- Kč ( + k tomu nabízí slevu 150 Kč , takže jí může mít zájemce přímo od nich za 640 ,- Kč ) .
    Pokud to měla být reklama tu vaší plnou pěněženku tak se moc nepovedla. Ale tipuju, že vaši nekritičtí obdivovatélé to zhltnou a už na peněženku klikají :)))))
    Ne, zveřejnění tohoto mého příspěvku od vás fakt už nečekám . Zveřejňujete jen ty obdivné.....srandisto .
    http://www.freshlabels.cz/produkty/ucon-hennes-uc255/?kategorie[]=batohy-tasky&typ-produktu[]=tasky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrát hejt nevyšel. Taška, na kterou zde zveřejňujete odkaz, stojí 790 korun, Ale není to ta, kterou mám já, je levnější. Je to model Hennes, který se dá nosit pouze v ruce. Já mám model Oscar, který se dá nosit také na zádech jako batoh, a Freshabels jej prodává za 1.090 korun, jak píšu. Ceny jsou stejné, ať už je kupujete přes Plnou peněženku nebo ne.
      Tak se příště napřed podívejte pořádně, než začnete hejtovat ;) Nezveřejňuji jen ty vulgární a hloupé komentáře.

      Vymazat
    2. To neměl být hejt. Za mou chybu se omlouvám. Ano, přehlédl jsem a přiznávám to.
      Některé vaše příspěvky mi prostě silně zavání reklamou. Víc v tom nehledejte.

      Vymazat
    3. V pořádku :) Kéž bych dostával tolik reklamních zakázek a především finančních odměn za ně, jak mně moji haters (ne)přejí :D

      Vymazat
  2. Plná peněženka nezní vůbec špatně, na to mrknu :) Já jsem šetřil zatím primárně jenom na Kase slevovýma kuponama (nikde jinde moc nenakupuju online :D ), ale tohle zní zajímavě, díky. #nehater

    OdpovědětVymazat