úterý 5. ledna 2016

Crème de la crème


 photo tricko-creme-de-la-creme_01_zpshcpwgtj4.jpg

 photo tricko-creme-de-la-creme_02_zpsgipaivb9.jpg

 photo tricko-creme-de-la-creme_03_zpscj83a8ba.jpg

 photo tricko-creme-de-la-creme_04_zpsr7vgebi8.jpg

 photo tricko-creme-de-la-creme_05_zpsx9fau4ch.jpg

 photo tricko-creme-de-la-creme_06_zps5wodezzz.jpg

Začalo přituhovat, tak jsem zase vytáhl kožich z kolekce Masion Martin Margiela for H&M, který je z imitace bobří kožešiny. I když je umělý, zahřeje. Ale na pravou kožešinu prostě nemá! Rád jej nosím hlavně večer, když vyrážíme na drink, protože na krátké přesuny z baru do baru a do taxíku pod ním nemusím mít ani svetr a je mně v něm větší teplo než v kabátu :)

Tenisky Nike Roshe Run jsem už dlouho chtěl, ale nikde, ani ve vlajkovém obchodě Nike Na Příkopě, prostě neseženete boty větší než 45. Smutné! Pak se na mě ale usmálo štěstí ve Footshopu, který má kromě e-shopu designově zajímavě řešenou prodejnu s velkým výběrem krásných sneakers v tom velkém bílém sídle hipsterů naproti metra Vltavská.

Dále mám na sobě tričko Crème de la crème ze Store de Paris, džíny H&M, Happy Socks, hodinky Armani a náramek Jolly Lapel z vánočního balíčku Box for King.

15 komentářů:

  1. Víťo,píšu Ti to pořád, jak si tím úděsným kníračem pod nosem škodíš, dokonce i tady, kde jsi buď nenáviděn, nebo jsi zdrojem všeobecného veselí, to uznávají, že bez těch příšerných vousů ala sňatkový podvodník a psycho a jiných doplňků, jsi pěkný chlap, viz včera 21:27: http://www.modnipeklo.cz/diskuse/pekelne-celebrity-3/strankovani/773/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor, ale to, co na Módním pekle píší jeho uživatelky nejde brát ani jako kritiku, ani jako názory. Jsou to jen hnusné, urážlivé a vulgární kecy, odsuzování a polopravdy, takže se jimi nehodlám zabývat. Je mně jen líto, že má někdo tak nudný nebo nenaplňující život, že má potřebu anonymně se o někom vyjadřovat tak nízkým způsobem.

      Vymazat
    2. Odhlédněme od anonymů, první co mě napadlo, při pohledu na outfit byla legendární scéna ze Saturnina, kde dědeček vyzývá Milouše, aby na tom, co mu vyrašilo pod nosem nosil ve společnosti čistý kapesník. Je mi to líto, ale je to tak. Jinak všechno sluší.
      Šárka

      Vymazat
    3. Když si čtu některé komentáře, vybavuje se mně ta scéna ze Saturninova posledního zaměstnání, kde nedostal doporučení a ta dáma, která hledala něco záporného na čemkoli ;)

      Vymazat
    4. Diskuze 'neslušivý knírek pana Vítězoslava' mi, prosím omluvte mě všichni zůčastnění, přijde trochu legrační. Milouš byl nevychovaný nedorostek co si i pyžamo zapíná nakřivo a rovně stát neumí. Všechno se musí umět nosit, jak určitý sestřih vlasů, tak vousy i knírky; a mě přijde že knírek nošený někým kdo pro jednou ví co se kam (a k sobě) hodí je knírek slušivý.

      V kombinaci s prakticky jakýmkolik kožuchem (nebo třebas jen kožešinovým límcem - ty jsou úžasné), vypadáte, pane Vítězoslav, spíše jako uctivý pan továrník.
      Nebo alespoň spíš jako Dědeček za mlada, než-li Milouš.

      Mimochodem, frufr ponožky a pěšinka ve vlasech.

      Vymazat
  2. Store de Paris má skvelé šedé mikiny! Hneď by som si vybral a nie jednu :D

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tak gen kožich není špatný, spíš bych si k němu ale uměl představit víc elegantnější boty než tyhle tenisky.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, souhlasím s tím,že bez knírku by to bylo o dost lepší..... L.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten knir je sexy a osobity :) Ne kazdy ho unese.

    OdpovědětVymazat
  6. Leskne si i spousta pravých kožešin, zrovna třeba takový bobr, kterého tento kožich imituje ;)

    OdpovědětVymazat
  7. krásny príspevok <3
    http://worldbynicole.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Víťo, z babizen na módním pekle si nic nedělej, to jsou tam případy, viděls je, jak samy chodí, co nosí a co tam píší i samy sobě? Nejsnazší je kydat na druhé a vidět milióny chyb jinde, člověk se pak nemusí zaměřovat sám na sebe a svoje vlastní problémy až komplexy ;) Nikdo není dokonalý, ale tam si na dokonalost hrají. Ukázkové rodiny a všechno perfektní. To ani v pohádce neuvidíš :) Tak se nenechej můrama otrávit. Někdy jsou tvé příspěvky inspirativní dokonce i v kosmetice, a to je co říct. Tak se drž. Teda kašli na ně. Tvůj polohater

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Víťo, až dávno pradávno som tu čítala článok o bieliacich zubných pastách, ktoré by mali aspoň čiastočne odstrániť povlak na zuboch spôsobený fajčením, pitím kávy, vína... Chcela by som niektorú skúsiť, ale neviem si vybrať. Môžeš mi prosím poradiť nejakú značku, ktorú máš odskúšanú že funguje? Vďaka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že jsem psal o Signal White Now, pastě, která zuby bělí jen opticky.
      Opravdu účinnou bělicí zubní pastu dělá Swiss Dent a dá se koupit u Profimedu (mají i e-shop ;).

      Vymazat