pondělí 21. prosince 2015

Vánočně laděný outfit


 photo vesele-vanoce-2015_03_zpsnba3xz4q.jpg

 photo vesele-vanoce-2015_02_zpsxv9ky3de.jpg

 photo vesele-vanoce-2015_04_zpsgivgbedz.jpg

Máte nějaký "vánoční" svetr? Já jsem vždycky chtěl nějaký svetr se zimním motivem, až jsem před pár lety v sekáči objevil svůjprvní. Pak přibyl další. A další. A nedávno jsem ve výprodeji našel tento vlněný, krásně zelený svetr Gant s jeleny, který teď hodně nosím, protože jednak hřeje, a také mně připomíná, že už budou Vánoce :) Tady k němu mám džíny Levi's a ponožky z Ponožkovic ve vánočních barvách z loňského listopadu. Ty nádherné fialové s motivem hvězdiček a kaprů, které mně z Ponožkovic přišly začátkem měsíce, si nechávám na Štědrý den :)

5 komentářů:

  1. Ne, protože mi nesluší tak krásně jako tobě Vítˇo...ty vánoční svetry Ti opravdu seknou :)(Petruš)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám tři vánoční, na jednom dokonce přišité zvonky a nápis "Jingle my bells", lidem okolo se to moc líbí, vždy sklidím úspěch :-D Jo, vánoční svetry jsou úžasný... A ten tvůj taky! Včetně ponožek! Palec nahoru ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Konečně elegantní muž. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Vianočné svetre milujem ale doma mám len jeden s nórskym vzorom a ten tiež nie je nijak zvlášť úchvatný. Tento rok som chcela potešiť priateľa vianočným svetrom, a zároveň aj seba...akože couple svetre... ale vôbec sa mu tento nápad nepáčil, tak ešte čakám na svoju príležitosť. Možno ďalší rok.=D
    Inak ten tvoj je naozaj krásny - vianočný ale nie gýčový.

    OdpovědětVymazat
  5. Aj ja mám jeden Nórsky s pravej vlny a vločkami :)

    OdpovědětVymazat