pátek 13. listopadu 2015

Aktovka ELEGA


 photo taska-elega_01_zps6bst1d9a.jpg

 photo taska-elega_02_zpsfcxtmrtc.jpg

 photo taska-elega_03_zpsl3rksn7a.jpg

 photo taska-elega_04_zps4zfi2dkw.jpg

 photo taska-elega_05_zpszxb0w648.jpg

Pokud sledujete moje facebookové stránky A Czech Fashionisto's Diary nebo můj Instagram @czechfashionisto, asi jste zaznamenali moji novou tašku české značky Elega.

Obvykle nosím velkou tašku, do které se vejdou moje každodenní potřeby, svetr, šál či nákup, ale chtěl jsem i nějakou menší, elegantní tašku, která by mě přiměla netahat s sebou tolik věcí :) Vybíral jsem mezi modrou, tmavě hnědou a vínovou. Tmavě hnědou tašku už mám, tmavě modrou také, ale vínovou ne, tak jsem si říkal, že rozzářím podzimní šeď vínovou barvou a zároveň získám elegantní tašku v netradiční barvě.

Také mě těší, že tím podpořím tradiční českou značku. Elega sídlí v Třebechovicích pod Orebem a její tradice sahá až do druhé poloviny 19. století. Komunisti ji samozřejmě znárodnili, ale ve výrobě kvalitních kožených tašek a kabelek pokračují dodnes.

Většina aktovky je tvořena texturovanou odolnou kůží, vršek je měkký a uvnitř je kapsa na menší laptop, kapsa na zip, dvě přihrádky na pera a několik přihrádek na vizitky a má také odepínatelný popruh! Vejdou se mně do ní všechny denní potřeby - diář Louis Vuitton, zápisník Leuchtturm od PenShop.cz a pero, láhev na vodu Slimbottle, která je jako dělaná pro aktovky a úzké a malé tašky, parfém, krém na ruce, cigarety, klíče a tak podobně... Vejde se do ní vše potřebné! 

9 komentářů:

  1. Je krásná! A Elega že sídlí v Třebechovicích? Bydlím takový kousek od nic a vůbec o tom nevím. Asi si budu muset trochu rozšířit obzory :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá skvěle a velmi se mi líbí barevný odstín, rozhodně nenudí! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Víťo, Víťo, měl by sis nechat přečalounit židli.

    OdpovědětVymazat
  4. Nová taška by sa zišla aj mne... aktuálne pokukujem po jednej z ponuky Playbag a hľadám ďalšie...

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  5. chtěl bych se zeptat zdali je slimbottle koupen přes memobottle.com nebo české slimbottle.eu... stránky vypadaj pěkně, ale nikde nejsou pořádně uvedené kontakty. díky moc předem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla by jít objednat přes českou stránku, ale nejsi první, kdo se mě na to ptá... Napsal jsme jim, tak uvidím, co mně napíšou! Dám pak vědět ;)

      Vymazat
    2. Tak jsem se ptal, prý měli potíže s dodávkou zboží, ale teď by mělo všechno fungovat jak má - na www.slimbottle.eu :)

      Vymazat