čtvrtek 10. září 2015

Outfit z Belgie



 photo belgie-outfit_01_zpssqp56aeq.jpg

 photo belgie-outfit_02_zpsctpk4kyi.jpg

 photo belgie-outfit_03_zpsbwlacsch.jpg

 photo belgie-outfit_06_zpsdrdslkfc.jpg

 photo belgie-outfit_04_zpsjpzomymh.jpg

 photo belgie-outfit_05_zpsje8ynepc.jpg


Před týdnem jsem se vrátil z dovolené v Belgii. S mojí nejlepší kamarádkou jsme tam vyrazili a chtěli jsme toho stihnout co nejvíce. Navštívili Bruggy, Ostende a Brusel. Než se dostanu k tomu, abych vám přiblížil krásy těchto měst, ukážu vám zatím jeden ze svých outfitů.

Nemám rád létání, protože vás omezují, co se hmotnosti zavazadel týče, a tentokrát jsem cestoval velice nalehko - můj kufr vážil asi 11 kilogramů. Takže jsem si sbalil svoje oblíbené, pohodlné a kombinovatelné věci, abych toho měl co nejméně.

Na sobě mám tričko SuperDry, džíny Levi's Commuter, boty New Balance, hodinky Calvin Klein (koupené na Slevomatu), sluneční brýle Ray-Ban a  červnové ponožky z Klubu pánů Ponožkovic.

4 komentáře:

  1. Teď trochu mimo: http://www.fler.cz/shop/bubibubi-ties Tohle znáš? Ty kravaty se mi zdají úplně parádní :o) Škoda, že je nemám komu kupovat. U nás vedou montérky a trika....
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Ty hodinky vypadají moc dobře!

    OdpovědětVymazat
  3. Kedže už dlho žijem v Belgicku, a túto krajinu milujem, veľmi sa teším na tvoje postrehy. Škoda, že som ťa nestretla, určite by som ťa zobrala aspoň na najlepšie frietjes v Bruseli. Inak, triko parádne!

    OdpovědětVymazat