pondělí 13. dubna 2015

Sportovní sako


 photo sportovni-sako_01_zpsts6okqpk.jpg

 photo sportovni-sako_02_zpsksw3sbya.jpg

 photo sportovni-sako_03_zpsqnduzrbn.jpg

 photo sportovni-sako_04_zpsetxi02fn.jpg

 photo sportovni-sako_06_zps8s0fzumt.jpg

 photo sportovni-sako_07_zpsunurh5tl.jpg

 photo sportovni-sako_08_zpsg3uttw5c.jpg

 photo sportovni-sako_09_zpse0s4cuva.jpg

 photo sportovni-sako_10_zpspu1z3kjk.jpg

Vždycky jsem chtěl sako s nějakým znakem na hrudi. Takové, jako kdysi nosívali studenti ve sportovních klubech. V Gantu takové už několikrát měli, ale jen v dámské variantě. Až se mi poštěstilo a našel jsem v sekáči toto sako z vlny a kašmíru s odznakem bavorského boxerského clubu Landshut. Netuším, jak je staré, každopádně je jako nové a ten boxerský club stále existuje (už 35 let).

Kromě toho mám na sobě svetr Lacoste, košili Seidensticker, kalhoty Gant, kravatu ze sekáče, ponožky Le Premier v Pánské pasáži, polobotky Allen Edmonds a tašku Furla Uomo

Za krásné fotky děkuji Sandře :)

7 komentářů:

  1. Parádní kousek, gratuluji.... Vím jak takový úlovek dokáže potěšit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Závidím! Také jsem takové sako vždycky sháněl :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    musím pochválit sako (zase ze sekáče v Holešovické tržnici?). Ale chtěl bych se zeptat, na jeden detail - mám s tím úplně stejný problém, a to je délka rukávů. Na fotce vidím, že od kloubu palce máš mezeru tak 4-5 cm, jedná se o "faux pas" ? 99% sak velikosti 56 má krátké rukávy a když vyzkoušíš 102 tak jsou zase široké na hrudi. Já to řeším prodlužováním rukávů co to jde, protože se setkávám s názorem že jsem ukradl sako dědečkovi :). Kolikrát najdu perfektní sako, které my sedne, ale rukávy končí u předloktí, bohužel je to šité na italské prcky. Jak to vidíš ty ? Kdy je to ještě ok a kdy je to za hranou ?

    Dík Filip

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    chtěl bych pochválit sako ( je zase z Holešovické tržnice? :)). Ale mám dotaz ohledně délky rukávů, mám totiž stejný problém, 99% sak má na moji vysokou postavu krátké rukávy. Já osobně to řeším maximálním prodlužováním, ale na fotce vidím, že máš vzdálenost od palcového kloubu 4-5 cm, tzn. že to neřešíš ? Já se setkávám s názorem, že jsem to sako ukradl dědečkovi :). Kde je hranice optimálního konce rukávů ? Jen podotýkám, že nemyslím saka k obleku, ale volnočasová saka.

    Díky Filip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ne, sako mám už nějakou dobu ze sekáče na Moravě ;) Pokud chci sako nosit na volný čas a se svetrem pod vím, tak snesu i kratší rukávy jako je tomu u tohoto saka. S vykukujícím svetrem to nevypadá tak blbě, jako kdybych pod ním měl jen krátký rukáv nebo košili - to pak nevypadá dobře.

      Vymazat
  5. Líbí se mi fotky! Ten nápad vyfotit outfit před posprejovanou stěnou je skvělý! Díky tomu dostávají fotky úplně jiný ráz ...

    OdpovědětVymazat