čtvrtek 5. března 2015

Už je skoro jaro!


 photo sako-strellson-missoni_01_zpsuvurlcql.jpg

 photo sako-strellson-missoni_03_zpss1slybyj.jpg

 photo sako-strellson-missoni_04_zpsio91byoh.jpg

 photo sako-strellson-missoni_05_zps5en9maft.jpg

 photo sako-strellson-missoni_02_zps403eyzn5.jpg

 photo sako-strellson-missoni_07_zpsmsezz1v3.jpg

 photo sako-strellson-missoni_09_zpsodcsqguz.jpg

Ty fotky vznikly asi před dvěma týdny. Bylo docela horko. Ráno jsem přijel z Moravy navlečený v kašmírovém svetru a zimním kabátu, protože ráno mrzlo. Ale kolem poledne už bylo takové teplo, že jsem kabát nechal doma a vyrazil jen takto.

Rád nosím džíny a košili s blazerem, k tomu jsem oprášil kravatu, kterou jsem si koupil v Berlíně a zjistil jsem, že se mi k ní skvěle hodí lednové ponožky z Klubu Pánů z Ponožkovic. Ještě víc mě potěšilo, že mají nově i velikost 47-49. Teda ne, že by mě obvyklá velikost 42-45 nebo 46 nějak škrtila, ale když máte vzorované ponožky, občas se ten vzor na velké noze roztáhne a vypadá poněkud jinak... Chápu, že většina z vás tyto problémy asi neřeší, ale je skvělé, že i na nás s nadměrnými velikostmi někdo myslí! :) 

Na sobě mám džíny Levi's 522, košili H&M, blazer Strellson, kravatu Missoni a hedvábný kapesníček Le Premier z Pánské pasáže. Hodinky Festina mám ze Slevomatu, ponožky z Ponožkovic a polobotky jsou Allen Edmonds. Mám neblahý pocit, že začínají dosluhovat a tak bych se měl začít dívat po jiných... :(

14 komentářů:

  1. Model dobrej, jen trochu toporný postoj na tuctovém balkonu.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezky jsi sladil ponožky s kravatou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Barevne hezky sladeno, ale moc nechapu ten uzky uzel na te kravate s siroce otevrenym limcem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Four-in-hand je klasický uzel. Pokud se někomu líbí ty velké, tlusté a široké uzly, ať si je nosí. Mně se ale nelíbí.

      Vymazat
  4. Uprimne se mi takovy outfit k tvemu typu postavy nelibi. Sako pusobi jako by bylo prilis kratke, kalhoty jsou prilis na stehna, takze ti je opticky zvetsuji a spis to pusobi, ze je ti cely outfit maly, nez aby byl dobre padnouci. Libi se mi ta barevnost a ponozky jsou skvele, hned je priteli obejdnavam :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jste hezky muz, ale chtelo by to zapracovat na pozovani. Ta topornost vam strasne skodi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při různých pózách se zase krčí sako, takže bych to měl pro změnu komentáře o tom, jak mám to sako zmačkané a jak mi nesedí...

      Vymazat
    2. :-) Tak samozrejme se nemusite kroutit podle Vogue ;-) Jen by to chtelo trochu odlehcit, pridat smrnc nebo pribeh. Nedokazu to popsat ani poradit, sama s objektivem nekamaradim. Treba by poradil nejaky profik.

      Vymazat
    3. Zrovna včera jsem si prohlížel reklamy v časopisech o módě a říkal si, jak uměle ti modelové působí, respektive jak vyhlazené to oblečení mají ve Photoshopu. Pak jsou lidé překvapení, když někde vidí záhyb. Je pravda, že mají oblečení upravené na míru, ale stejně se oblečení tu a tam pokrčí. A na blogu mi pak hejtují buďto pokrčené, "nepadnoucí" oblečení nebo strnulý postoj...

      Vymazat
  6. Bylo by to pěkné, ale kalhoty vážně působí disproporčně, takové upnuté mohou většinou nosit jen ty vychrtlé zombie modely, na komkoli relativně normálního vzhledu to většinou vypadá divně nebo dost blbě. Od pasu nahoru pěkné, spodní část prostě není to pravé ořechové. Ono ne vždycky to tzv. hejtování je od věci, s těma kalhotama mívají občas pravdu. Není přece chybou pozměnit svůj názor nebo pozměnit lehce styl ;) Víťo, ty jsi děsně tvrdohlavý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak obdivuju že si stojí za svým... Jak říká Karl Lagerfeld "V módě musíte neustále milovat, co jste nenáviděli a nenávidět, co jste milovali". Nicméně si troufnu říct že každý z nás, co se v módě vzhlížíme, velikáni či jen nadšenci, máme věc na kterou nedáme dopustit ať už se ostatním líbí nebo ne. A to je správně.

      Vymazat
  7. Dobrý, ale ty Edmondsy už fakt vyměň... A rozhodně za oxfordky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou velice pohodlné a mám je rád... ale už se pomalu začínám dívat po jiných, abych našel něco hezkého v mojí velikosti, než doslouží... ;)

      Vymazat
  8. Ty máš hodně širokej vršek, tj. pro tebe je ideální opačná barevná kombinace, než jakou máš na sobě - tmavší saka a světlejší kalhoty (a volnější, než nosíš).

    OdpovědětVymazat