úterý 31. března 2015

Soutěž o Braun cruZer beard&head


 photo Braun-cruZerbeardamphead_02_zpsd3794b96.jpg

Společnost Braun mi do soutěže věnovala tento strojek na zastřihování vlasů a vousů. Sám jej mám a už jsem psal o tom, jak dobře se mi používá. A vy teď máte možnost jej vyhrát.

Hřeben na vousy umožní nastavit šest různých délek (1–11 mm) a hřeben na vlasy nabízí také šest nastavení délky (10–20 mm) pro styling účesu. Jednoduchou manipulaci zajišťuje funkce click&lock, kdy k nastavení délky stačí jeden prst, a nemusíte tak opatrovat celou soupravou nástavců. CruZer6 beard&head je navíc plně chráněný proti vniknutí prachu nebo vody a dá se snadno opláchnout pod tekoucí vodou.

Stačí mi na vivicic@gmail.com napsat, proč byste jej měli dostat právě vy (jako předmět prosím uveďte soutěž Braun), a zároveň olajkovat moji facebookovou stránku. Vyberu pak nejoriginálnější odpověď nebo náhodně vylosuju jednoho z vás, kdo tento strojek na zastřihování vousů získá. Soutěž končí za týden, v úterý 7. dubna ve 23.59. Výherce vyhlásím ve středu na svojí facebookové stránce a kontaktuji.

6 komentářů:

  1. dají se s tím vyholovat i intimní partie? Dík

    OdpovědětVymazat
  2. Můj muž pořád bojuje s chlupama na hrudi. Mám pocit, že by mohl zastřihovat snad každý den, protože přes noc mu vyrostou do původní délky. Kdysi to stříhal nůžtičkama na nehty(nechápu kde bral trpělivost) a já jsem ho přeučila alespoň na normální strojek, který však už dodělává. Tohle by pro něj byl pěkný dárek.

    OdpovědětVymazat
  3. čau Víťo, tak kdo vyhrál?

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji Vám všem za účast v soutěži o strojek na zastřihování vousů a vlasů Braun. Odpovědí přišla spousta a tak bylo těžké vybrat jednoho z vás. A vítězem se stává... Martin Zrnek! Gratuluji :)

    OdpovědětVymazat