pátek 27. března 2015

Novinky pro krásnou pleť od Estée Lauder a Clinique


 photo estee-clinique_01_zpsxcnhmo9m.jpg

 photo estee-clinique_02_zpszu0wr9cx.jpg

 photo estee-clinique_03_zps76bgvc41.jpg

Dnes vám představím pár svých nových oblíbených kosmetických produktů. Proti pupínkům teď bojuji s novou pleťovou maskou z řady Clear Difference od Estée Lauder. Díky svému měkkému jílovému složení pomáhá Clear Difference Purifying Exfoliating maska odstranit jako peeling odumřelou kůži, šupinky a další drsnosti pleti. Odstraňuje nečistoty a pleť hloubkově čistí a detoxikuje. Dá se používat denně jako jemný peeling nebo dvakrát týdně jako maska. Konzistenci má asi jako tvarohová pomazánka a jemně, svěže voní.

Já ji používám jako masku, nechám ji na obličeji v tenké vrstvě uschnout a krouživými pohyby (kvůli malým částečkám, které působí jako peeling) ji pak opláchnu vlažnou vodou. Redukuje lesk a mastnotu pleti, čistí póry, a pleť je vyhlazená a příjemně svěží.

 photo estee-clinique_04_zpsiwju5pkx.jpg

 photo estee-clinique_05_zpsp9bov2z2.jpg

 photo estee-clinique_06_zpsp7mnklpz.jpg

Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45 je jemná, tónovaná emulze, která pleti zajišťuje vysokou úroveň ochrany proti UVA/UVB záření a na pleti je díky technologii Invisible Screen doslova neviditelná. Což velice oceňuji, protože sjednotí tón pleti, lehce zakryje pupínky, ale nikdo si toho nevšimne. Žádný muž nechce vypadat, že nosí make-up, ale péče je třeba! Také se dá nanášet pod oči, takže zakryje kruhy pod očima, když celou noc prohýříte nebo máte nejvíc nápadů a v noci a ponocujete jako já.

Invisible Screen je nová technologie minerální ochrany pleti, která dokonale splyne s pletí a vytváří štít, odrážející sluneční záření. Díky této technologii se dobře roztírá a nezanechává na pleti bílý film, který se u jiných minerálních filtrů vyskytují.

 photo estee-clinique_07_zpskduvek9p.jpg

Myslím, že Dramatically Different Moisturizing cream od Clinique není třeba dlouze představovat: je to ten nejlepší hydratační krém, jaký jsem kdy měl. A spousta lidí se na tom se mnou shodně. Je lehký, stačí jej troška, a pleť je krásně hydratovaná. Jako všechny výrobky z péče o pleť Clinique je neparfémovaný a nedráždí pokožku. Doporučuji, je nejlepší! :)

 photo estee-clinique_08_zpsiuqjnhtw.jpg

8 komentářů:

  1. Vidis, a mne DDMC a ta trojsada tak bolesti I poskodili plet, ze som dlho nemohla na tvar pouzit nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejnou zkušenost bohužel :/

      Vymazat
    2. Já jej používám už pár let a s žádným jiným jsem nebyla spokojenější.

      Vymazat
  2. Přesně tak tři kroky mi pleť úplně odrovnaly. M

    OdpovědětVymazat
  3. Maska od EL vyzerá zaujímavo! Ja momentálne čistím svoju pleť s kartáčkom od Clinique (práve chystám o tom článok) a zatiaľ môžem len chváliť :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, pleť vyčistí a osvěží. A ten kartáček mám také a můžu jedině souhlasit :)

      Vymazat
  4. kde se dá prosím sehnat Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě v chodech Clinique, a kosmetiku Clinique prodává i Sephora.

      Vymazat