pátek 13. března 2015

New in: Toaletní voda Clean


 photo parfemy-clean_01_zpsruhrzol1.jpg

Protože už mi dochází skoro všechny parfémy, tak jsem byl rád, když se ke mně dostala novinka od značky Clean, pánská toaletní voda Clean for Men Classic. Je to spíše decentní, svěží květinová vůně s klasickou ostrostí a jemnými dřevitě citrusovými tóny v pozadí. Ideální vůně na jaro a na horké letní dny. Jen svěží a čistá lehkost a žádná komplikovanost!


 photo parfemy-clean_02_zpsshjlosle.jpg

Nejprve ucítíte bergamot, bazalku a šafrán. Srdce parfému tvoří jalovec, fialka a jasmín. Díky těm fialkám mi trochu připomíná toaletní vodu Karla Lagerfelda, kterou jsem měl vloni na jaře, ale ta je o něco nasládlejší. Na závěr vám zůstane vůně vetiveru, pižma a jemné dřevité tóny. 


 photo parfemy-clean_03_zpsqwqfdiot.jpg

Další novinkou je dámská parfémová voda Clean Air. Nejprve ucítíte horský vzduch, květy bergamotu a svěží zeleň. Podle mě však ve vůni dominují mýdlové tóny, květy frézie a pivoňky, a nakonec ucítíte pižmo, kašmírové dřevo a ambru. Hezká jemná vůně květin s náznakem aldehydů a pižma v pozadí... 

Flakony jsou stejně čisté jako název značky. Clean for Men Classic je v čirém flakonu s kouřovými stranami a Clean Air je kromě čiré přední strany ve flakonu z mléčného skla.

Jistě vás potěší také to, že parfémy Clean neobsahují dráždivé ingredience, jako jsou sulfáty, parabeny, aluminium, propylen glykol, minerální oleje, umělá barviva, triklosan a pudry, žádné živočišné přísady a nejsou testovány na zvířatech. Také flakony a papírové krabičky jsou vyrobeny z recyklovatelných materiálů.

Parfémy Clean se dají sehnat exkluzivně v parfumeriích Fann nebo třeba na Sensualite.cz.

2 komentáře:

  1. Už jsem o nich slyšela, docela mě láká ten Clean Air vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůně Clean používám taky, ale původně jsem je přitom zavrhla. Narazila jsem totiž na ty detergentně vyznívající, ale dají se u nich najít i pěkné kousky, mají asi nejvěrnější vůni čerstvě vypraného, venku usušeného prádla :) Sehnat se naštěstí dají i jinde než na propagovaných webech, vzhledem ke slabší výdrži mám nejradši 60 ml testery :)

    OdpovědětVymazat