neděle 1. března 2015

New in: Taška Furla Uomo


 photo furla-tote_01_zps34xvxty5.jpg

 photo furla-tote_02_zpsrpnhckr8.jpg

 photo furla-tote_03_zps8bynk6mb.jpg

 photo furla-tote_04_zpsie1kkfro.jpg

 photo furla-tote_05_zpszk30bfir.jpg

 photo furla-tote_06_zpsaonfygmn.jpg

Už dlouho jsem sháněl podobnou tašku a na podzim jsem opět rozhodil sítě. Pak jsme si vzpomněl na značku Furla. V pražském obchodě na Staromáku bohužel pánskou kolekci nemají, tak jsem se díval na internetových stránkách a našel přesně tu rpavou tašku, jakou jsem už dlouho hledal. Koženou, tmavou, dost velkou, aby se tam vešla moje zrcadlovka, diář a další věci, které s sebou během dne nosím, popřípadě také svetr, šála, menší nákup - prostě taková taška na všechno.

Pořád jsem se na ni díval. Pak jsem na ni pozapomněl a znovu si vzpomenul až po Vánocích. A hle, měli na vše 40% slevu. To bylo znamení! Tak jsem si ji hend objednal a za pár dnů mě kurýr překvapil obrovskou krabicí s logem Furla (čekal jsem obyčejný hnusný karton). Taška je ještě krásnější než na fotkách. Je tmavě modrá (podle světla - tmavě šedá, skoro černá), z hrubé tlusté kůže a ucha má z lakové kůže. Uvnitř je velká kapsa na zip a dvě menší na telefon (tam nosím camelky) a na další drobnosti. Prostě skvělá! :)

29 komentářů:

  1. co ta taška ze Zary?

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Ta velká černá? Nevydržela ni ani pár měsíců, začala se rozpadat a ta kůžmoče byla poněkudponěkud nekvalitní... :/

      Vymazat
    2. Není možné aby taška z přírodní kůže vydržela pouze pár měsíců, ta musí vydržet prakticky celý život i déle. Ale to bude tím že tyhle levné (ale někdy i drahé!) řetězce mají ty věci Made in China, kde se pravá kůže prakticky nepoužívá a vše to jsou buď umělé napodobeniny kůže nebo namleté a znovu slepené zbytky z kůží (genuine leather).

      Vymazat
    3. Já jsem ani nečekal, že vydrží roky. Ale že vydržela jen pár měsíců mě zklamalo...

      Vymazat
  3. Takhle sama o sobe nevim, jeslti se mi libi, ale az ji zkombinuujes s nejakym outfitem, tak treba zmenim nazor:) ale uz od pohledu vypada kvalitne :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  4. Jak se to sakra nosí, na předloktí?

    OdpovědětVymazat
  5. z které stránky to je objednané?

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem spíše na aktovky, ale kdybych se už někdy rozhoupal na takovouhle pánskou tašku, tak by to byla nějaká podobná. Je pěkná, decentní, žádné serepetičky navíc.

    OdpovědětVymazat
  7. Proste úžasná, tiež po nej túžim, no snáď sa dočkám niekedy :) Ticho závidím

    OdpovědětVymazat
  8. je fakt pekna, myslim ze tobe pujde dobre :)

    OdpovědětVymazat
  9. To je jako vážně pánská taška? To zírám...

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem trochu konzerva, musím si chvíli zvykat. Sleduji Váš blog a vím, že jste měl nedávno problém sehnat pánskou kabelu, tak jste to pořešil dámskou. Nicméně, těším se, až "Furlu" zkombinujete k nějakému outfitu. Váš styl mi přijde úchvatný! Musím si povzdechnout, že takových "elegánů" je v českých luzích a hájích jako šafránu.

    OdpovědětVymazat
  11. Já si objednala na vánoce Furlu Alissa Tote v černé barvě a jsem z ní nadšená. Hodí se ke všemu, je kvalitní... Miluju tuhle značku <3 Pro mě nejhezčí značka kabelek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že budu také spokojený, protože Furlu mi všichni vychvalovali :)

      Vymazat
  12. Upřímně, je to doslova kulturní šok, vidět kvalitní pánskou kabelu po běžném pouličním standardu, jako jsou ledvinky, batožina či brašny na notebook. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brašny na notebook nenosím, protože jsou většinou hnusné anebo stojí tolik, co notebook sám, ledvinky už snad nosí jen starší generace (?!) a batoh se mi k saku nebo kabátu moc nehodí... :D

      Vymazat
    2. Za tím "po" mělo být ještě tolika letech. ;) Však nebojte, v létě zase ledvinkáři vystrčí rohy. :D

      Vymazat
    3. Děsím se toho, jak některé obchody začínají zase ledvinky vytahovat (viz Mango). Hlasitě jsem mnohokrát doufal, že tato móda se už nikdy nevrátí..v byť sebeluxusnější variantě..

      PS: kabela je skvělá, v jednoduchosti je krása..
      Michael
      www.ontheleaf.net

      Vymazat
  13. Dobrý den, mohu se zeptat zda jste objednával tašku z eshopu www.furla.com? Děkuji. Nemohu na ně najít recenze tak si nejsem jista,zda je to kvalitní eshop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, ano taška je přímo odtud a s nákupem jsem neměl sebemenší potíže :)

      Vymazat
    2. Dobrý den, ano taška je přímo odtud a s nákupem jsem neměl sebemenší potíže :)

      Vymazat