úterý 3. února 2015

Šeříková zahrada Aerin


 photo aerin-lilac_01_zps71342425.jpg

 photo aerin-lilac_02_zps22497bfe.jpg

 photo aerin-lilac_05_zps7ca472c9.jpg

Miluji vůni šeříků. Takže jsem zajásal, když se ke mně dostal "šeříkový" parfém AERIN Lilac Path. Jak říká Aerin, vnučka Estée Lauder a zakladatelka a kreativní ředitelka značky: "Na jarních květinách je něco velmi zvláštního. Tak jak rychle vykvetou, tak také rychle zmizí. Lilac Path zachytí kouzlo jara a uchová jej napořád." A má pravdu. Jako byste na jaře leželi v rozkvetlé zahradě a nasávali tu nádhernou, opojnou vůni. Šeříkovou, květinovou, ale ne přeslazenou. Neobvyklou. Jedinečnou. Pro mě má AERIN jediný háček. Je dámský.

Víčko tvoří umělý kámen a flakon je zabalený v krabičce, jejíž potisk navrhla Aerin pro designovou značku Lee Jofa a zachycuje individuální příběh vůně. Řadu vůní AERIN najdete v Estée Lauder už od února za cenu 2.900,- Kč za 50 ml eau de parfum.

4 komentáře:

  1. Šeřík imho patří ke kytkám, které může nosit i chlap, aniž by utrpěla jeho mužnost. Pokud je teda někdo vyznavačem rčení, že muž má smrdět tabákem, koněm a potem, tak asi v jeho očích utrpí, ale zrovna s tímhle typem lidí bych si nedělala hlavu.

    Jaj, ona v té řadě má být i růže a jasmín. Zase zchudnu. :(

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmm, to zní úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Né, to jsem neměla vidět :-( Šeřík miluju, není nic krásnějšího! Teď budu mít nutkání si ji taky běžet koupit... já to množství parfémů, co mám, snad nikdy nedopoužívám, furt jen kupuju další a další, závislost :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No jo, proč by muž nemohl vonět po šeřících? :)

    OdpovědětVymazat