středa 17. prosince 2014

Velrybí svetr Gant


 photo velrybi-svetr-gant_01_zps3be2d254.jpg

 photo velrybi-svetr-gant_03_zps19e4c381.jpg

 photo velrybi-svetr-gant_04_zps4ccc9c98.jpg

Občas se mi stává, že něco někde vidím a hned si řeknu, že to prostě musím mít. A v aktuální kolekci Gant se mi to stalo hned dvakrát, Na módní přehlídce, která se konala v Mánesu na konci léta mi padl do oka svetr s bostonským terriérem a tento "rybí" svetr.

 photo velrybi-svetr-gant_06_zpsf53cfca0.jpg

 photo velrybi-svetr-gant_07_zpsffa1dbbb.jpg

 photo velrybi-svetr-gant_09_zps0c1064e1.jpg

Po vyzkoušení jsem váhal. Je tlustý a z hrubší vlny, takže v něm vypadám ještě větší. Ale co. Je krásný, z pravé ovčí vlny, takže krásně hřeje, a je ručně pletený. No a ten rybí vzor je prostě úžasný, no ne? :) A když jsem byl v Gantu, vzal jsem si i ponožky, které ke svetru krásně ladí. A s takovou výbavou přežiju i tu nejhorší zimu. A stylově :)

9 komentářů:

  1. Ten je nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný, ale osobně nemůžu svetry se stojáčkem nebo roláky, na lyže nebo do vichřice jsou fajn, ale indoor je nesnesu .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám doma celkem chladno, takže jej nosím na doma. Anebo ještě na podzim místo lehčího kabátu, když je chladno tak akorát na teplý svetr.

      Vymazat
  3. ten je krasny ... (akorat myslim ze jsou to spis zraloci :) )
    h.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsme se i tom v Gantu bavili a nemohli jsme se shodnout, co to je... já jsem říkal, že to bude velryba, ale kdoví :)

      Vymazat
  4. Srub v Kanadě, ráno po párty, v krbu ještě dohořívá poleno jako stodola... ok, pak takovej svetr s teplákama od AB&F (nikoliv poloprůstvitnýma kalhotama viz. foto) může bejt fajn. Případně lze svetr použít i na takové to domácí okázalé ochoření rýmou + kašlík "included".

    OdpovědětVymazat
  5. Ten porost ala vousy tě dělá o 20 roků starší, stal se díky němu z Tebe v lepším případě pantatík (horší asociaci ani radši uvádět nebudu), lepší dohladka a užít si mládí! Tatíka si ještě užiješ ;) A ty vousy k Tobě nejdou.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Víťo, rozhodně se nehol, vousy ti vyloženě sedí! A teď ke svetru, je skutečne se žraloky, alespoň tak je všude uváděný, i když rozeznat je ve vypleteném vzoru, dá zabrat .

    S pozdravem Marek z Czechstreetglamour

    OdpovědětVymazat
  7. Fuzy su to najlepsie co mohol tento chlap urobit! Nepoznam vela ludi ktorym sa tak hodi porast na tvari... inak sveter fajn, osobne mam ale radsej ten vas s tym psom. Tusim mopslik, a tiez z gant :-)

    OdpovědětVymazat