středa 3. prosince 2014

Můj nový parfém - SO Dupont


 photo so-dupont_01_zps82e7caf2.jpg

 photo so-dupont_02_zps4d7b21f8.jpg

 photo so-dupont_03_zps3faa0693.jpg

 photo so-dupont_04_zpsc9b782a0.jpg

 photo so-dupont_05_zpsa4fb61cd.jpg

 photo so-dupont_06_zps30efa5a4.jpg

Kromě svého milovaného parfému Diptyque l'Ombre dans l'eau používám vždycky nějaký další, abych je mohl střídat - většinou používám jeden na den a jeden na večer nebo podle nálady. Karl Lagerfeld, který jsem používal celé jaro a léto, už mi došel a večerní Pasha de Cartier už je také dávno prázdný. A tak jsem rozhodil sítě a narazil na tuto novinku SO Dupont.

SO Dupont se skrývá jednoduchém, elegantním flakonu černo-stříbrném víčku, ve kterém je vyryto "D" jako podpis značky. Hned po použití cítíte svěží vůni citrusů, hořkosladkých grepů a bergamotu. Po chvíli se rozvoní čerstvá máta, zelená jablka a cedr. A za nějakou dobu se vůně změní ve svůdnou kombinaci jemné vanilky a dřevité tóny santalového dřeva.

Co mě překvapilo je to, jak dlouho parfém vydrží - jak dlouho jej na sobě cítíte. Když jsem jej jen zkoušel na předloktí, cítil jsem jej na sobě i po 24 hodinách a po dvou sprchách. To mě jen utvrdilo v rozhodnutí. A stojí příznivých 1.650 Korun za 100 ml toaletní vody :) SO Dupont seženete v Sephoře a na Sensualite.cz.

5 komentářů:

  1. Dobrý tip, díky za něj.

    Přes Heureku se dá 100 ml sehnat už od 830 Kč, což mě trochu zaráží – skutečně máš toaletní vodu, ne parfém? Pokud je to "toaletka" s takovou výdrží, jdu do ní :) Luboš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) Opravdu je to toaletní voda a přitom tak dlouho vydrží .)

      Vymazat
    2. Skvělé, díky za info ;) Luboš

      Vymazat
  2. Kde jsi prosimte našel ten 100 ml flakon, našel jsem jen 50 ml.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak tady to máš:

      http://www.jedenklik.cz/st-dupont/st-dupont-so-dupont-100-ml-toaletni-voda/

      Před chvílí jsem ji objednával,

      Luboš

      Vymazat