čtvrtek 6. listopadu 2014

Šedý kabát a Botasky


 photo botas66-outfit_01_zpse0d84102.jpg

 photo botas66-outfit_0_zpsadc28f3c.jpg

 photo botas66-outfit_05_zpsfbab37a7.jpg

 photo botas66-outfit_04_zps4a81d722.jpg

erwebtg

Dlouho jsem chtěl Botasky. Sportovní boty jsou už dlouho trendy, ale New Blance už má každý, Nike Air Max také a v mojí velikosti mají výběr asi jako v masně za komančů, tak jsem chtěl něco jiného. Botas 66 jsem sledoval už od té doby, co měli Botas Concept Store v Konviktské. Pak jej zavřeli a e-shop také nefungoval.

Na jaře ale otevřeli nový obchod pod Žižkovskou věží, ale dlouho se mně tam nechtělo. Nedávno ale spustili také e-shop. Na to jsem se těšil - chtěl jsem z pohodlí domova vybrat ty pravé. No ale líbilo se mi asi 10 různých páru, takže to problém vůbec nevyřešilo :) A navíc mají skoro všechny modely i v té největší velikosti - tedy v té mojí! Byla to tak příjemná změna, přijít do obchodu a vybírat si, a ne čekat na obvyklé "no, tak v té velikosti tu máme jen ty žabky (nabídnou vám je i v listopadu a myslí to naprosto vážně) a tady ty hnusoboty."

Možná výraz "botasky" znáte stejně jako já od babičky nebo rodičů, kteří tak říkají jakékoli sportovní obuvi. Botas stále vyrábí sportovní obuv jako kdysi, ale Botas 66 se orientuje na stylové boty na běžné nošení na volný čas. Mají několik řad, modely ve spoustě barev, a vyrábí je v České republice. Dlouho jsem se rozhodoval, až jsem si vybral model Merde Pro. Co říkáte? :)

Vzal jsem si je k outfitu, který si beru jen tak do města, když jdu nakoupit, projít se, nebo s kamarády do kavárny... Džíny, tričko, tenisky botasky, a hřejivý kabát... Džíny H&M, tričko Céline, kabát Daniel Hechter a Botas 66.

9 komentářů:

  1. Merde Pro!! Co říkám?? Že jde o vcelku zajímavý pojmenování, obzláště přeloží-li si to člověk do francouzštiny (BTW jde o Waterloo "real deal catchphrase"). Botasky hezký, ale proč nevyužít i ty poslední dírky na tkaničky, ptám se já?? Looks kinda funky!!! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem se pozastavil nad tím názvem :) A poslední dírku na tkaničky jsem nevyužil, protože je to pohodlnější; bota není tak sešněrovaná ;) Ale jindy je navlékám...

      Vymazat
  2. Víťo! vous ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za tip! Netušila jsem, že dělají tak hezké boty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kabat Ti slusi (jen bych ho vyzehlía). Mas krasne vlasy, opravdu nadherne. Boty se mi taky libi. Snad se ale nebudes zlobit, kdyz ti napisu svuj nazor: napadne boty vypadaji vyborne na lidech s peknyma nohama. Ty mas nohy prumerne - spis kratsi, silnejsi. Mne se mnohem vice libi horni cast tveho tela - hrudnik, ramena. Tam bych pripoutavala pozornost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co? Víťa má hezké nohy, podívej se na jiné fotky. To smí nápadné nohy nosit jen vychrtliny?

      Vymazat
    2. Nerada se pletu do diskuze cizím lidem, ale nedá mi to - souhlasím s prvním názorem, nohy fakt nic moc a naopak od pasu nahoru super:)

      A jinak Botas mám již čtvrtý rok, model Botas 66 Sad Clown, je to kvalitní obuv, + výborný design, vřele doporučuju všem:)

      Vymazat
  5. Nosil jsem je asi 2-3 roky, než začaly vypadat onošeně. Skvělá pohodlná obuv. A asi taky nejčastěji kupovaná od Botas 66. Potkal jsem v nich spoustu lidí.

    OdpovědětVymazat
  6. Výbornej výběr! Do Merde Pro sem se na konci léta zamiloval, když jsem byl v Botas storu, ale už neměli mojí velikost. :( Čekám na další řadu, jsetli mě opět něco tak nadchne.. dofuám, že jo.

    OdpovědětVymazat