sobota 18. října 2014

Stříbrná


 photo stribrna_01_zps479208bf.jpg

Stříbrná byla vždycky moje oblíbená barva. Někdo má rád zlatou, já stříbrnou. Tady je několik mých oblíbených věcí v této barvě. Prsten Cerruti, zapalovač Corona, pero Parker, které jsem dostal k narozeninám a staré postříbřené pouzdro na vizitky z Ebay.

 photo stribrna_02_zps70e8461b.jpg

Stále sháním starožitné pouzdro na cigarety ze stříbra, protože nic se neleskne tak krásně jako skutečné stříbro. Problém je, že dříve byly jen cigarety bez filtru. Ty dnešní s filtrem jsou příliš dlouhé a do starých pouzder se nevejdou. Ta novodobá pouzdra jsou většinou z chromu a nejsou tak hezká... A teď babo raď!

 photo stribrna_03_zpse3784264.jpg

Happy Plugs vídám čím dál častěji. A ještě aby ne, vyrábí je ve všech možných barvách. Sám už mám jedny zlaté, které vždycky upoutají něčí pozornost, protože se v šedi běžných sluchátek krásně lesknou. A nedávno jsem si pořídil ještě stříbrné, ať je můžu střídat. Nově teď mají i maskáčové a leopardí! :)

 photo stribrna_04_zpsb946e899.jpg

Nemohl jsem vynechat Clinique smart custom-repair serum, o kterém jsem psal, když jsem je začal používat. A musím říct, že mám dojem, že moje pleť je opravdu lepší, hladší, ... Takže asi opravdu funguje! A protože mi dochází, měl bych si pořídit další balení :)

6 komentářů:

  1. S tou tabatěrkou přeji hodně štěstí. Sem tam se nějaká najde na Aukru nebo někde v inzerci, většinou ale jen v aukcích uměleckých galerií a jejich cena se šplhá do noha tisícových sum :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Najít se dají, to zase ano. Ale jak říkám, většinou jsou malé... :/

      Vymazat
    2. Já bych si zkusila dát inzerát. Nevěřím, že neexistuje akorát velká stříbrná tabatěrka. :D

      Vymazat
    3. Nebo zkusit přejít od cigaret na cigarilla, ty jsou v různých provedení a určitě by nějaká vyhovovala.

      Vymazat
  2. Já mám políčeno na ty zlatý Happy Plugs. Ač nemám ráda zlaté šperky, tak zlatá na oblečení a některých doplňcích mě baví

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám také raději stříbrnou, ale na druhou stranu, zlatá sluchátka? To je přece super! :)

      Vymazat