pátek 10. října 2014

Puntíky


 photo puntiky_01_zps9fa97950.jpg

Před nějakou dobou začala značka Happy Socks dělat i spodní prádlo. Jak je u Happy Socks zvykem, jsou plné svěžích barev a pestrých vzorů a hlavně - trenýrky jsou velmi pohodlné (a nikde se nazařezávají ;). Mám jedny volného střihu z bavlny se vzorem červených puntíků. Znáte ty scény ze starých amerických animovaných filmů, kde někomu spadnou kalhoty a cítí se zahanbeně, protože má na bílých trenýrkách vzor červených srdíček nebo puntíků? No tak přesně ty jsem vždycky chtěl :D U nás je koupíte na Urbanlux.cz.

 photo puntiky_02_zps9ae2fd1c.jpg

Někdo z Granka si jich na mých facebookových stránkách všiml a řekli si, že by k nim náramně ladily jejich puntíkované hrníčky. A tak pro vás mám soutěž, ve které můžou tři z vás vyhrát sadu puntíkovaného hrníčku a plechové dózy, které nikde jinde neseženete :) Granko totiž tento měsíc slaví 35 let od vzniku a k této příležitosti jmenovalo říjen měsícem GRANKA. Kromě toho že na vás čeká všude plno soutěží (které najdete na facebooku), tak k této příležitosti studio Lazy Eye ušilo puntíkované šaty pro Andreu Kerestešovou, které pak budou na Roller Skate Disco vydraženy pro charitativní účely.

A soutěžní otázka zní: Kdy se bude Roller skate disco konat? Nápovědu najdete na facebookových stránkách Granka. Podívejte se na moje facebookové stránky, olajkujte je a pošlete mi jejich prostřednictvím zprávu s vaší odpovědí. Čas máte do pátku 24. října. Budu se těšit na vaše odpovědi, náhodně pak vyberu tři z vás, kterým Granko pošle puntíkovaný hrníček a plechovou dózu na Granko. Hodně štěstí! :)

3 komentáře: