neděle 12. října 2014

Czech Fashionisto v ČiliChili


 photo cilichili-rijen-2014_01_zpsf91b8828.jpg

 photo cilichili-rijen-2014_02_zpsdf74a9f3.jpg

I když je ČiliChili "reklamním" časopisem pro zákazníky Vodafone, je to asi můj nejoblíbenější časopis u nás. Najdete v něm vtipné, zajímavé a čtivé články na všechna možná témata. I přesto, že nejsem zákazníkem Vodafone, snažím se nenechat si ujít ani jedno tištěné vydání. 

jednou jsem měl tu čest a udělali se mnou rozhovor pro jejich webovou verzi, ale tentokrát jsem dostal prostor i v tištěném časopise. A ještě s tak krásným portrétem! :) Tématem říjnového vydání Čilichili je snobství a já jsem dostal v rozhovoru s Jirkou Holubcem nelehkou otázku, jak definovat módní snoby... Divím se, že z té naší rozmluvy něco vytvořil. Takže pokud Vás zajímá snobství všeho druhu, stavte se ve Vodafone a vyzvedněte si říjnové Čilichili :)

4 komentáře:

  1. Nejoblibenejsi casopis u nas? Tak to ses ted vazne pekne odkopal. Chapu, ze v petadvaceti s rozhledem trinactiletyho Ti to asi staci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč by se mně nemohl líbit časopis jako ČiliChili? Pokud znáš nějaký časopis podobného zaměření, který je snad na lepší intelektuální úrovni, budu ti vděčný za nějaké doporučení.

      Vymazat
  2. Je zajímavé, že je deklarovaný jako nejoblíbenější časopis (předpokládám, že tom hraje roli i zmíněný článek :-) a stejně to Vodafone nepomůže získat zákazníka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ČiliChili čtu už dlouho, on-line i tištěnou verzi, ale se svým operátorem jsem spokojený ;)

      Vymazat