pondělí 8. září 2014

Podzimní kosmetické novinky


 photo DSC_5603_zps5048c02b.jpg

 photo DSC_5623_zps4aedd479.jpg

 photo DSC_5612_zpse23d776f.jpg

Na podzim se ke mně dostalo hned několik kosmetických novinek. První z nich je Clinique smart custom-repair serum. Značka Clinique přivedla na trh nový produkt ověnčený 37 patenty, které slibuje, že vyřeší hned několik problémů najednou. Trápí vás jizvičky po akné? Vrásky? Nejednotný tón pleti? Stačí rozetřít dvě pumpičky ráno a večer na očištěný obličej předtím, než použijete krém. Sérum má perleťovou barvu, příjemnou konzistenci a ihned se vstřebá, takže nemusíte čekat a hned nanášíte krém.

Je vhodné pro všechny typy pleti, etnika a pro každý věk. Zatím jej používám teprve krátce, takže na zázračné výsledky teprve čekám. Zatím ale můžu potvrdit, že dokonale hydratuje a příjemně vypíná pleť. 

 photo DSC_5632_zps605fd275.jpg

 photo DSC_5629_zps1f99c686.jpg

Značku Agent Provocateur asi znáte jako výrobce svůdného dámského spodního prádla, bičíků a dalších hraček do postele :) Ale více než deset let už také vyrábí parfémy. Agent Provocateur Fatale Pink eau de parfum je inspirovaný femme fatale z Hollywoodu 40. let, čemuž také odpovídá broušený flakon - připomíná staré doby, které známe ze stříbrného plátna.

Vůně je smyslná, výrazně květinová s esencí pižma. Sám bych jednotlivé vůně nerozeznal, tak jsem si přečetl, co bych měl cítit. Horní nóty jsou směsicí zmrzlé středomořské mandarinky, květu hrušně a yuzu krému. Květinové srdce se skládá z exotického nočního květu datury, přeměňující se do jemnějšího tónu květu kamélie a do růžového asijského lotusu. Svěží květinové vůně a smyslné pižmo tvoří něžnou, elegantní a velmi ženskou vůni. Seženete jej v Sephoře.

 photo DSC_5636_zps105b1a4f.jpg

 photo DSC_5638_zps7f545bb1.jpg

Když jsem na jednom blogu viděl Poo-Pourri, říkal jsem si, že je to taková blbost, že to musím zkusit. Poo-pourri je spray, který slibuje, že po vás na toaletě zůstane příjemná vůně a vy nemusíte být rozpačití z toho, co si o vás pomyslí ten, co půjde po vás. Tak jsem si jej asi za tři stovky objednal. Vypadá to, že lahvička vydrží na dlouho a opravdu to funguje. Stačí stříknout do záchodové mísy pár stříknutí a "po" už to jen voní. Zajímavé video a vysvětlení, jak to vlastně funguje, najdete na jejich stránkách. 

6 komentářů:

  1. Skvely clanok. Bolo by super, keby ste postupne (mozno vramci nejakeho "seriálu") písali o vsetkych vyrobkoch ktore pouzivate. Myslím, ze by to bola vhodná inspiracia pre vsetkych a mnohym by pomohla.

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě bych byla zvědavá jak působí ten nový Clinique po nějaké době používání, doufám že bude samotná recenze. Hodně mě pobavilo Poo-Pourri, vtipnější a líp udělanou reklamu jsem dlouho neviděla. Sice ho sama nepotřebuji, ale ta reklama by přesvědčila skoro každého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ta reklama na Poo-Pourri je skvělá :D

      Vymazat
    2. Jenom aby to fungovalo. Pokud ano, kéž by to nosili do práce i do školy všichni :) Nevím, který blázen vymyslel otevřená hromadná wc... nějaký sadista.

      Vymazat
  3. Lidi, kdo chcete ušetřit, tak místo Poo-Pourri funguje skvěle esenciální olejíček, jakýkoli máte rádi...a za pár korun oproti tomuto, možno i naředit, sám o sobě je dost silný. Skvělý byznys nápad, nebudu radši psát, jak se vyjadřují někteří recenzenti o Američanech, kteří Poo kupují :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat