pondělí 22. září 2014

Oblek s kraťasy


 photo kratasovy-oblek_01_zps3ec41a4d.jpg

 photo kratasovy-oblek_02_zps48144cf5.jpg

 photo kratasovy-oblek_03_zps18ed9995.jpg

 photo kratasovy-oblek_04_zps69efc79c.jpg

 photo kratasovy-oblek_05_zps201b564b.jpg

 photo kratasovy-oblek_06_zpsa8146e24.jpg

Tento oblek s kraťasy C&A mi leží ve skříni už nějakou dobu. Na jaře jsem si koupil to sako, které jste už mohli vidět v kombinaci s béžovými kalhoty nebo s modrobílé puntíkovanou kravatou. Váhal jsem, jestli si mám dokoupit i ty kraťasy a když jsem v C&A našel ve výprodeji jedny poslední a v mojí velikosti, řekl jsem si, že je to znamení :)

Když si v poslední době kupuji motýlky, snažím se hledat ty vázací. Chce to trochu zručnosti, ale odměnou vám bude motýlek, který vypadá přirozeně a líbí se mi více, než ty předvázané z obchodu. Také si s uzlem můžete pohrát - ke smokingu jej uvážete dokonale, aby ladil k elegantnímu obleku, k volnějšímu oblečení můžete zase ledabyleji (i bez zrcadla!) tak, jak jsem to udělal já.

Vzal jsem si motýlek Krispol Store, mladé české značky, kterou jsem našel na Dyzajn Marketu. Stojí za ní dva mladí kluci, od kterých jsem se ke svému překvapení dověděl, že látky s potiskem i samotné motýlky si vyrábí sami! :) Co na něj říkáte? Nosíte motýlky? A umíte jej uvázat? 

Oblek C&A, boty Gant, motýlek Krispol Store, hodinky Michael Kors a sluneční brýle Sonia Rykiel ze Slevomatu.

Žádné komentáře:

Okomentovat