pátek 6. června 2014

První bělicí pasta speciálně pro muže - Signal White Now Men



 photo signal-white_01_zpsfc613639.jpg

 photo signal-white_03_zps1a12d5a1.jpg

 photo signal-white_04_zpsb425987f.jpg

Když jsem poprvé slyšel o bělicí pastě Signal White Now Men, jen jsem obrátil oči v sloup, protože zubní pasta za necelých 80 Korun bělit prostě nemůže. Taky že ta pasta vlastně nebělí, ale je spíše něco jako make-up pro vaše zuby. 

Signal White Now Men obsahuje modré částečky a během čištění pokryje zuby pro oko neviditelným modrým povlakem, který nažloutlé zabarvení zubu neutralizuje a díky tomu se zuby zdají být bělejšími. Je to dočasné, ale opravdu to funguje! Takže po vyčištění vám zuby nějakou dobu září :) Je to něco jako Popelčiny šaty - udělá to efekt, ale o půlnoci kouzlo pomine.

Dělá se ve dvou příchutích - Super Pure a Deep Cool, které byly navrženy speciálně pro muže. Deep cool je ještě více osvěžující než Super pure a příjemný svěží pocit vám v ústech ještě nějakou dobu zůstane. A pak je tady ještě nový Signal White Now Triple Power Gold, který má ještě více bělicích látek... A co jsem slyšel, při pravidelném používání má mít skutečně trvalý bělicí účinek. Tak uvidím. Jako kuřák a piják černého čaje a červeného vína bych to uvítal!

Takže abych to shrnul, vybělení sice není trvalé, ale udělá efekt. A první dojem je ten nejdůležitější ;) A na závěr se podívejte na tuto vtipnou reklamu na Signal White Now Men :)

17 komentářů:

  1. Je to nesmysl, tyhle Colgate, Signal atd. pasty. Pokud chce někdo vybělit zuby, silně doporučuju zakoupit bio kokosový olej, má to parádní účinky i na dásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také neříkám, že pasta zuby vybělí, ale že je dočasně "rozzáří"...

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Mohu se zeptat, kde je k dostání? Díky moc. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vobec nerozumiem tomu, PRECO preboha uz vymyslaju pasty specialne pre muzov? V com je to ine od normalnej pasty pre obe pohlavia? :D O chvilku aj toaletak pre muzov..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak ... podle mě jen špatný marketingový tah, cílící na nepřemýšlející lidi. Nebo mi dokážete někdo vysvětlit, prosím, rozdíl mezi chemickým složením zubu muže a ženy? Děkuji :)))

      Vymazat
    2. Řekl bych, že ze stejného důvodu, proč někdo vymýšlí produkty pro ženy. Ty pro ženy mají "ženský" obal, vůni, chuť... a tak podobně. A navíc, co není vysloveně "mužské" je automatické ženské. Ať už krém na ruce nebo hydratační krém. Správný muž je přece drsňák a krém nepoužívá, že?

      Vymazat
    3. Lukáš Mitas: A když si žena koupí krém "pro ženy" nebo dámský parfém, také je nepřemýšlející? Ať si každý používá co chce. A jen tak mimochodem, na té pastě mě nezaujalo to, že je "pro muže", ale to, že mě zajímalo, jak funguje...

      Vymazat
    4. No nevím, tak dámský parfém snad voní jinak než pánský - voní "dámsky" a krém pro ženy je na ženskou pleť, která je jiná než mužská nebo ne? Zub je kost jak v ženské puse, tak v mužské.

      Vymazat
    5. Zub sice není žádná kost, ale má stejné složení u mužů i u žen, takže to je jen marketingový tah. Tyto levné bělící pasty bych si určitě nekoupila, protože jsou hodně abrazivní, i když ty lepší jako Swissdent taky neúčinkují. Mnohem lepší je navštívit zubní hygienistku, která odstraní pigmenty, kámen a zuby může vybělit spec. pastou. Možností je ordinační bělení u zubaře.

      Vymazat
    6. Jak je to relevantní? :D Pokud vím, tak ani Signal ani já neříkáme, že zuby muže a ženy jsou rozdílné. Jen chuť má být "pánská".

      Vymazat
    7. Ty ses vazne marnej. Chvilku to vypadalo, ze mas koule na to zverejnovat i zaporny zvasty, ale ted ses jen cenzorskej parchant. Tohle delat muj syn tak ho mlatim jak zito o znich.

      Vymazat
    8. Pokud je tu někdo "marnej", tak jsi to ty. A přečti si toto. Cenzura je jedna věc. To, že mě tvůj názor nezajímá a nehodlám jej publikovat je věc druhá:

      http://www.latrine.cz/ne-to-neni-omezeni-svobody-slova

      Vymazat
  6. Crest pasiky a za par dni mas krasne biele zuby, potom staci udrzovat, starat sa o zubky, snazit sa pit kokakoly, dzusy a take farbiace veci cez slamku (jasne ze vino a caj asi niee :D) a zuby su skoro take ako maju holyvudske stars...(neutracat za zbytocne pasty, podla mna vyhodene peniazee) (btw nepracujem pre nich ani pre ziadnu spolocnost/stranku ktora to predava, proste vlastna skusenost:) ) (cim viac ludi ma biele zuby tym lepsie, lebo to vypada lepsie a aj clovek sa citi lepsie!)

    OdpovědětVymazat