středa 7. května 2014

Světle modré sako


 photo DSC_3888_zps5813e543.jpg

 photo DSC_3864_zps777cefcf.jpg

 photo DSC_3874_zps7d4e6a10.jpg

 photo DSC_3884_zps8df86380.jpg

 photo DSC_3891_zps85e2b753.jpg

Znáte SCORO COCO? Takový malý obchůdek na Žižkově, kde mají krásně vintage oblečení a doplňky pro dámy i pány, ale také hedvábné kapesníčky do kapsičky saka a ozdoby do klopy. Tam jsem objevil právě tuto nádhernou pampelišku. No řekněte, že je jako živá? :) A odtud mám také tento nádherný límec z lišky. Bez zaváhání jsem vzal obojí! Bavlněné sako nemá na zádech podšívku, takže je v něm příjemně, i když je venku teplo.

Na sobě mám sako C&A, kalhoty H&M, košili Racing Green, kapesníček s Eiffelovkami z Gentlemanstore.cz, pampelišku do klopy ze SCORO COCO, boty Gant, Sluneční brýle Michael Kors a hodinky Festina (koupené na Slevomatu).

29 komentářů:

  1. Ahoj, mohu se zeptat na cenu té pampelišky, pokud to není tajné? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsi nejsem jistý... asi tři stovky? :)

      Vymazat
    2. https://www.facebook.com/SCOROCOCO/photos/pcb.270652676450182/270652503116866/?type=1&theater

      Vymazat
  2. Pampeliška je moc hezka, jak pravá. A mě se zdálo, že má nějak podezřele silný stonek, ale že je umělá, jsem si nemyslela.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak je to s délkou kalhot? Takhle mají být správně dlouhé u pánů? Tak nějak mi přijdou krátké, asi jsem si už u všech zvykla na špatnou délku... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečti si toto: http://www.muzivcesku.cz/kratke-nebo-dlouhe

      Vymazat
  4. Oblek je nádherný! Vlasy bych asi zkrátila, botky jsou příjemné. Jenom není škoda špinit sako pampeliškou?vždyž pouští to mlíko. Pája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se přimlouvám za zkrácení vlasů, jinak outfit super!

      Vymazat
    2. Tak tak, vlasy jsou už přerostlé. Ale na Víťovi se mi nelíbí ani moc velké vystříhání, něco mezi. Třeba tady vypadal skvěle: http://s290.photobucket.com/user/sir_Cosmo/media/Czech%20Fashionistos%20Diary/fotokniha_12_zpsbfa1cf39.jpg.html
      Tohle je už moc hippiesácké a když jsem tu po delší době zavítala, první mě napadl výkřik - pomoooooc! :)

      Vymazat
  5. Sako + hodinky jsou skvělý. Taky by mě zajímala ta pampeliška jestli je nějak vysušená ten stonek, aby nepouštěla to mlíko, to by byla škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stačí číst články....pampeliška je UMĚLÁ ;o)

      Vymazat
  6. Outfit je pěkný a slušivý, ale probůh, Vítku, nech se ostříhat. S kratšími vlasy jsi mnohem větší fešák ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    příjemný jarní outfit. Moc se mi líbí hlavně sako! Chtěla jsem se Tě zeptat, jestli je to standardní velikost, nebo má prodloužené rukávy. Líbilo by se mi pro přítele, ale je dost vysoký a u normální konfekce má vždycky krátké rukávy. No a ty vypadáš, že jsi taky vysoký. :) V některých C&A prodloužené délky mají, tak doufám, že je to případ i tohoto saka...? Díky za odpověď, Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevím, že mají v C&A prodloužené velikosti, toto prodloužená velikost určitě není. Ale řekl bych, že má o něco delší rukávy než běžná konfekční saka.

      Vymazat
  8. SCORO COCO je sekáč? Nebo co to je, prosím pěkně? Jinák outfit dobrý, až na ty boty, které se mi moc nelíbí. Jsou takové balvanoidní a nezdá se mi, že dělají pěknou nohu. Spíše by se ta mi tam hodilo třeba toto: http://www.theshoesnobblog.com/wp-content/uploads/2014/05/IMG_2373sp-682x1024.jpg
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Schválně jsem si nevzal ty, na které dáváš odkay, protože jsem chtěl, aby to vypadalo uvolněně ;

      Vymazat
    2. SCORO COCO není sekáč, je to obchod s vintage oblečením. Někteří lidé to slovo nemají rádi, ale vintage a sekáč/z druhé ruky jsou různé věci ;)

      Vymazat
    3. Aha aha, fajn. :) Vintage znamená, že ten kus oblečení byl vyrobený později než v roce 1920, ale více jak 20 let před současným dnem. O tom, jestli je nenošené nebo z druhé ruky, už toto slovo nereferuje. Takže SCORO COCO je tedy určitě obchod s vintage oblečením, které nebylo nikdy nošené? Tím pádem se tam asi někdy podívám!

      Vymazat
    4. Řeknu ti to asi tak - v sekáči najdeš většinou jakékoli obnošené oblečení, často šunty, zatímco obchody s vintage oblečením prodávají vybrané kvalitní a hezké kousky z různých starých dob.

      Vymazat
    5. Jaký je rozdíl mezi sekáčem a vintage? Čtěte zde
      http://www.lidovky.cz/kvalitni-moda-je-cenove-nedostupna-rika-reditelka-vintage-veletrhu-1p0-/design.aspx?c=A140414_112355_ln-bydleni_toh
      Zdraví Scoro coco Jitka

      Vymazat
  9. Krásná panpeliška!!!

    OdpovědětVymazat
  10. autor HSG se cítí potěšen:))kapesník dej víc teatrálně, jestli půjdeš ještě do kravatového šálu, tak to bude pecka, pěkný, líbí se mi tenhle volný styl + doplňky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží na saku, některé kapesníčky jsou příliš velké a některé kapsy příliš malé a pak to při určitém způsobu poskládání dělá vybouleninu. Tak proto takto ;)

      Vymazat
    2. Teda už jsem si říkala, že zrovna ty si necháš zašpinit sako od pampelišky a ona není živá! :D To vidím poprvé :)

      Vymazat
  11. Vintage je veskrze věc směšná a předražená a o Scoro Coco to platí taky :) Vydávat tílko z Promodu za vintage, jen proto, že má třásně a la dvacátá léta, to je přeci groteskní. A většina těch věcí je prostě jen příšerná, alias viva la polyester z osmdesátek. Ale je to vintyč, že... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SCORO COCO není drahý a ani tam neprodávají směšné věci typu "tílko z Promodu jakože ze 20. let". A pokud jsi doteď nepochopila, co to vintage je, tak musíš důkladněji googlit ;)

      Vymazat
  12. inspirativni, zejm. barvy. marketa

    OdpovědětVymazat