čtvrtek 6. února 2014

Když máte hlad a nechce se vám nikam chodit


 photo foodpanda_01_zpse47fb6b8.jpg

Znáte to. Sedíte v Bugsy's do zavíračky, pak pokračujete dál a další den jste rádi, že vůbec vstanete. Protože když vám táhne na pětadvacet, už to není to stejné, co v osmnácti (viděli jste Normanovo video?). A když se kolem poledne donutíte vylézt z vyhřáté postele, máte hrozný hlad a zajistíte, že chladnička je prázdná. Když bydlíte nebo jste doma sami, nechce se vám ani vařit a ven na jídlo se vám s prázdným žaludkem nechce.

 photo foodpanda_02_zpsea3dc34a.jpg

 photo foodpanda_04_zps8d0b9933.jpg

Naštěstí jsou tu stránky jako foodpanda.cz, kde si můžete vybrat z nabídky restaurací, objednat jídlo a nechat si je dovézt až do domu. Já jsem měl v pondělí obrovský hlad (jak jste možná už viděli), tak jsem si vybíral z těch, které měly co nejkratší dobu doručení. Zvolil jsem restauraci Tobiko sushi, která slibuje doručení do hodiny a za rozvoz si účtuje 49,- Korun. Jídlo mi přivezli za necelou hodinku a vynesli až do bytu.

 photo foodpanda_05_zpsf9f4707b.jpg

 photo foodpanda_06_zps419f4673.jpg

 photo foodpanda_07_zpsd4302928.jpg

Vybral jsem si tuna tataki - marinované plátky tuňáka se salátem s mořskou řasou, wasabi majonézou a krevetovým chipsem. Bylo to výborné :) Thajská polévka hezky zahřála, byla plná zeleniny a velkých kusů tuňáka, lososa a krevet. Pak ještě sushi set Sapporo se sedmi kousky nigiri a Tekka - šest kousků maki sushi s tuňákem. K tomu přijde automaticky sójová omáčka, wasabi pasta a nakládaný zázvor, ubrousky a hůlky. Vše chutnalo výborně a moc jsem si pochutnal :)

Párkrát už jsem si tak jídlo objednával a nemůžu si to vynachválit. Někdy se vám prostě nechce vařit nebo chodit do restaurace, tak díky foodpanda.cz přijde jídlo až k vám :) Také si tak objednáváte jídlo, když se vám prostě nechce?

16 komentářů:

  1. A kolko ta to dokopy cele stalo ? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi 900 Kč. Ale stálo to za to už jsem pak celý den nejedl :D

      Vymazat
    2. Ty si zase koleduje, Vítku :D

      Vymazat
    3. *koleduješ

      Vymazat
  2. :D tak na ty komentáře si počkám ....

    OdpovědětVymazat
  3. Hmmm, litr za jídlo na den...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dvoudenní nákup pro skromnou čtyřčlennou rodinu.

      Vymazat
  4. Vypadá to lákavě! A moc hezké talíře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já chodím na roh do masny na dršťkovou se dvěma rohlíkama, dohoromady za 17 korun. Bohužel rozvoz jídel nedělají :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale určitě tam z mrkve nekrájí kytičky, že?

      Vymazat
  6. Tak to se ovšem vyplatí.

    OdpovědětVymazat
  7. Je to drahé, ale vypadá to dost luxusně, s tím, že se nikam nemusí chodit, nemusí se to připravovat a energeticky to nahradí jídlo na celý den... když na to někdo má a je to ojediněle, tak proč ne?

    OdpovědětVymazat
  8. ...táhne na pětadvacet... ty seš osel, Vítězslave :D

    OdpovědětVymazat
  9. Závidím takový příjem peněz, že si jako student můžete dovolit jedno jídlo za tisícovku(můj rozpočet na jídlo na 2-3 týdny).

    OdpovědětVymazat
  10. Je to prostě takový typ na jídlo pro úúúplně normální lidi a vůbec není plný arogance a vychloubání :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V článku není nikde napsáno, že je to TIP pro "úúúplně normální lidi". Pokud tento blog sledujete déle a víte, co se je na něm publikováno, tak také musíte vědět, že autor není šetřílek a rád si dopřává. Proto jsou komentáře tohoto TYPU zcela zbytečné a akorát marníte svůj čas.

      Vymazat