sobota 8. února 2014

Clinique Superdefense. Bez toho v zimě nevycházím z domu.


 photo DSC_1711_zps369f9ebf.jpg

 photo DSC_1710_zps680979bd.jpg

 photo DSC_1705_zpse73ecc35.jpg

Clinique teprve nedávno uvedl na trh novou recepturu krému, který je podle mě ten nejlepší do tohoto počasí. V létě se mi pleť spíše mastí a tvoří se mi akné, v zimě je zase vlivem větru a chladného počasí spíše suchá a podrážděná. Proto jsem si vybral Clinique Superdefense SPF 20 daily defense moisturizerJe to denní krém, který vám zajistí celodenní hydrataci posilující hydratační bariéru, která pak pomáhá pleti lépe se chránit proti agresivním vlivům zvenčí.

Má hutnou konzistenci, ale přesto se vstřebá stejně rychle jako ostatní krémy. Také slibuje ochranu před prvními projevy stárnutí, jejich prevenci v budoucnu a chrání před zářením UVA a UVB, které nejčastěji způsobuje stárnutí pleti. Obsahuje antioxidanty jako vitamíny C a E, výtažky z ječmenných a pšeničných klíčků, kofein a rostlinné výtažky, které pleť zklidňují.

Krém pleť hydratuje, ale není umaštěná, takže do tohoto zimního počasí je ideální. Hydratace je důležitá, protože jedině hydratovaná pleť se dokáže dobře chránit proti vnějším vlivům a je odolnější vůči známkám stárnutí. Na to je ještě možná brzy, ale prevence je lepší než léčba, ne? :)

30 komentářů:

  1. jeste chybi fotka jak to mas rozmazany po xichte

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Což je u takovýhle produktů normální že se ukazuje konzistence a vstřebávání. Když chceš hejtovat, nauč se znát bitevní pole pane Anonymní :-P

      Vymazat
    2. A co Ty Dasenko? Nejaka fotka s necim rozmazanym po xichte, nebude?

      Vymazat
  2. A co radši něco přírodního? Takovéhle předražené krémy jsou podle mě uplně zbytečné. Jednou je člověk přestane používat a "zestárne" 3x rychleji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušel jsem různé věci, ale výrobky Clinique u mě vždycky zabíraly nejlépe. Jaké máš tipy na přírodní kosmetiku?

      Vymazat
    2. Třeba zázračný kokosový olej,, opravdu univerzální věcička. Obličej jsem po ničem tak hezký neměla, (už po pravidelném používání po týdnu), krásně hydratuje (nanášet na vlhkou pleť), velké množství vitaminu E, napomáhá proti předčasnému stárnutí kůže a vráskám, bělí zuby (taky vyzkoušeno), na vaření, a spousta dalšího. A to ani neříkám, jak je po tom hebké tělo, když se tím člověk namaže na vlhkou pokožku místo tělového mléka. A cena za tenhle zázrak? Víc než nádherná :))

      Vymazat
    3. já taky slyšela, že kokosový olej je super, myslím že ho doporučovala i Reese Witherspoon hlavně na to vaření, proto je tak štíhlá :) a nevíte,kde se dá nejlépe sehnat? někde ve zdravé výživě?

      Vymazat
    4. Jestli se můžu zeptat, z čeho je kokosový olej vyroben?Pavel

      Vymazat
    5. Kokosový olej je kokosový olej :) Získá se lisováním (za studena) dužiny zralého kokosového plodu. Ale při nákupu dejte pozor, aby byl v BIO kvalitě. Např. http://tinyurl.com/qcd5sj5 je k dostání v síti drogerie DM. Ale ve zdravce určitě taky, je víc výrobců.

      Vymazat
    6. kokosový olej je super,ale nedoporučovala bych ho lidem s problematickou pletí,jelikož je vysoce komedonní - snad opravdu jen na vaření,příp. na tělo :)

      Vymazat
    7. S tím bych až tak nesouhlasila, ale je to kus od kusu, každému to zajisté vyhovovat nebude. Mně osobně se akné a černé tečky vytratily :) Ne uplně, ale pleť mám výrazně lepší

      Vymazat
    8. takže zase jako u všeho záleží na individuální pleti, no co, však to zkusím a uvidím, kdyžtak zkusím tenhle krém od clinique nebo nějaký ten přípravek od Mary Kay, to taky docela pomáhá :) a ještě vlastně dotaz k tomu oleji, nezůstává po tom pokožka moc mastná?

      Vymazat
    9. Otázka pre Mišku Lekešovú: Prosím ťa, ako bieliť kokosákom zuby? Normálne na kefku dať a vydrhnúť? ďakujem za tip.

      Vymazat
    10. No chvilku mastná zůstává, nesmí se toho dát moc. Ale pak se hezky vstřebá. Nejlepší je to na noc. 100ml stojí v DM asi 80kč, není to částka která by člověka zruinovala při vyzkoušení.
      Jinak k těm zubům,, mně se vybělily při proceduře Oil Pullingu (http://www.kokosovyolej.net/oil-pulling-uzasna-olejova-terapia/). Ale jsou i jiné možnosti.
      A taky není nic jednoduššího, než zadat "kokosový olej" do google, a vyjedou vám všechny informace co potřebujete ;)

      Vymazat
    11. Ahoj, kolik se toho může vypít v litrech denně? Pavel

      Vymazat
    12. Michaela Lakatošová: opravdu ta otázka je míněna seriozně. Četl jsem na internetu, že kokosový olej pomáhá i při zažívání, ale nikde jsem nečetl dávkování, tak jsem se slušně zeptal. Pavel

      Vymazat
    13. Ty trolle blbej, vypij ho litr a půl, dostaneš běhavku a nebudes tu prudiť. Jen doufám, že si na záchod nebereš telefon s netem nebo tablet.

      Vymazat
  3. Vidím dobře do krému v kelímku rovnou prstíky? Nebo to jen tak vypadá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jestli si rozumíme, ale pokud máš na mysli to, že krém vypadá, že už jej někdo používal, tak ano. Jak bych mohl o krému psát, kdybych jej předtím nevyzkoušel? ;)

      Vymazat
    2. Úplně si nerozumíme :). Pro napsání článku ho pochopitelně musíš vyzkoušet. Jen že se do krému nemá sahat prsty, ale špachtlí. Jinak i pokud máš umyté ruce tak snadno krém můžeš kontaminovat a bakterie se tam vesele množí. Tuto chybu, ale dělá hodně lidí. Stejně jako si hodně žen pravidelně nepere kosmetické štětce atp.

      Vymazat
    3. Do denních krémů se přidávají antimikrobiální látky, tak to snad nebude tak horké .. :)

      Vymazat
    4. Evajda: totéž platí při kontaktu s pochvou a konečníkem. P.H.

      Vymazat
    5. Evo, napiš o tom do PEL MEL a neraď tady. Proč má tvoje profesionální deformaci zajímat někoho, kdo chodí na tento blog? A zrovna chlapovi psát, že si spousta žen nepere štětce?! PEL MEL říká za všechno!

      Vymazat
    6. za prvé se naučte termíny. Myslím, že jste to popletl. Měl jste na mysli bedekr nikoliv PEL PEL. Za druhé Vítek používá štětce. Podívejte se na dřívější posty. Pavel

      Vymazat
    7. Evo anonymni, protentokrat. Byla to ironie a chtela jsem upozornit, ze se mate kouknout na to, jak se to konketni slovni spojeni pise. :-)

      Vymazat
    8. Ja to treba nevedela, :-)

      Vymazat
  4. Ďakujem Miške za tip na stránku o kokosovom oleji. Tú kúru vyskúšam hneď. A Vítku, mám otázku. Môj nevinný komentár s otázkou o bielení zubov olejom pre Mišku si zmazal (ale asi si to všimla ešte predtým, tak odpovedala) a tie trápne od trolla Pavla ostávajú. Ako je to možné? Ja som tým nemyslela nič zlé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavel je zjevně kretén a má neustálou potřebu vysírat. Jakmile jeho komentář smažu, objeví se to znovu. Tak proto. U tvého komentáře jsem si nebyl jistý, jestli je to myšleno vážně... už jsem tvůj komentář zase zveřejnil.

      Vymazat
    2. Tak to si dobre trapny ty kokšo, ked si nepoznal, že to myslim vážně. A Pavla tu naozaj opet je!

      Vymazat