středa 4. prosince 2013

Avon a jejich pekelné gely na holení


 photo gel-na-holeni-avon_zps2859af8d.jpg

Zkoušel jsem už různé gely na holení, vlastně jsem zkoušel už spoustu kosmetických přípravků. Některé byly skvělé (o těch pak píšu na blogu), další zase průměrné - jsou fajn, ale nemůžu říct, že kdybych chtěl třeba krém na ruce, tak bych si koupil tento a ne jiný. Ale nikdy jsem neměl potřebu napsat článek, ve kterém bych vás od něčeho odrazoval, protože jsem nikdy nic vyloženě hrozného nezkusil. Tedy až do té doby, kdy se ke mně dostal tento gel na holení Avon. A pak ještě jeden. Říkal jsem si, že dám Avonu druhou šanci. Byl stejně strašný.

Gel má zvláštní konzistenci - asi jako gel na vlasy - a také tak zvláštně voní, což mi přijde u gelu na holení... neobvyklé. Hlavně jsem ale nepochopil, k čemu je, když vůbec nezvlhčuje, nezměkčuje vousy a ani neusnadňuje klouzání holicího strojku po tváři. Jednou jsem si říkal, že si jej díky svému malému balení vezmu na cesty. To jsem ještě nevěděl, co je zač. Skončil jsem pořezaný a s podrážděným obličejem, který mě ještě druhý den pálil.

Takže ne, Avon, díky. Ještě štěstí, že jsem ty krémy na nohy, které jsem kdysi sháněl, nemohl sehnat a nikdo od vás z Avonu mi ani neráčil odepsat na e-mail. Jistě jste mi ušetřili další zklamání.

7 komentářů:

  1. skvelá recenzia :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám gely na holení (dámské, na nohy) už asi 3je spotřebované. Ale je fakt, že být chlap, tak si Avon na obličej asi nedám =D (krém možná, tím se nedá tolik toho zkazit jako u holení)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Avonu používám akorát dvě vůně a i ty až mi dojdou si asi znovu nepořídím. Vím o čem mluvíš. On Avon je takový zvláštní. Jistě občas se tam najde něco zajímavého, ale vážně málokdy a málokomu kdo je zhýčkaný lepšími věcmi to vyhovuje. Pamatuju si že kdysi dávno si moje spolubydlící pořídila krém na ruce z kterého byla nadšená jak jí pěkně udělá ochranou vrstvu na rukou. Zkusila jsem to jednou. Mít pocit, že mám na rukou plastikové pytlíky celý den, mi fakt nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí! Skvělá recenze. Jenom můžu se zeptat - dá se to použít na vyholování análu? Díkec Jarin

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Děkuji, už se o tom více nezmíním. Přeji hezký večer. Jarin

      Vymazat
    2. Vidíš Víťo, nesmíš se bát odpovídat na vulgární otázky.....je jedno jestli tady furt omílají tvoji ˇřit nebo vejce - postav se jim a dají pokoj. KM

      Vymazat