pondělí 25. listopadu 2013

Manchesterový oblek


 photo manchesterovy-oblek_01_zpsa30999e4.jpg

Teď je to pravé počasí na to, abych opět vytáhl oblek z bavlněného manchesteru (a počítám s tím, že se najdou trollové, kterým bude vadit, že nepíšu manšestr, ale přijde mi to zvláštní). Je z loňské podzimní kolekce H&M a mám jej rád, protože je velice pohodlný a když si pod něj vezmu teplý svetr, nepotřebuji už kabát. Nevýhodou je, že se poněkud mačká, což je hodně vidět na fotkách, ale ve skutečnosti to není tak hrozné.

K tomu mám vlněný svetr Brax, polo tričko Lacoste a hodinky Yonger & Bresson ze Slevomatu a kapesníček z Gantu. Dlouho jsem hledal semišové podzimní boty na volný čas (to víte, s tak velkou nohou to nemá člověk jednoduché) až jsem našel tyto od Crocs z Urbanluxu. Mají dvě sady šňůrek (modré a červené) a jsou pohodlné jako papuče :)

 photo manchesterovy-oblek_02_zps7adfb85d.jpg

 photo manchesterovy-oblek_03_zps39b6857e.jpg

 photo manchesterovy-oblek_04_zps9025bb2d.jpg

 photo manchesterovy-oblek_05_zps3fb066a2.jpg

 photo manchesterovy-oblek_06_zpsb7386d0d.jpg

48 komentářů:

  1. vypada to velmi fajn, slusi ti to))) ale jako zene mi vadi jednobarevnost, ja bych odpojila sako a kalhoty, je to moc terakotovy cele)) pridala bych tam radsi nejkake kalhoty jine barvy, nebo mozna dziny steje barvy co svetr, coz by zduraznilo barvu saka... treba neco takoveho - http://www.proidentity.cz/firetrap-corbin-mens-jeans-charcoal/d-4073184/, ale jinak terakotova a siva to moc prekvapiva kombunace barev a rozhodne ji pridam i do sveho satniku)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že kombinaci saka a kalhot ze stejné látky se říká oblek a ta látka a barva je stejná záměrně ;)

      Vymazat
    2. blogger by neměl být arogantní ;) děláš to kvůli sobě nebo kvůli nám?

      Vymazat
    3. Toto arogance je. Mozna jen mimodek, ale takto napsano to arogantni proste je.

      Vymazat
  2. Takhle oblečený (až na ty boty) chodil můj děda do vesnické hospody na karty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to ještě byla generace, co aspoň trochu věděla, v čem mezi lidi.

      Vymazat
  3. Vypadáš jako Rajesh z Big bangu! :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Víťo spíše obecná otázka, co mi vždy vrtá hlavou: když máš svetr a pod ním košili, je nějaké obecné pravidlo, jestli límeček od košile mít vystrčený nebo zastrečený pod svetr (jako to mšá na fotkách Ty)? Díky za info :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdy jsem o takovém pravidle neslyšel. Spíše se řídím tím, jestli je horko nebo chladněji a také jak se mi ta určitá kombinace líbí...

      Vymazat
    2. Hra na pravidla v oblekani je docela usmevna :)
      Ale zrovna tohle je pomerne tradicni zalezitost - zastrceny. Viz obrazky a fotky kam az oko dohledne. A vypada to v 99% pripadu lip. To jedno procento je pro vlahy vecer v plazovem baru :)

      Dom

      Vymazat
  5. svetrik v barve tkanicek by byl lepsi)

    OdpovědětVymazat
  6. outift vypadá fakt dobře :) Ale možná bych zkusila jinou barvu kalhot, příjde mě to až moc jednobarevné :)
    Sweet nothing by B.

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný chlap! Na druhom obrázku si úžasný.

    OdpovědětVymazat
  8. Vítku, mohl bych se zeptat, proč i na slušné komentáře reaguješ tak kousavě a proč případným kritikům čehokoli přelepuješ ústa nálepkou "troll" dříve, než se vůbec vyjádří? Člověk si pak musí klást otázku, s jakým úmyslem si vůbec vedeš blog, když můžeš své fotky a myšlenky prezentovat třeba v přátelském soukromí Facebooku. Právo nazývat se bloggerem za ty nervy a práci nestojí, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ja na jeho mieste by som si ešte dala rovno schvaľovanie, aby ich nebolo vidieť, ani kým ich zmaže. Veď je to jeho vec. A pokiaľ som si všimla, komenty typu "nepáči sa mi to, nepristane ti to" a pod. tu predsa necháva.

      Vymazat
  9. Rikej tomu "kord", at nema nikdo problem.
    Jinak outfit vyborny, libi se mi jednoducha bila kosile jako zaklad a promyslene barevne spektrum. Jedine, co dojem trochu kazi, je podrazka tech bot, prijde mi zbytecne mohutna. Idealni boty na podzim (a kdykoli jindy) jsou klasicke Clarks Originals Desert Boots, znas?

    Dom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem chtěl napsat "kord", v němčině se to používá běžně. Ale kord je prý něco jiného než manchester a zase by se našel někdo, kdo by se v tom chtěl rýpat.
      A ano, Clarks znám, ale chtěl jsem něco právě s robustní podrážkou, která se hodí i do bláta a podobně - jak píšu, chtěl jsem boty na volný čas.

      Vymazat
    2. S kordom a menčestrom je to jednoduché. (Po slovensky je menčester spisovné slovo, nemusím písať manchester.). Ak si budeš pýtať v UK manchester, budeš za hlupáka. Je to corduroy alebo cord. Takže kordom nič nepokazíš, nech si rýpe kto chce. Mám pravdu stopercentne. Môže sa síce nazvať aj manchester, ale správne je to cord/corduroy, to prvé sa používa u nás podľa toho mesta. Kto neverí, nech si to vygoogli.

      Vymazat
  10. slušně jsem se zeptal, jestli používáš botox.......můžeš mi říct, proč si to smazal? Ses urazil? Láda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ptát se anonymně někoho koho neznáš, jestli používá botox, slušné není. A pozdravuj na Okounovi.

      Vymazat
    2. jo promin.....tak já jsem Ladislav Buřval, bytem Vinohradská 89. Používáš botox? Okouna nesleduju kromě fotomontáží, ale máš jen strnulý výraz. To je vše. Dík

      Vymazat
    3. Není slušné odpovědět? Ladislav Buřval

      Vymazat
    4. Pořád nevěřím, že by mi někdo mohl klást tak hloupé otázky. Ne, botox nepoužívám.

      Vymazat
    5. Tak nemůžeš popřít, že botox je používán právě v odvětví, kterému se věnuješ. Pokud mi přišlo, že jej podle výrazu používáš, tak jsem se zeptal. Zeptal jsem se protože jseš ,fashionisto, a tohle je otázka myslím naprosto k věci. Nebo se mýlím. Ladislav Buřval

      Vymazat
    6. ale vidíte, jak se lidé dokážou domluvit. Někdo něco považuje za nevhodné a pro jiného je to přirozené. Tak to má být. Ladislav Buřval.

      Vymazat
  11. Prečo mažeš mojej komenty? čiže som Slovak? šak neboli škodlivé či nenávistné.....Maroš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maroš, ty nepíšeš po slovensky. To je akési nárečie, čo používaš. Prepáč. :D

      Vymazat
    2. Maroš totiž není Slovák, ale kretén. Proto jeho komentáře mažu.

      Vymazat
    3. a co som ti zrobil? povedz mi, kedy si tak vulgárny. Isom zo vychodnejho slovače a vela nerozumiem tie nenavisti hocikterá tu panuje. Maroš

      Vymazat
    4. nepači sa ti ludia ktorej nemaju vzdielanie? som robotár a nehanbim sa, tak nietreba sa mi vysmievat. Maroš

      Vymazat
    5. Vítku, za nadávky bys měl správně smazat i sám sebe :) Nech nám veselé diskuze, ty bývaly na tomto blogu nejlepší a nejzdravější. Teď to jde do kytek.

      Vymazat
    6. Kretén je člověk postižený kreténismem. A ty jízlivé a urážlivé komentáře možná přijdou vtipné vám, ale ne mně.

      Vymazat
  12. Nech se už konečně ostříhat, vypadáš jak nějaký zanedbaný vandrák.

    OdpovědětVymazat
  13. co si mysíš o foie gras? Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak šaty v pohodě, akorát nedokážu říct, jestli nebudete mít v těch kalhotách něak moc napasovanou zadnici. Pavlína

      Vymazat
    2. Tak raději nic neříkejte. Víte co se říká - "mlčeti zlato". A foie gras mám velmi rád.

      Vymazat
    3. Když už musíte bejt tak uštěpačnej, aspon se naučte přísloví - říká se - ,,mlčeti zlato - mluví ti kdo stříbro,, Díky Pavlína

      Vymazat
    4. Vy jste si začala a řekl bych, že jste to udělala naschvál a čekala podobnou odpověď. A poučování od někoho, kdo píše "uštěpačnej" a vůbec dělá tolik chyb je vtipné :) P.S. Vy se naučte psát uvozovky.

      Vymazat
    5. kdybyste si zkontroloval, co jste psal předtím, tak byste věděl, že ta máte minimálně 6 chyb! Uštěpačnej je pouze nespisovně.

      Vymazat
  14. Nevím, čím to je. Vítku, nemáš tady na fotkách make-up? Nebo neúřadoval photoshop? Oblečení pěkné, ale obličej mi tentokrát přijde jak z muzea voskových figurín. Ale třeba byls náhodou jen po pařbě či tak nějak. V obličeji tady působíš divně, neživě. Normálně vypadáš líp, i kdybys byl hůř oblečený :o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, byl jsem poněkud nevyspaný ;)

      Vymazat
    2. Tak to ano, vypadáš tu právě nějak jinak, asi ještě v duchu spals :) Ale jinak ti to sluší.

      Vymazat
    3. No nevyspalej??? Rekl bych, naucit se makat s Photoshopem!!!

      Vymazat
  15. P.S. Neživost, ztuhlost obličeje (nebo otok?) je do očí bijící. Vůbec první informace, která z těchto fotek vystupuje. Neříkejte, že jste si toho nikdo nevšimli. M.

    OdpovědětVymazat
  16. Jéé manžestráky ty mi připomýnaj dědu....dřív je nosíval....

    OdpovědětVymazat