sobota 9. listopadu 2013

Malé radosti


 photo male-radosti_01_zps576d1636.jpg

Občas je potřeba udělat si radost... A já jsem si v poslední době koupil pár věcí. A tady jsou.

Německý GQ Style, který vychází každý rok na jaře a na podzim, už v ČR snad vůbec nejde sehnat. CZ Press, kde si zahraniční tituly objednávám, už jej k nám nedováží, a v obchodech jsem jej nemohl sehnat. Jedna moje kamarádka teď ale bydlí v Rakousku, tak jsem jí napsal, jestli by se mi po něm mohla podívat. A jaké bylo moje překvapení, když mi hned druhý den ráno přišla zpráva, že už jej pro mě má a o víkendu že mi jej přiveze! :)

 photo male-radosti_02_zps95c17d69.jpg

Vzpomínáte, jak jsem psal o představení podzimní kolekce Lindex? Tak jsem nakonec neodolal a pořídil si tento náhrdelník. 

 photo male-radosti_03_zps9944e1fe.jpg

 photo male-radosti_04_zps4c27af90.jpg

Hodinky Yonger & Bresson jsem objevil na Slevomatu. Jsou mechanické, takže je musím asi každé dva dny natahovat. Jejich elegantní, avšak ne příiš praktické zapínání je sice každodenní boj, ale jsou krásné. No ne?

 photo male-radosti_05_zpsf109e5d3.jpg

Tento nádherný, elegantní zapalovač jsem koupil v Baker Street v Celetné, kam chodím kupovat doutníky pro taťku. Personál není sice kdovíjak ochotný (i když slečna, která mi zapalovač prodávala, byla výjimkou), ale cigarety Sobranie Black Russian snad nikde jinde nemají. Myslel jsem, že hezké zapalovače jsou vždy jen na benzín, ale vadí mi ten zápach. Tento je plynový a vůbec není třeba jej doplňovat tak často, jak jsem se obával. A určitě je praktičtější než zápalky ;)  

 photo male-radosti_06_zps1b5b48d2.jpg

Ocelový náramek Cerruti 1881 (také ze Slevomatu) mám už nějakou dobu a v poslední době jej nosím skoro pořád!

 photo male-radosti_07_zpse62ae461.jpg

Sluneční brýle Gant už jste mohli vidět tady. Jsou moje už asi patnácté, ale brýlí není nikdy dost ;) Slunce přece svítí celý rok! Mají polarizovaná skla, což je super, protože levné brýle z řetězců mají prostě jen tmavá skla, se kterými vidíte tmavěji, u "značkových" je ten rozdíl opravdu vidět. Nesvítí Vám do očí, ale barvy přitom nejsou zkreslené.

Čím jste si v poslední době udělali radost vy? :)

13 komentářů:

  1. Jo, fotky super :) A ty hodinky jsou opravdu nádherné!

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se nejvíc líbí ta fotka se zapalovačem :)

    OdpovědětVymazat
  3. krásne fotky :) super blog :) s nadšením followujem :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Ako fotky nemám slov a blog jedno lepšie ako druhé .... followujem http://cool-kids-never-die-bitches.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi Vám želám za Vaše fajčenie, hoci sa neněchtě zohanbiť volakymi ludmi. Je to fajne. Maroš

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, Vítek. Koľko prosím stáli tie hodinky? Nemám predstavu, koľko teraz stoja mechanické hodinky. Mám troje, ale zdedené z rodiny, dvoje Primky a jedny ruské Čajky, dala som si akurát vymeniť remene. Najstaršie majú vyše 40 rokov, stále sú "v kondičke" a nemajú ani škrabanec. E

    OdpovědětVymazat
  7. Vítku, mám dotaz. Není to žádný hanopis. Chtěl jsem se zeptat......Více či méně se oblíkáte velmi vkusně, elegantně, ale moje otázka míří takto - Víte, přijde mi, že Vaše oblečení, sice krásné a elegantní, ale jak to máte v životě, když je situace, kdy si člověk sedne do křesla nějakého klubu, tu se otře o tramvajové dveře (omlouvám se jestli nejezdíte), nebo se si sedne někde venku na schod, rám atd, rozumíte mi......já chápu, že jste elegán, ale snad rozumíte, co jsem tím chtěl říct. Pak bych rád, pokud byste mi řekl, jak se s tímto vypořádáváte? Pejst

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já třeba nejsem vyštajlovanej jako ty - mam třeba volnější kalhoty, skejtový boty, miikinu a nějako spíš snb zimní bundu, takže právě by mě zajímalo, jak si v tom svym oblečení v tomhle jedeš? Já si třeba sednu na obrubník a pak se opucuju, pač tam zas njějaký ušpinění nehrozí, ale tak pověz ty. Dik čus Pejst

      Vymazat
    2. jej sory paťárku, jsem ti polovic na polovic vykal a tykal:D. Tak se nezlob Pejst

      Vymazat
    3. Víš jak se říká "šaty dělají člověk"? Myslím, že tím je vše řečeno. V bílých kalhotách si nebudeš sedat na špinavé schody a stejně tak se nebudeš chovat jako skejťák, když máš na sobě elegantní oblek.

      Vymazat
    4. Jo tak to je jasný, ale tak ty seš defacto pořád ,,v obleku,, čili asi neustále musíš řešit o co se můžeš opřít, kde si sednout, kudy jít, aby sis neumazal boty. Nebo třeba kdyby si byl venku s kamarádama a oni chtěli někde přelízt nějakou zed, tak mi přijde, že ty by si prostě nemohl, protože by se ti poškrábali boty nebo ti rupli kalhoty na zadku. Samozřejmě nic z toho neděláš asi. Ale mě napadá, jestli tě ty šaty jako by až moc nesvazujou se chovat řekněme furt spořádaně až škrobeně. Dík Pejst

      Vymazat