středa 18. července 2012

Clinique Anti-Blemish Spot Treatment Gel


Photobucket


Potíží s akné jsem si v pubertě užil dost (i když o mužích se říká, že z puberty nikdy nedospějí) a teď už na pupínky zvědavý nejsem. Zvláště v tomto počasí se mi pleť mastí a mastí a pupínky raší jako houby po dešti.

Když jsem hledal protilék, sáhl jsem po své oblíbené Clinique, protože jsem konservativní a když se mi něco líbí a vyhovuje, tak to nehodlám měnit.

Anti-Blemish Spot Treatment Gel z řady proti akné Anti-Blemish Solutions je bezbarvý, neparfemovaý gel, který má redukovat začervenání a podporovat hojení, jak výrobce uvádí. A nelže. Takže když vidím, že mi na obličeji raší něco, co by tam být nemělo, sáhnu po této lahvičce.

Gel naneste v tenké vrstvě tam, kde tušíte rašící pupínek nebo kde je pleť podrážděná. Gel sice štípe a pálí jak sviňa, ale hned se vstřebá, zmatní a splyne s pletí a už po krátké době viditelně redukuje podráždění a začervenání, a pomáhá s hojením. Výhodou je, že jej můžete během používat znovu a znovu. A hlavně - ono to opravdu funguje! Používejte jej večer, protože na pupínku  po zaschnutí zanechá takový "povlak" - do dvou tří dnů je pupínek pryč :)


Lahvička má 15 ml, což se sice zdá málo, ale vydrží to dlouho. A stojí necelou pětistovku.


Jak proti akné, zarudnutí a pupínkům bojujete vy? Máte nějaké tajné tipy, které zaručeně fungují? ;)

17 komentářů:

  1. Také jsem ho zkoušela, ale bohužel obsahuje něco po čem mi akné vyskáče ještě více. Lépe řečeno dostanu vyrážku. Takže za mne Clinique bohužel ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Mně při jeho použivání taky vyskočila hnusná hnisavá vyrážka, která naštěstí zase rychle zmizela jakmile jsem všechny tři zakoupené přípravky clinique poslala do hlubin pekelných. Jsem sice celkem pleťová citlivka, ale u ničeho jiného můj obličej takhle hystericky ještě nezareagoval. Clinique už nikdy více! (a vážne by mě zajímalo, co tak agresivního obsahuje...)

      Vymazat
    2. Já používám tu řadu anti-blemish a ze začátku se mi taky zdálo, že vznik pupínků jen podporuje. Ptala jsem se v obchodě a prý je to jen počáteční reakce a taky že jo. Když jsem to používala nějakou dobu, tak se to spravilo a fakt to fungovalo :) T.

      Vymazat
    3. Jo, u mě taky tak nějak. Po nějaké době se to spravilo a pak to bylo dobrý.

      Vymazat
  2. To vypadá docela dobře, ale já naštěstí pupínky a podobné problémy moc řešit nemusím:-) Moc pěkná recenze!:-)

    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
  3. "pálí jak sviňa" Víťo to jsi psal ty? :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já mam Clinique nejraději, působí skvěle :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Také používám + Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder pro "zamaskování flíčků

    OdpovědětVymazat
  6. Eclaran na předpis je jediná věc, co mi kdy dlouhodobě pomohla. Za malinkato peněz hodně muziky!

    OdpovědětVymazat
  7. Stoprocentně působí hormonální antikoncepce, pleť jako mimino. Z kosmetiky mám ráda kaolínové bahno. Ale pro kluky spíš zafunguje náruč milující ženy.

    OdpovědětVymazat
  8. Na pupínky ošetření a následná domácí péče Vintage 79 Purifyng (pro hnisané akné) nebo Primaluce pro nezanícené. Jednoduše to funguje, není třeba experimentovat :).

    OdpovědětVymazat
  9. Vyskúšam :) Zatiaľ mi na sčervenaný pupínek pomáha jedine rozpustiť si v dlani trošku aspirínu v 2 kvapkách čistej vody resp. aloe vera vodičky a "nacapkať" na vyrážku. Sčervenanie (teda zánět)to väčšinou krásne stiahne. Ale niekedy niet nad "evakuaci" a následné vyhojenie :D

    OdpovědětVymazat
  10. Na tuto porblematiku a vlastně i na jiné rány všude po těle, či modřiny nebo spálneiny ze cvičení, řeším Healer Gelem od Vabios, je to z krevního séra a funguje to naprosto úžasně, "vynálezce" je kamarád z Brna a mohu jedině doporučit, obvykle po tréningu akrobacie mám czela spálené dlaně kolikrát i kůži odtrženou, tak to umyju, natřu a do rána (poud jsou jen spálené) dlaně jsou zcela vpořádku a pokud jsou tam i rány tak jsou zacelené
    , zatažené a obyvle už nebolí (záleží na hloubce poranění)
    http://www.kosmetikahealer.cz/

    OdpovědětVymazat