pátek 9. srpna 2013

Soutěž se Zootem o kravatu!


 photo kravata1_zps7234303e.jpg

Jistě znáte ZOOT.cz, internetový obchod s módou a home dekorem, který má výdejnu zboží v Praze i v Brně, takže nemusíte ani čekat, než Vám objednané zboží přijde. No a právě díky ZOOTu můžou dva (nebo dvě) z vás na mém blogu vyhrát jednu takovou kravatu, jakou tady mám na fotce - v černé nebo v modré barvě.

Je to hedvábná kravata dánské značky Selected. Ta se původně specializovala pouze na pánskou módu, později rozšířila sortiment i o dámské zboží. Dnes má ve světě zastoupení již ve 25 zemích a je součástí rodinného dánského koncernu Bestsellers.

A co musíte udělat? Napište do komentářů, co se vám na Zootu líbí a co vám tam chybí, která kravata by se vám víc líbila a nechte svůj e-mail, abych vás mohl kontaktovat. Také musíte lajkovat Zoot na facebooku, sledovat můj blog a lajkovat facebookovou stránku A Czech Fashionisto's Diary. Za týden pak náhodně vylosuji dva výherce, kteří dostanou po jedné z kravat :)

24 komentářů:

  1. Vždy mi přišlo, že je tam menší výběr triček. Ne tílek nebo košil, ale konkrétně triček. A když je jich tam dost, tak jsou všechny podobné a ty potisky se mi nelíbí. Takže trička. Taky by bylo dobré většinou vidět to konkrétní oblečení na modelce, aby jsme viděli jak to prostě vypadá na těle.
    Lajkuju oboje :)
    Kravata modrá-
    i.karin@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Na "ZOOTU" se mi nejvíce líbí, že neprodávají jen oblečení, ale i nábytek. A myslím, že ten design nábytku je velice povedený. Naopak bych vytknul to, že si modelové většinou nezastrkují košile do kalhot!
    Zootu i Vám posílám lajk ;-)
    tomasko@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Na obchodě velice oceňuji jak se snaží vyjít vstříct zákazníkům, co se ceny týče. Výběr oblečení je také velice slušný, jen mi chybí u některých produktů složení. Jmenovitě některá saka, u kterých se píše "luxusní", ale už není uvedeno jestli je to jen vlna či polyester.

    Kravata červená:)
    pomezny.l@gmail.com
    Lajkuju oboje...

    OdpovědětVymazat
  4. Na Zootu se mi líbí hlavně jejich styl. Osobně tam hlavně nakupuji doplňky a různé sylové věcičky než oblečení. Taky se mi líbí, že nemají prodejnu, ale "výdejnu radosti". Jen mě štve, že jejich termohrnky netěsní :D
    Kravata se mi více líbí černá, A Czech Fashionisto's Diary lajkuju už dlouho a Zoot už má taky můj lajk ;)
    michellexx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se na Zoozu nelíbí nic, protože nelze objednávat přes poštu a zboží si tudíž vyzvednout, kdy se to hodí mně, a ne kurýrovi.

    OdpovědětVymazat
  6. Zoot, to je ten e-shop, kde prodávali zaručeně originální trička od Lacoste, aby posléze vyplynulo najevo, že originální nejsou? Ne děkuji, zlodějské sráče nepodporuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty víš, jestli Zoot věděl, že jsou ta trička padělaná nebo jestli je ošidil jejich dodavatel? Myslím, že to už v tom článku nepsali.

      Vymazat
  7. Na Zootu se mi líbí široký výběr stylu oblečení a přijatelné ceny a asi jediné co bych tam změnil je absence fotek oblečených modelů do prodávaného zboží.
    Kravatu bych bral modrou.
    Dsorm@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Zoot se mi líbí, protože na rozdíl od různých fashion marketů, které jsou jednou za čas, zoot nabízí spoustu novinek a nápaditých věcí po celý rok. Trochu mi vadí, že vyprodané zboží již znovu nenabízejí.
    Kravatu preferuji modrou.
    J.27.pavlik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. To se tak k tomu jednou postavili velmi šikovní lidé, kteří měli nápad a chtěli dělat
    věci jinak, lépe, a hlavně pro lidi a s radostí. A tak vznikl "projekt",
    který jen stěží nemůžeme milovat :D. Nabízíte velmi pěkné věci a skrze to vymýšlíte stále
    nové způsoby (Boxy, akce venku, vracení zboží,..), jak zpříjemnit lidem životy a proto
    není dne, kdy bych k Vám aspoň na minutku nenakoukl a něco si nepřál. :)
    A co se mi nelíbí? No asi jen to, že jsou Vaše výdejny tak daleko a že stále šetřím na ten pěkný kabát :D.
    Kravatu černou nebo modrou (obě jsou moc pěkné).
    S pozdravem a přáním pěkného dne k vám do Zootu
    Radek (dostyjunior@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  10. mne sa bude najviac pacit kravata ktoru vyhram :)
    stefpacka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Na Zootu miluji obrovský výběr dámských kabelek, nad nimiž v soukromí slintám a lituji, že se nejmenuji Onassisová, abych si jich mohla dovolit víc :-D
    Co na Zootu zoufale postrádám, jsou dámské boty velikosti 42. Je to tragédie, že pořádné samice v této velikosti nevyrábí a my, co máme větší nohu a není nás zrovna málo, paběrkujeme jen mezi několika kousky, z nichž většina má do sexy bot daleko jako Putin do Ameriky...
    Zootu přeji hodně spokojených zákazníků :-)
    Markéta(marketka175@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  12. Na ZOOTu se mi líbí, hodně věcí (košile, saka, mikiny), ale spíš bych vytknul, jednu věc, dámský sortiment, je trochu chudší, vybrat dárek, pro slečnu nebo dívku, který by se mi doopravdy zalíbil a líbil se i jí, je malinko těžké. Neříkám, je to věc vkusu, ale mohl by být pestřejší(např. mikiny). No a možná že i někdy malý počet velikostí L v pánské konfekci (saka), jsou hned prodaná :-D

    Kravata by se mi líbila modrá :-)

    OdpovědětVymazat
  13. podle mě na zootu konečně můžou hošani, kteří se zajímají ho módu nalézt, co potřebuji. Byl jsem v Německu a tam jsou hošani rozhodně napřed (myšleno před hošany z čr). Jan P.

    OdpovědětVymazat
  14. Na ZOOTu se mi líbí design, sortiment i ceny. Výdejny v Praze a Brně jsou pak jen třešnička na dortu. Kravata se mi líbí modrá, protože černou jsem si nedávno koupil.

    daviddocekal@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Zoot má dobré ceny, zajímavé značky. Někdy se ale v nabídce až ztrácím.

    blogosexu@gmail.com

    http://blogosexu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Zoot ma super newslettery. Nicmene co mi chybi a co bych rozsiril je zasoba bot vel. 47. Myslim, ze by se naslo dost lidi, kteri by o tuto vel. projevili zajem.

    :Kravata se mi libi modra:
    :marekkelnar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem jedním z nich :D V tom s tebou souhlasím a platí to pro všechny obchody s botami.

      Vymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nesnáším své vlastní překlepy, takže ještě jednou...
      na zootu je výběr od všeho, to je fajn, ale mně osobně tam chybí občas trochu "klasičtější" a elegantnější věci popřípadě něco víc originálního. dost věcí je tam sportovnějšího ladění a hodně průměrných značek, takže tam maj to, co můžu koupit i jinde.
      a když kravata, tak jedině černou klasiku.
      palacinky@seznam.cz

      tomáš

      Vymazat
  18. Líbí se mi že je to obchod s aktuální módou za nepřemrštěné ceny, naopak bych ocenil větší výběr motýlků a šál, kapesníčky do saka jsem tam taky snad vůbec neviděl :) a.motloch@seznam.cz

    OdpovědětVymazat