středa 21. srpna 2013

GelaSkiny - skiny na elektronická zařízení na míru


 photo gelaskin-hokusai_01_zps7b37d8a8.jpg

 photo gelaskin-hokusai_02_zps32443d91.jpg

Na střední jsem měl laptop polepený různými nálepkami mých oblíbených kapel. Pak mě to pustilo, ale přece jen, design laptopu mi nepřipadá nějak zajímavý nebo hezký a chtěl jsem si jej nějak přizpůsobit svému vkusu a také  jej odlišit, protože v kanceláři si je pak pořád někdo plete.

Většinou mají všude fólie s všelijakými abstraktními potisky, ale chtěl jsem něco klasičtějšího. Tak jsem si na Gelaskiny.cz objednal tento skin s motivem Velké vlny od mého oblíbeného umělce Hokusaie. Fólii nebo skin, chcete-li, mi dokonce zastřihli tak, aby přesně seděl na můj laptop. Tedy okraj tam zůstal, ale to jsem si tak nechal schválně udělat, protože laptop má zkosené hrany a nebyl jsem si jistý, jestli by na rozích skin držel.

Co říkáte? Máte také nějak upravený svůj  laptop?

16 komentářů:

  1. Moc krásný potisk. Mimochodem Hokusai je ten, co hrál s Čikuro Kurosawou v Sedmém samuraji? Jan P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste byl nedávno v Německu - nevšiml jste si, zda-li místní hošani neměli také vyzdobené notebooky velkými nálepkami?

      Vymazat
    2. Ano byl jsem nedávno v Německu a opravdu jsem se tam setkal s tím, že hošani i holčiny měli vyzdobené notebooky. Ovšem nikdo tam hošany neurážel, kvůli potiskům, jako zde v ČR. Jelikož v Německu pokud má nějaký hošan vyzdobený notebook, tak ostatní nepobuřuje. Děkuji Jan P.

      Vymazat
  2. Ja by som to nalepil opačne. Keď ho otvoríš, tak ho máš dole hlavou.

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně to mě napadlo! Také bych to nechal opačně nalepit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jej většinou mívám na psacím stole a když je zavřený, tak obraz vidím správně a když je otevřený, tak jej stejně skoro niko neuvidí ;)

      Vymazat
    2. no čiže takej čudovnej obráz! len Vitek, prepač povedz mi, kdo je ozajstný Hokusai? Som s tlupo priatol a chalanov viděl takistý fantástičny film o karatističnym borci, šak tak som na volakych vážkách čiže nie to on ozajstný Hokusai. želám ti vše nej z Levého Hradca, Karolko

      Vymazat
  4. Také bych ho dala naopak. Já jsem se vzhledem mého notebooku spokojena - růžové Sony Vaio je prostě nádherné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Například v Německu, je běžné že mají mladí hoši růžové věci. Jsou zde lidé na tyto hošany daleko liberálnější - např. sedím na káfince a vedle mě sedí hošan a má růžové triko - nikdo mu zde nenadává do buzen. Sám nosím dosti uplé ledžajny a taktéž žádné negativní reakce. Jan P.

      Vymazat
  5. Trocha som sa vyhral mne by sedela tato verzia na mojom jabličku http://cl.ly/image/2y152a3L0c3b

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to, jako kdybys popletl strany.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten skin je super, přímo tenhle obraz máme doma. Navíc díky za tip, i když nevím jestli by to na můj dosluhující noťas bylo zrovna to pravé:D
    unicorncalledcharlie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám na notebooku nálepku Hello Kitty, která pochází z tic tac bonbónů. Malinko kýčovité, ale hezké. Přemýšlela jsem i o decodenu pomocí siliconu a karbochonu, jenže to bych už nikdy neodstranila a notebook by byl aspoň o půl kila těžší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není tomu tak dávno, co jsem se vrátil z Německa a mohu Vás ubezpečit, že v Německu pokud nějakýho hošan má na sobě cokoliv od Hello Kitty, tak je vnímán uplně normálně a neexistuje zde nějaká řevnivost nebo není plísněn a špiněn jako zde v české republice. Jan P.

      Vymazat
  9. moc pěkný! Gelaskiny také časem vyzkouším. Zatím mám poskinovaný notebook a telefon od Skinzone a drží parádně, navíc k tomu dávají velké sevy i na ochranné fólie na displej...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prosímvás, řeší se tu potisky, skinheadství myslím patří do jiné diskuze. Děkuji Jan P.

      Vymazat