středa 26. června 2013

Tvídové sako v létě?


 photo sede-tvidove-sako_02_zps391dd8c4.jpg

 photo sede-tvidove-sako_03_zpscddd686b.jpg

 photo sede-tvidove-sako_04_zps4075d3a9.jpg

 photo sede-tvidove-sako_05_zpsf2786a18.jpg

Ještě se mi nikdy nestalo, aby v den mých narozenin bylo takové chladno, že bych snesl tvídové sako!

Na sobě mám džíny Levi's Sta-Prest, které se vůbec nemačkají (dokonce ani za v ohbí kolen, kde jsou džíny obvykle nejzmačkanější), takže je rád nosím k saku a ani to nevypadá, že bych měl džíny. Sako Hugo Boss, košile Joop, sponka do vlasů s kytkou z H&M jako brož, brýle Calvin Klein a hodinky Festina ze Slevomatu, kapesníček Le Premier, kravata Charles Tyrwhitt, boty Alfred Sargent.

18 komentářů:

  1. Myslim, že super. Ovšem ta kytka to celé jaksi rozbourává.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, ta kytka vypadá, jakoby tam přistála omylem...jinak vcelku OK

    OdpovědětVymazat
  3. Ja se omlouvam, jelikoz tomu nerozumim, ale nejsou rukavy (i celkove delka saka) kratsi, nez by bylo idealni? Jak to ma byt spravne? Kdyz googlim, dozvidam se, ze ma rukav kosile sahat k prvnimu kloubu palce, rukav saka ma pak byt cca o 1-1,5 cm kratsi. Nicmene vy to mate az nad zapesti, ergo tak o centak dva kratsi, nez bych si rekla, ze je OK... Diky, Katerina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud vidím dobře tak má rukávy po zápěstí. Jinak typický úkaz tohoto blogu. Přeskočit outfit a šup sem s něčím negativním! Většina lidí se v ČR obléká nevkusně, tak Vítka nechte, narozdíl od svých vrstevníků se obléká moc dobře :)

      Vymazat
  4. me se to tak libi a taky se mi libi posledni komentar od anonyma ve 14:21-souhlasim...Jen se mi k tomu nelibi ta broz, jinak hezke a super bryle

    OdpovědětVymazat
  5. dneska je to v modě kratší, ale pro mě to vypadá prostě divně, kalhoty by šli ale sako? to už je moc extravagantní a navíc to vypadá divně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná je to divné, ale rozhodně jsou kratší rukávy praktické (třeba při mytí rukou). A lépe vyniknou hodinky nebo náramky :) A ty džíny vypadají skvěle!

      Vymazat
  6. vypadá to skvěle :) ale možná by se mi k tomu líbila kytka ve světle modré barvě :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Musím říci velmi pěkné a hlavně, oproti některým starším modelům, působí kalhoty volnějším dojmem.

    OdpovědětVymazat
  8. Buď kytka, nebo kapesníček. Obojí je moc. A rukávy krátké, pro změnu. Sice se Vítek snaží o to, aby se zvedla jakási kultura oblékání, ale v takovýchto modelech vypadá jako starý mladý. O nepadnoucích oděvech tu již bylo psáno dost, nebudu to rozmazávat. Více mu sluší neformální oblečení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Délka rukávů je v pořádku. A je to neformální oblečení!

      Vymazat
    2. Anonym 1: Kytka i kapesníček? Proč by ne? To je věc názoru... K tématu "starý mladý" jsem se tu už vyjadřoval a nevím, jestli mě tak hloupé kecy mají urážet nebo si mám jen říct "a to říká kdo?". Podívej se, jak se oblékají mladí Londýňané. Tedy ne všichni, ale když jsem tam loni na jaře byl, líbilo se mi, jak na rozdíl od Čechů vypadají dobře v obleku.

      Anonym 2: Díky. Především za to, že někdo konečně chápe rozdíl mezi formálním a neformálním oblečením :)

      Vymazat
    3. Mladí Londýňané se ještě nedávno oblékali jako bezďáci (zřejmě ve snaze napodobit ten styl indie kapel, které se snaží vypadat jako vyčichnutí feťáci), takže to nemusí být optimální měřítko.

      Jinak outfit chvalitebný (od výborný ho dělí ty mokasíny, které se mi prostě vůbec nelíbí a představil bych si je spíše na někom starším).

      Vymazat
  9. Nenechte se odradit, myslím, že Vám to sluší, ale vím, že mnozí toto nechápou. Není divu, v zemi, kde vrchol elegance představují odrbané rifle, špinavé tenisky a vytahané triko s mikinou.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky se přidám k těm, kdo spíš chválí - docela hezky se na to kouká. :-)
    Za sebe vidím hlavní problém v barevnosti kravaty - zdá se mi, že má spíš "teplé" barvy, zatímco zbytek oděvu je spíš ve "studených" barvách. Je tam takový drobný rozdíl v odstínu modré na kravatě (do žluta) a kapesníčku (čistší modrá), plus k tomu ta neurčitá zlatavá žlutá kravaty versus barva kytky (chybí mi výrazivo pro barvy...). Tím se to celé nějak rozbíjí, i když jinak si myslím, že je to zkombinované dobře; kdyby měla kravata barvy bližší kapesníčku a kytce, myslím, že by to mohlo působit míň, jako že je toho moc (i když pro některé lidi, jak tu jiní poznamenávají, je asi moc skoro všechno).
    No, prostě, jen tak dál, vydržte a zlepšujte se. ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, kravata, kapesnicek i kvetina sedi pekne, mozna mohla byt trochu v jinem tonu, ale i tak tomu dodava ten prijemny vesely detail, a bez ni by to bylo dost tmave a trochu komisni. Ty boty, na ty jsem si jeste nezvykl, ale v Praze jsou videt na chlapech i bez ponozek. Sako mi prijde trochu tesnejsi, ale treba je to jen na te fotce. Celkove libi.

    OdpovědětVymazat
  12. Tvídové sako pěkné, až na ty krátké rukávy. Kdo píše, že jsou v pořádku tak opravdu nejsou. Růžová květina to už je trochu moc.

    OdpovědětVymazat