pondělí 27. května 2013

Jen tak...


 photo jentak_04_zpscb11b68b.jpg

 photo jentak_01_zps93412b2b.jpg

 photo jentak_02_zps4812f4ba.jpg

 photo jentak_03_zps8f25c1ef.jpg

 photo jentak_05_zps567aa38d.jpg

V poslední době jsem blog zanedbával. Mám spoustu práce, na focení nemám čas ani nikoho, kdo by zmáčkl spoušť, ale stihl jsem se ostříhat a tady je alespoň outfit, ve kterém jsme byli jen tak na pivu...

Kožená bunda H&M, džíny Wrangler, tričko Asos, mikina Boy London, šátek Alexander McQueen, pouzdro Kenzo, které jsem si v únoru přivezl z Paříže, náhrdelník s lebkou Marc by Marc Jacobs, tenisky PRO-Keds.

35 komentářů:

  1. Ty si teda krásny chlap, este aj cigareta ti pristane! Necháš si ešte niekedy dlhšie vlasy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná, kratší jsou praktičtější, zvlášť na léto a momentálně se mi i víc líbí kratší...

      Vymazat
  2. Ta poslední fotka je superní, na zarámování a pověšení nad postel! :))

    OdpovědětVymazat
  3. prívesok závidím:)

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Ale jo,dneska vypadáš normálně,sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  5. Svetr je na tebe jak dělanej, parádní outfit!!! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Kůže, lebky... holt drsoň!

    OdpovědětVymazat
  7. váu je to zase něco jiného a velice povedeného! Vlasy bych stříhala nadále,tahle délka je super! A outfit se mi velice líbí,jsi v něm mužný a sexy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesouhlasím, nelichotí obličeji, model s tímto sestřihem vypadá nemocně a má divně hranatý obličej. Předtím byly vlasy lepší. No a ta poslední fotka, ta mi evokuje jistou neblaze proslulou menšinu. Ale věřím, že to píšu zbytečně, neb příspěvek bude vymazán. Nebo ne, Vítku? ;)

      Vymazat
  8. skvělý outfit, obzvlášť ta kožená bunda a přívěšek;)

    unicorncalledcharlie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. nevim, tohle je takovy obycejny, treba to sako a kalhoty v predchozim clanku byly lepsi

    OdpovědětVymazat
  10. Tkaničky jsou moc dlouhé. Vypadá to, že si na ně každým krokem šlápneš.

    OdpovědětVymazat
  11. mikina ti nesluší.. měl sis vzí větší velikost nebo si rukávy vyhrnout!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no, ty rukávy jsou hodně krátké. Nechci vědět jak by to vypadalo kdyby dal ruce nahoru...

      Vymazat
    2. oy London dělá jen jednu, universální velikost. Na někom visí, u někoho jsou krátké rukávy. A kdybych dal ruce nahoru? Nastala by apokalypsa, z vodovodních kohoutků by začala stříkat kyselina a běsnící psi by sežrali veškerou populaci.

      Vymazat
    3. tomu bych ale věřil...

      Vymazat
  12. V ČR není moc módních bloggerů chlapů, proto tvou snahu oceňuji a prdlí anonymové jsou všude.

    OdpovědětVymazat
  13. Co poslouchá muž jako ty za hudbu?

    OdpovědětVymazat
  14. A usměj se taky někdy pořádně,kluku jeden.

    OdpovědětVymazat
  15. Vim, ze budu bez zavahani vhozen do pytle s napisem "hejtri", ale proste to musi ven: takovej outfit bych na sebe nejen nevzal, ja bych se v nem nenechal fotit a uz vubec bych vysledny fotky nehodil na fashion blog. Cekal bych tu originalitu a prilezitost nacerpat inspiraci. Nevidim ale nic jinyho nez kluka v mikine, neforemnejch kalhotach a keckach. To mame i u nas ve vidlakove. Ze jsi za neco chvalen, Vitku, jeste neznamena, ze to delas dobre.

    A taky me hrozne bavi ten tvuj usmev a la Billy Bob Thornton ve Sling Blade, hehe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná proto se příspěvek jmenuje "Jen tak"...

      Vymazat
    2. Tim jsi odpovedel jen na jeden z mejch narku, ale tak dobre, no.

      Vymazat
  16. Mně se to líbí:)já bych ocenila kdyby takhle"jen tak" chodilo více mužů.Já bohužel často vídám sportovní bundy(jako na nějakou túru).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rádobyblogeři nikdy nechodí "jen tak";)

      Vymazat
    2. Hele a neni tohle uz trochu takovy mytus? Dneska chodi 90% mladeze ve meste v uniformach z HM, vypadaji jeden jako druhy. Ja bydlim v krajskem meste a zase tolik sportovnich bund a podobne tu nevidam. Jeste jsi zapomnela zminit sandaly a batohy na turu a je to vsechno :-)

      Vymazat
    3. Taky bydlím v krajském městě a bohužel je to tak jak jsem uvedla:)a napsala jsem muži,takže se nejedná jen o mládež.No a batohy a sandále...k tomu se raději ani nevyjadřuji:)

      Vymazat
  17. Ta poslední fotka je úchylná. Ale reprezentuje ČR i v rámci Evropy, u nás začíná pravý a nefalšovaný Východ, protože s množstvím vykouřených cigaret jsme opravdu opět skoro první. Do vyspělých zemí toto fakt nepatří :( "Pěkný" vzor pro mládež, Víťo :( A že pořád hubneš? Už je to možná moc, v obličeji už mi přijdeš dosti přešlý, pokud to tedy není způsobené něčím jiným. Velká škoda, že skrze cigarety přijdeš předčasně i o tvé krásné vlasy jako spousta jiných kuřáků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úchyl jste leda Vy s tím moralizováním, buďte rád/a že máte svoje vlasy v pohodě, obličej bez přešlého výrazu a máte reprezentativní vystupování v rámci ČR i Evropy.

      Vymazat
  18. K tomu kouření si přečti tento článek, který úplně přesně vystihuje moje stanovisko:
    http://hrebicek.blog.idnes.cz/c/344844/Z-ciziho-krev-netece-Par-otazek-pro-militantni-nekuraky.html

    A ano, trochu jsem zhubl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom článku na konci je jedna chybka... že se kuřácké restaurace v menších městech uživí a nekuřácká ne... Ano, ale je to proto, že já, ač "militantní nekuřák" se holt přizpůsobím ( pokud se chci najíst nebo tam jdu s partou přátel )a tak tam jdu i s kuřákama... protože téměř žádnej kuřák se není ochoten přizpůsobit nekuřákovi a jít s ním do bezčoudové restaurace. Každej řekne..tam se nekouří, tam nejdu.. A já si tak musím ničit svoje zdraví... a o tom, jak kuřákum páchne dech, snad už ani psát nebudu..

      Vymazat
    2. Co má zákaz kouření společného s tím, že se se svými kamarády - kuřáky nemůžeš dohodnout na tom, do jaké restaurace půjdete? To zní jako "nemůžu si mezi kamarády prosadit svoje, tak by jim měl poručit zákon".

      Vymazat
    3. ..jo, tak to zní.. protože kuřáci jsou opravdu netolerantní.. jít si někam sednout bez možnosti zapálit si, není ten správný požitek i když si myslím, že by to tu chvíli mohli vydržet... Já musela dokonce jednou opustit zaměstnání kvůli kuřákum,- bylo mi řečeno..když se ti to nelíbí, tak můžeš jít jinam... a to jsem si do té doby myslela, jak skvělá jsme parta a obrečela jsem to. Prostě pro kuřáka je žváro nedotknutelný. Šáhneš jim na ně a je zle.

      Vymazat
    4. Ano. A židé jsou podle tebe méněcenní než jiné rasy, černoši by měli být v otroctví a blond vlasy jsou znakem nízké inteligence, že? Nezlob se na mě, ale na lidi s předsudky mám svůj názor. Kuřáci nejsou netolerantní. Někteří lidé jsou prostě burani, ať už kouří nebo ne. Já kouřím, ale klidně s kamarády nekuřáky chodím na nekuřácká místa, když někde není kouření povoleno tak to vydržím, nekuřákům do obličeje kouř nevyfukuju a na ulici házím nedopalky do koše. To, že se někdo chová jako hovado není podmíněno tím, jestli je nebo není kuřák.

      Vymazat
  19. Boy London - vysoce ocenuju! cigaro taky, btw... :)

    OdpovědětVymazat