úterý 2. dubna 2013

Cestování vlakem


 photo nadrazi-01_zpsb6dcb857.jpg

 photo nadrazi-fb_zps32d97592.jpg

 photo nadrazi-02_zpse8d0e5eb.jpg

 photo nadrazi-04_zpsfeb0a993.jpg

 photo nadrazi-06_zps7f31296c.jpg

 photo nadrazi-05_zpsd9c05952.jpg



Při cestování mi vždycky záleželo na pokud možno elegantním zavazadlu. Někdy je nezbytný kufr na kolečkách, i když se mi tolik nelíbí jako ty klasické kufry do ruky. Ty volím když vím, že je nebudu muset dlouho nosit. Tento jsem koupil na Aukru. Na sobě mám kalhoty Bally, blazer H&M, košili Gant, vintage kravatu a rukavice  (z Art deco galerie), hodinky Festina (koupené na Slevomatu).

Ten plášť jsem vždycky sháněl: klasický anglický macintosh, který neprofoukne a nepromokne, dá se zapnout až ke krku, ale nejvíce se mi líbí kapsy. Jsou v nich prostřihy, takže i když mám kabát zapnutý, dostanu se ke kapsám kalhot nebo saka. Pro mě ideální svrchník do deště! A určitě je elegantnější než goretexová bunda v barvě, která umožňuje snadnější nalezení vašeho zohaveného těla pod sněhovou lavinou.

67 komentářů:

  1. Mně se velice líbí, jak Vám oblečení prostě nepadne. Jsem z toho skutečně perplex. Sic máme prvního dubna, tak se zřejmě bude jednat o aprílový žert.
    Nicméně opožděně přeji pěkné Velikonoce.
    MarekP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem perplex z toho, jak tu každý hejtuje cokoli, co zde zveřejním. Na první fotce mám blazer trochu pokrčený, ale myslím, že z třetí fotky je naprosto zjevné, že mi padne jak v ramenou tak přes hruď a má správnou délku rukávů, která je v souladu s délkou rukávů košile. Plášť je klasického střihu a má být volný, protože je určený k nošení přes oblek. A kalhotám můžete vytknout snad jen to, že by mohly mít delší nohavice. Ale k délce nohavic jsem se už několikrát vyjadřoval a schvalují je například i v GQ a to je podle mě relevantnější než nějaké poznámky o Havlovi.

      Vymazat
    2. A nebude přece jen na těch hejtech něco pravdy? Určitě víš, že nemáš příliš konfekční postavu, tak ti né vždy musí sednout vše co bys chtěl nosit a pokud to teda už sedne tak někdy to společně s tebou tvoří opravdovou moc fajn look.

      Ale abychom jen nehejtovali, tak se určitě všichni shodneme, že třeba http://lookbook.nu/look/3636901-Happy-socks-Keds-and-grey-coat se Viťovi opravdu povedl.

      Vymazat
    3. Myslím si, že tyto komentáře jsou naprosto zbytečné, protože Vítězslav si z nich stejně žádné ponaučení nevezme a dál si na sebe bude oblékat oblečení, které mu nesluší a ve kterém vypadá jako strašák v poli! Je tolik jiných, lepších bloggerů, konkrétně třeba Robin Berry, kterým Víťa nesahá ani po kotníky, tak proč tu ztrácet drahocenný čas!

      Vymazat
    4. Adame, já mám zase dojem, že někteří hejtují úplně všechno už z principu. Pokud mi někdy něco dokonale nepadlo, tak tentokrát to ten případ není, jak jistě vidíš.

      Blondýne, myslím, že po tom, co jsi dosud předvedl a co stále předvádíš na svém blogu ti nepřísluší se k čemukoli vyjadřovat.

      Vymazat
    5. Odkdy nemám právo na svůj vlastní názor?? Tebe asi jen štve, že ač se budeš snažit sebevíc, a uvedu znovu příklad Robina, nikdy nedosáhneš takové elegance, citu a stylu pro módu jako má právě on! Nechápu tě. Máš tolik příležitostí se dostat k tak krásnému oblečení, které by ti slušelo mnohem více a ty se pořád oblékáš jako někdo z doby x. A jak je vidět, nemyslím si to jen já..

      Vymazat
    6. "Jako někdo z doby x?" Každý máme jiný vkus. Každopádně je nevkusné krást cizí fotky a vydávat je za své. Na tom se také shodlo více lidí:

      http://www.protivna-blondyna.cz/2012/06/jak-vytvorit-trendy-fashionblog.html

      http://www.protivna-blondyna.cz/2012/08/czech-blondyn-vlada-ukradene-fotky-lzi.html

      http://www.protivna-blondyna.cz/2012/11/pardubice-nejsou-pariz.html

      Vymazat
    7. No, že se snížíš až na takovou úroveň, tak to by mě nikdy nenapadlo! Ale jo, prosím, klidně si posluž, mě to nevadí. Co si tím chceš dokázat? Jaké další odkazy mi ještě ukážeš? Na výběr jich máš spoustu, tohle je slabý odvar toho co všechno nabízí google..

      Vymazat
    8. Chci tím ukázat, že názor podvodníka mě nezajímá. A odhalení podvodníka podle mě není snižování se na nízkou úroveň. Mýlím se, když řeknu, že jsi ze začátku kopíroval i moje články? Třeba představení kolekce Pietro Filipi, včetně fotek?

      Vymazat
    9. Začínám se opravdu dobře bavit :D Jde vidět, že na dnešním internetu je možné vše. A tak trošku se přikláním k Blondýnovi a raději se budu fejkově prezentovat (se stylem) než abych už téměř na truc dělal to co Víťa.

      Vymazat
    10. Kdyby nikdo nevěděl, že lže a že je ve skutečnosti fitness trenér z Pardubic, tak možná ano. Ale když všichni znají pravdu, tak to ztrácí kouzlo, ne?

      Vymazat
    11. Ano tak to se mýlíš, protože já nikdy tvé články nekopíroval, zase tolik si nefandi, tak dobrý "spisovatel" nejsi. Ale šikovně jsi odbočil od původního tématu, o kterém jsme se tu bavili..
      Nebudu se tu obhajovat, ten za koho mě označila PB nejsem, ale to už se dlouho ví, za všechny chyby jsem se omluvil a teď vedu blog úplně o něčem jiném a všechno co v něm zveřejňuji skutečně prožívám..

      Vymazat
    12. Nechápu, že má Czech Blondýn ještě drzost cokoliv komentovat.

      Vymazat
    13. Já celkem nechápu, proč se tady řeší nějaký fakeový profil..
      Zkrátka, jsi pěkný kluk, tak celkem nechápu, proč ze sebe touto volbou oblečení děláš nepřitažlivého.. asi by sis měl uvědomit, že ne každý styl, sluší každému.
      Když se podívám do tvých minulých příspěvků.. tak tento http://www.czechfashionisto.com/2013/03/nedelni-prochazka.html a tento http://www.czechfashionisto.com/2013/02/unor-bily.html styl ti sluší..!
      Anna K.

      Vymazat
    14. Czech Blondýne zalez, běž dělat blbce z někoho jiného, kdo má zájem si něco nechat nakukávat od virtuálního podvodníka. Býti reálnou postavou stojící za CB, chodím kanaláma. Ale typické, podobní žádný stud nemají, i když jsou odhalení, jede se vesele dál.

      Vymazat
    15. Ani Blondýnův twitter asi za moc nestojí, když tu o něm nepíšou:
      http://mylifescoop.com/?p=2906?utm_source=Disqus&utm_medium=CPC&utm_campaign=mylifescoop
      :D

      Vymazat
    16. Blondyn, my uz vieme, ze nie si Zitny, na toho nemas (A na Ivicica ani nahodou). Ty budes ozaj uhrovaty panic, ako ti niekto napisal. Chod korenit svoj stereotypny vztah s Vincenzom a Bernardom, zaujimaj sa o modu a vsetko around her, a hlavne, HLAVNE: nenavazaj sa furt do ludi, co su na rozdiel od teba realni, s realnym zivotom a s odvahou vyjst s nim otvorene na nete. Ty s tvojimi zlodejinami, ktore uz aj tak nikoho neinteresuju, sa mozes dat vypchat.

      Vymazat
    17. Fakt to Blondýne prožíváš? Tak to teda respect, užívat si Starbucks v Itálii a létat tam první třídou, to chce opravdu hodně dobrou fantazii. Jsi trapák.

      Vymazat
    18. Takto vyzera Czech Blondyn a urcite to neni ziaden Vlada a navyse fitness trener a uz vobec nie model. https://instagram.com/czech_blondyn/

      Vymazat
  2. Moc se mi to líbí..máš to dotažené do detailu a to se jen tak nevidí. Navíc víš co se ti líbí a jak to vzájemně nakombinovat!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to moje oko spočinulo velmi zálibně, skvěle dotažené. Podobný kabátek mám také, říkám mu paní Colombová (s láskou).

    OdpovědětVymazat
  4. Ja Ti neviem ale chcela som Ti napisat ze toto je velmi pekne, sophisticated suit look, jedno z najlepsich ake som kedy na Tebe videla, ved vies ako mam rada suits menswear a sledujem kolekcie od Topmanu, Hugo Boss, Burton az po tradicnu klasiku Saville Row a samozrejme v prvom rade vintage kusky po Londynskych marketoch... A pozriem na tie hate prispevky, asi mame kazdy iny vkus... Nie je nic lepsie ako polished Mr. Porter look. Malokto vidi tu krasu v tom, ale pristane Ti to velmi, aj ked mam radsej ultra slim fit pristane Ti to. Pridi uz do Londonu. x
    Roberta

    OdpovědětVymazat
  5. az na ty kratke kalhoty je to paradni!

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kufr je úžasný. A to platí i pro hodinky a rukavice. Líbí se mi, jak myslíš na detaily. /Stejně tak sako (které ti padne, mám potřebu to napsat poté, co jsem si tady přečetla přechozí komentáře)./ Ten kabát je velice pan Colombo, úplně ho vidím, jak krčí obočí a přemýšlí nad podivnou skvrnou na koberci. :)
    Nenech se rozhodit pár hejt komentářema :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pecka ve vsech ohledech, a kufr s rukavicema nejvic! Za me i delky ve vsech ohledech padnouci, vcetne kalhot.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak me se prave libi, ze z toho dycha jina doba:) Velmi povedeny outfit, skvela atmosfera fotek. J.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,
    ty kalhoty jsou totálni průšvih..!! Jsou pro takový střih nevhodně kratké, ale to už bylo řečeno a uznáno. Průšvih je to, že to celek totálně sráží, to je škoda. Detaily jsou super, rukavice, hodinky, kufr!! Fakt bezva, moc pěkné. Sako super, ale taky jako celek to nějak nesedí. Jeden z názorů, každý to vidíme jinak. Ale stejně, potkat takovýho mužskýho na nádraží (vlastně kdekoliv), se zalíbením se ohlédnu.
    Mimoto.. jak si tak čtu diskusi, už mě dost sere takovej jeden úkaz českého internetu, kdybych měla čas, udělam si den volna a zajedu s pár kámošema do Pardubek (nebo kde se ta svoloč vyskytuje) si zacvičit. Ono by možná stačilo pár facek a byl by klid.
    M.

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím,

    nemůžu si pomoct, ale musím reagovat. Vítkův blog sleduji už déle, zatím jsem neměl potřebu se nijak angažovat.
    Líbí se mi tvůj styl, samozřejmě se s tebou na všem neshodnu ( ten kufr je super, ale nemám rád krokodýlí vzor ) ale mám obdobný vkus. Proto sleduji tvoje články, hledám v nich tak trochu i inspiraci atd.
    Kdo dnes chodí takhle oblékaný jako ty??! Vždyť většina nemá ani z poloviny odvahu na sebe vzít věci, které máš ty. A mimo pár výstřelků nelze říci, že je to nějak moc extravagantní.
    Trapnýma komentáře a výkřiky do tmy typu "jsi nula a Robinu Berrovi nesaháš ani po kotníky" od nějakýho pinďoura z Pardubic se vůbec nezabývej. Občas, pravda, nevypadáš jako na fotkách z trashness, ale who cares? :)
    Samozřejmě chápu, že se všem tvůj styl líbit nemusí a přijde jim to moc archaické/dědkovské/trapné atd.. Chtěl bych ovšem vidět, co nosí oni :)
    Tím samozřejmě neříkám, že není od věci si občas nějakou kritiku připustit. Ale nenech se deptat od někoho, koho ani neznáš a on nezná tebe. Ber to spíš jakou součást naší malý český povahy :)
    Jen tak dál!!

    P.S. Kdy jsi si to sako v HMku kupoval? Mají je ještě? Vypadá spíš jako z podzimní kolekce. Díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Líbí se mi ten "archaický" styl, ale spíše bych řekl, že je to taková nadčasová klasika. I když u nás asi ne... Sako je z podzimní kolekce a obávám se, že už bude vyprodané. Ale ještě před nějakou dobou jsem v Myslbeku viděl spoustu sak ve slevě, tak třeba na něco ještě narazíš ;)

      Vymazat
    2. Z mnoha chlapů nadělá "archaický" styl dědky nebo houmlesáky, kteří cosi vyhrabali odněkud z popelnice, ale to není rozhodně Tvůj případ, i když občas píšeš, že to a ono máš ze sekáče a tak. Archaic styl k Tobě jde. Mně se tedy určitě víc líbíš jako "vintage Vítek" než stádní módní teen, co až do důchodu bude nosit větrovku a bude se "specializovat" na sportovní hadry. Chlapi si dneska taaak oblékáním škodí, a neví o tom (no ženské často taky, ale kdo je oblečený podobně jako ty nebo moc slušně, ve větších kolektivech je považován za vyvrhela, protože nejde s davem. Svým způsobem jsi nonkonformista, to se mi líbí :)

      Vymazat
  11. Pro hatery a další nespokojence, vnesu trošku objektivnosti :-)
    1) rukávy jsou ok. Pokud by měly být delší, tak o cenťák maximálně. Musel bych to vidět v reálu.
    2) délka saka - vzhledem k Víťově postavě by tomu 2-3 cm (delší) pomohlo a pomohlo by to. Ale opět nic hrozného.
    3) Jestli něco je malé, tak rukávy. Mohly by být trochu širší v místě ramen /rukávová hlavice/.

    Hrudník a pas sedí perfektně. Zadní část přes zadek také (co vidím na těchto fotkách).

    Jakub, Le Premier

    OdpovědětVymazat
  12. Jakube, to není "objektivnost", to je Váš názor. Já proti saku taky tolik nemám, ale kalhoty to totálně zabíjí. A první fotku považuji za vyloženě nešťastnou.

    OdpovědětVymazat
  13. Líbíš se mi♥ Zelená barva Ti hrozně sluší, krokodýlí kufr je bomba a divím se,že Ti ho nějaký cvok ve vlaku nepolil barvou :D Kdybys měl boty také z krokodýla bylo by to ještě lepší...takže asi díky bohu Babišovi a hurá na krokodýly :D

    OdpovědětVymazat
  14. Už jsem myslel že jsi to s hejtem vzdal, když si tak dlouho nepřidal žádný look, tak velmi oceňuji, že na to máš nervy. Za mě look bezva! s fitem nemám problém, ale doporučuji ti sehnat si svou krejčovou. Je to k nezaplacení. Mám stejnou postavu jako ty a upraví mi za pár korun všechno. Jo a odkud je Mac kabát? trochu dlouhý ale moc se mi líbí a sháním ho také.

    OdpovědětVymazat
  15. To je jak z filmu ČT1 - Dany Smiřický :D ... Nejistá sezóna, ještě saxofón ... on je přitom rok 2013 ...

    Nic proti eleganci a stylu, ale chce to trošku "poladit" ... aby to odpovídalo dnešní době ... i muž může vypadat elegantně, pokud nemá ošoupané (pořád ty jedny) boty a trochu vytuní oblečení, aby fakt sedělo na jeho (ne)konfekční.

    OdpovědětVymazat
  16. Pánové, skoukněte například styl Nicka Woostera a jeho krátkých kalhot(a poměrně širokých) http://staykempt.files.wordpress.com/2012/12/nick-wooster-montarge.jpg a to je považován za módní ikonu. Já s nimi rozhodně nemám problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle chlápek je úžasnej, taky ho sleduju.. velká inspirace. Jenže ty kalhoty jsou přece jenom trochu jinýho střihu, jsou trochu užší, takže tady (ve Víťově případě) v tomhle outfitu to zafungovat nemůže. Řešila jsem to před časem s přítelem, koupili jsme narychlo (vysoce kvalitní za bezvadnou cenu) skvělý vlněný kalhoty takového střihu jako má Víťa s tím, že se to doma nějak dovymyslí. Jenže ouha, unáhlenej nákup, zkoušeli jsme to nakombinovat doma v tomhle duchu, ale to fakt nejde, to snad nikdy nemůže vypadat dobře (můj mužskej má btw tělesný proporce jako Víťa). Tak kalhoty musely švadleně..

      Vymazat
  17. Mně se moc líbí detaily jako sladění řemínku hodinek s kufrem, k tomu ty rukavice, je to super. Co bych vyměnila, jsou ty kalhoty za nějaké víc slim, takhle s baloňákem (který je skvělý mimochodem!) mi to přijde takové moc plandavé. Jinak ovšem nemám co vytknout, líbí se mi, že se oblíkáš jinak a ten starý kufr obdivuju, to se jen tak nevidí. :) Taky moc nemám ráda kolečkové, ale dost cestuju, tak to bohužel jinak nejde a praktičnost vítězí...

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné, Vítku. Na druhé fotce působíš mimořádně roztomile, úplně jsem se rozněžnila :) Tobě ty staromilské úbory prostě sedí. Určitě bych si Tě všimla kdekoli, ať už bych chodila se sebeskelnějším pohledem, okolí nevnímaje :) A ten kufr, páni, kolik vážil?

    To mi připomíná, že dnes večer je v tv Poirot (D. Suchet). Je s podivem, kolik lidí v okolí ho v současnosti nesnáší právě kvůli oblékání. Koho mi to asi připomíná ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poirot je skvělý. Nemyslím jen ty filmy, ale i jeho oblečení, způsoby, ... To je moje módní ikona! :D

      Vymazat
    2. Presne, Poirot je klasa! Este po tom tvojom starom ockovi vyhrab poriadny klobúk. Iste sa niekde nájde. Aj tento kufor, ked som ho videla, som si pomyslela, ze si zas lovil v starootcovskych skriniach. Je paradny. Skoda, ze tie fotky nie su ciernobiele a mierne osuchane, bolo by to ako z ceskych cb filmov 30. rokov. Velmi ti sekne tento styl, vies ho nosit. Aj ked mne osobne sa pacis viac v obtiahnutych (Nech je leto a viac Vitka v pidi-midi trickach!)veciach, chicht! A tie cokoladkove oci!!!
      Z hejtov si nic nerob, a uz vobec nie z Blondovych. To je taka trapna virtualna postavicka, zlodej a nula, vobec na neho nereaguj. Aj tak chodi vypisovat po blogoch len preto, ze jeho blogu lisky davaju dobru noc, takze ked si niekde nerypne, nikto si ho nevsima. A tebe len zavidi, to je vsetko.

      Vymazat
  19. Všechno ti sedí, o tom není pochyb :).
    Ale podle mě vypadáš jako gestapo. Vypadat jako gestapo v Česku není ideální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že většina lidí zná Gestapo jako něco, co zaslechli ve filmu jako Hanební pancharti, je mi to celkem jedno. A Gestapo nosilo něco úplně jiného ;)

      Vymazat
    2. Jak bylo poznamenáno výše, doplnil bych klobouk. Sám jej nosím téměř vždy. Bohužel slovy známého, muž dnes s kloboukem na ulici budí stejnou pozornost jako před sto lety bez klobouku.

      Vymazat
    3. Většina lidí zná Gestapo jako něco, co zaslechli ve filmu jako Hanební pancharti? Tak to si snad děláš legraci, Vítku, ne?
      Ona totiž většina lidí nechodila nikdy do školy a když jo, tak tam jen celé roky seděli a koukali na filmy, že.
      Nemyslím si, že v tom vypadáš jako Gestapo, ale nechápu, jak si něco takového mohl napsat, panebože! O_o

      Vymazat
    4. Ono se vůbec rádo takovými slovy žongluje a povětšinou tak ahistoricky, až to mlátí dveřma. Připomíná mi to mimojiné situaci, které jsem byla kdysi svědkem. Rodič spílal své ratolesti poslouchající nahlas Rammsteiny, že je to jako v koncentráku. Protože zpívaj německy. To jsou holt takový asociace no..
      Ale jinak, Vítězslave, nepodceňujte tak své čtenáře a spoluobčany. :) I přesto, že ta poznámka, že vypadáte jako gestapo, je nesmírně blbá. Vč. věty, že vypadat v Česku jako gestapo není ideální. Tuším, jak to pisatel asi myslí, ale ta formulace.. Jsou lidé, co vypouští z úst fantastické myšlenky.., které by možná měly zůstat navždy skryty :)

      Vymazat
    5. Tyto asociace i obě věty jsou hloupé. A nevím, co tím dotyčný chtěl říct. A ne, že bych všechny podceňoval, ale většinou tomu tak bývá. Co je německé, to je nacistické. Asi jako když jsem se pod příspěvkem s mikinou Boy London snažil vysvětlit, že jejich logo není propagací nacismu.

      Naopak kdybych si veřejně prozpěvoval Horst-Wessel-Lied nebo Vorwärts, Vorwärts, tak by to nikomu nedošlo, předpokládám, že ani policii ne. Ale když jsem měl na nohou kožené holínky, které se už stovky let nosí při jízdě na koni, na honech a podobně, tak na mě několikrát někdo zakřičel "Nácku". Asi tak.

      Mimochodem, Ivan Brezina z časopisu Maxim k této hloupé zaujatosti předvedl zajímavý experiment:
      http://zpravy.idnes.cz/novinar-na-protest-proti-srpu-a-kladivu-rozvinul-v-semilech-hakovy-kriz-141-/domaci.aspx?c=A120224_140413_liberec-zpravy_alh

      Vymazat
    6. Přesně tak. Trapné české předsudky a asociace. Tenhle experiment byl geniální! Btw. ty nemáš rád Hanebné pancharty a Tarantina?

      Vymazat
    7. Tarantinovy filmy nemám rád. U Panchartů jsem byl neustále nepříjemně napjatý, kdy už začne trapně stříkat ta krev, která v jeho filmech obvykle stříká. A po hektolitrech (z jednoho člověka). Ale líbil se mi scénář a nejvíce se mi tam líbila Diane Kruger, je krásná a má krásnou němčinu. Ale ten závěr v kině... ach jo.

      Vymazat
  20. To jo, je to nesmírně hloupé, za to, co říkáme, jsme zodpovědní a neznalost věci by nejen v tomto případě neměla být omluvou. Proč něco (třeba takový typ holínek, o kterých mluvíte, umím si představit..) vzbuzuje mnohdy pitomé asociace, to je vlastně (třeba sociologicky i historicky) ohromně zajímavý. Napadá mě k tomu řada věcí, ale nechci se na tak malym prostoru pouštět do docela složitý diskuse, ale podívejte se na to ohromný množství odborný i popularizační litertury k nacismu a dalším souvisejícím ideologiím, holokaustu, Německu před válkou, za války, po válce, militaria, biografie nacistů, to jsou stohy a stohy literatury, a spousty překladů do češtiny. Už to cosi vypovídá a s tou citlivostí na cokoliv, co může připomínat tuhle dobu a tohle téma, souvisí.
    Já nevím, možná máte takových zkušeností tolik, že se nemůžete ubránit dojmu, že "co je německé, to je nacistické" pro některé spoluobčany. Já takový dojem (zatím) nemám, s takovými reakcemi se nesetkávám téměř vůbec, ale nemůžu tím ani nic vyvrátit.
    To s tím novinářem a hákovým křížem, to si pamatuju.. ta skutečnost, jak se dodnes přistupuje k symbolu srpu a kladiva nebo třeba to, že legálně existuje KSČM, že se tak vůbec jmenujou, že maj vůbec drzost členové KSČM tohle provozovat atd. atd. mě dost štve. Událost v těch Semilech je příznačná.
    Tak aspoň že si člověk může zazpívat tu písničku, že? Já si taky myslim, že by to nikdo nepoznal. (To je vtip, já bych si jí teda nezpívala).

    OdpovědětVymazat
  21. Ne, proč? To je nějaká šílená žena, nebo co?

    OdpovědětVymazat
  22. Buď, anebo neuvěřitelná recese. Pořád nevim. Na FB hodně komentuje články Reflexu.

    OdpovědětVymazat
  23. Fakt nejsem Daniela Newland. Ale co jsem si tak vygooglila, tak tahle Daniela taky píše hrozně šroubovaně. No jo no, nedá se to číst. Ale tak já jsem mládež v rozpuku, lítá to ze mě všemi směry. Je-li to nestravitelný, dám si oraz, nechci mít někoho na svědomí :))

    OdpovědětVymazat
  24. Víťo, já tě žeru, jsi fešák! :*

    OdpovědětVymazat
  25. to je trapné, nemáte-li nosiče, bože můj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně připadá trapné, že na nádražích nejsou ani nosiči ani vozíky na zavazadla. Nemluvě o tom, že místo na kufr není pořádně ani ve vozech, což mě nejvíce udivuje u mezinárodních vlaků.

      Vymazat
  26. Vítězslave, vypadáte jako skutečný fešák, ale pořiďte si prosím nové boty! Tyhle vypadají už dost "ojetě" a jak je známo, kvalitní doplňky dělají outfit. Těmito boty jste to dost pokazil.
    Jinak Vám to samozřejmě sluší.

    S pozdravem,
    Liška Ušatá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O_O
      Těmito boty? Milostivá, v které noře vás učili skloňování?

      Vymazat
    2. pardon, to je opravdu bota! Mela jsem prispevek rozepsany a pak jsem si ho neprecetla (:
      Dekuji za upozorneni.

      Liska Usata

      Vymazat
  27. Jé, to je pěkný! Zrovna předevčírem jsem na letišti viděla takovou trojici (manželé a něčí sestra - nebo tak něco:) , co vypadali podobně a co se mi líbilo nejvíc, byly jejich kufry - snad sto let starý, kožený, tak nějak správně "olezlý", ale hrozně hezký. To najednou člověk nechápe, proč by si měl kupovat nějaká kůl háj tek zavazadlo, když může mít takový fešný;)

    OdpovědětVymazat
  28. Upřímně, tohle je tvůj první outfit, který mě zaujal natolik, že k němu musím napsat komentář. Podle mě ti to moc sluší a je to úžasný návrat do Anglie z počátku 20-tého století a asi se mi to líbí právě proto, že starou Anglii zbožňuju. Zkrátka vypadáš jako staroanglický gentleman a obdivuju tvou odvahu, že si to klidně vezmeš na sebe jen tak. Za tohle si rozhodně zasloužíš pochvalu, i když zbytek tvého blogu se mi vůbec nelíbí a většinou mám pocit, že v oblečení vypadáš divně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, 20. století a také se mi tato móda líbí a myslím, že je nadčasová. Alespoň v Anglii jsou podobné outfity vidět i dnes. Všiml jsem si, že něco podobného měl Matthew Crawley v seriálu Panství Downton, když přijel ze svatební cesty :D

      Vymazat
  29. * 19.stol, samozřejmě :D

    OdpovědětVymazat