středa 17. dubna 2013

První jarní den


 photo eleven-paris-modra_01_zpsfbf12887.jpg

 photo eleven-paris-modra_02_zps64b6dfe4.jpg

 photo eleven-paris-modra_03_zps78779ac6.jpg

 photo eleven-paris-modra_04_zps718a7a03.jpg

V sobotu byl snad první jarní den. Ne podle kalendáře, ale podle počasí. Slunce svítilo a bylo teplo, tak jsme si vyrazili na procházku. Jenže strašně foukalo. Kabát i vlasy mi létaly, ale snad se vám fotky budou líbit.

Na sobě mám džíny Cheap Monday, tričko Eleven Paris, plátěný kabát s bílými knoflíky už mám dlouho a je z H&M, hodinky Swatch, sluneční brýle Calvin Klein, které jsem zmiňoval nedávno a na nohou Kedsky, které u nás seženete na Urbanluxu. Tričko Eleven Paris jsem před nějakou dobou koupil na Slevomatu, ale jinak je mají třeba na Bohemic.com nebo ve Van Graafu. Taška na rameno je Michael Bastian for Gant.

27 komentářů:

  1. Co ti to dělá ten šev na první fotce na kalhotách v oblasti kolene? Měl bys nosit volnější kalhoty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ako myslis vazne? ty ides riesit nejaky sev? to je trochu psycho, nie? Vitek je obleceny absolutne skvele a fakt sa neda mu nic vytknut.

      Vymazat
    2. Ten šev aspoň tedy mne dosti přesvědčuje o tom, že kalhoty nejsou asi moc kvalitní kousek. Přitom to by měl být základ, potom se můžeme bavit o dalších věcech.

      Vymazat
    3. Ano, kalhoty jsou nejen nekvalitní, ale především mu nesedí. Působí skoro jak legíny, a to u takřka dvoumetrového robustního chlapa nemůže zkrátka nikdy dělat dobrotu. Mladí školáci a šedesátikiloví vychrtlíci si je možná mohou dovolit nosit, ale dospělý chlap, natož této konstituce, by se jim měl obloukem vyhnout.

      Vymazat
    4. Mně tedy ty džíny přijdou taky dost nepadnoucí, ostatně jako vždycky. Moc úzké na takovouhle postavu. Sabina

      Vymazat
    5. ty džíny jsou z cheap monday a tudíž přece nemohou být nepadnoucí či nekvalitní! (sarkasmus)

      Vymazat
    6. Shut the f*ck up! Odborníci zase promluvili. Ty kalhoty se při sezení ze zadní strany kolena krčí a potom to přechází i na šev, drazí. Vymyslete něco lepšího.

      Vymazat
    7. Šev kolem kolene nedělá vůbec nic, jen látka kolem kolene je pokrčená tak, jak to obvykle látka džín nebo třeba chino kalhot dělá.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. hej Víťo, tento styl ti moc sedne! za mě Ano! a onani řešící švy ať se jdou bodnout! Chtěla bych vidět jak sou na tom se švy oni :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já myslím, že jsi dostatečně hezkej kluk na to, abys nemusel řešit nějaký švy na kalhotech. Na nohy se ti nikdo koukat nebude ;) Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na nohy se ti nikdo dívat nebude? :-D WTF? Co to je za slátaninu? Nezapomínej, že je módní blogger a když svoje fotky outfitu vystavuje, já osobně se dívám na celý outfit, tedy i na nohy, kalhoty, švy apod..

      Vymazat
  5. jezisikriste ja konecne vidim styl v ktorom vyzeras tak mladoooooo :-) a tak pekne.
    Fajne to je.

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé, tak tohle je supr, hrozně ti tenhle styl sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. V pohodě, taková klasika, taška mi k tomu barevně nesedí, ale spíš prostě nemám rád crossbody bagy.

    OdpovědětVymazat
  8. Konecne neco, v cem nevypadas o dvacet let starsi. Jen tak dal. Soudim, ze kalhoty uz maj neco za sebou, a proto ty vytahany kolena a neforemnost. Unavujou me moudra jako "dvoumetrovej chlap nemuze nosit takovejhle strih dzin". Sam mam bezmala dva metry a jiny nez skinny nebo v nouzi aspon slim bych na sebe nevzal, protoze ve volnejsich kalhotach si pripadam jako strasak. Pravda, dojem velkyho chlapaka je v tu chvili zabitej, ale myslim, ze se bez nej dokazu obejit. Na tvym miste bych snad jen volil jiny boty, tyhle ti delaj hrozne velkou nohu. Ale az budou trochu obnoseny a zapraseny, tenhle dojem to zmirni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, střihy oblečení existují jen tak, jejich smyslem vůbec není vhodnost pro určitou postavu, všichni mohou nosit všechny střihy a vypadat při tom dobře. LOL

      Vymazat
  9. To se mi líbí, příjemná změna a sympatický outfit. To je jiný kafe než stylizace do prvorepublikového elegána... nic ve zlém :-)

    OdpovědětVymazat
  10. poprosim,potrebujem dojem, kritiku na pánsky blog.Vďaka. http://stylovygantleman.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gantleman je gentleman, co nakupuje v GANTu?

      Vymazat
  11. Pěkných chlapů je dnes setsekra málo, ať jsou mladí nebo staří, oblečení bývá v 90% naprosto děsivé, totální rezignace, týká se to v menší míře i žen (důvodům sice často rozumím, ale tím to nechci omlouvat). 24letí bývají dneska plešatí (a mnozí taky obézní a méně pohybliví než padesátníci), co furt teda mají kritikové na Vítkovi, je těžko pochopitelné. Mně připomíná lepší časy, kdy muž byl ještě muž, měl aspoň minimální vychování, měl vlasy a dbal o sebe. Nebo že by některým překáželo toto? Pravda, do dnešního prototypu obézního klučiny, co v 25 vypadá na 45, nebo naopak vychrtlíka, co zase vypadá pořád na 14, Vítek až tak nezapadá.

    OdpovědětVymazat
  12. Víťo, tady jsi frajeeer. Tenhle styl oblékání ti neskutečně sluší. Jen tak dál :))

    OdpovědětVymazat