neděle 10. března 2013

Zelený oblek a kožich Maison Martin Margiela for H&M



 photo zeleny-oblek_01_zps83ecdc38.jpg

 photo zeleny-oblek_02_zps1b816eb3.jpg

 photo zeleny-oblek_03_zpsa4f4ff4d.jpg

 photo zeleny-oblek_04_zps7ea9e3af.jpg

 photo zeleny-oblek_05_zps9341f65c.jpg



Tento outfit jsem měl na čtvrteční přehlídce Check Czech Fashion.

Zelený oblek jsem ten den koupil ve výprodeji v H&M v Myslbeku za tisícovku, je z bavlněné látky, což je trochu nevýhodou, protože se mačká. A ta barva je super. Kožich je z kolekce Maison Martin Margiela for H&M, kravatu s květinovým vzorem Kenzo mi všichni chválili. Ponožky mám z Pietro Filipi a k tomu moje oblíbené polobotky Allen Edmonds. Máte nějaký barevný oblek?

26 komentářů:

  1. Jejda ta kravata je fakt skvělá.. Už dlouho odolávám koupit si 'kytičkovanou' kravatu a tohle k tomu teda moc nepřispělo :D

    OdpovědětVymazat
  2. ten kožich prosím ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čéče Czech Blondýne, chlupáčku, už mi bylo divný, že takovej milovník chlupoidních AUTfitů jako ty se tu ještě neozval. Chápu - v Benátkách máš nabitej program, tak to chvíli trvá. Nebo už letíš soukromým tryskáčem zpátky do Milána?

      Vymazat
    2. No jistě, nemohl jsem si nechat ujít tento outfit neokomentovat, zrovna já..

      Vymazat
  3. V kožuchu vypadáš jak medved

    OdpovědětVymazat
  4. Brum, brum, brum, o čem se zdá mědvědům, hlavu, zadek, nohu, schovej do brlohu... První asociace, prostě :-)
    Ale kašli na medvědy, je to fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Oblek perfektní! Super fit, parádní barva a kravata vůbec pecka, sháním takovou už dobu. Kožich bych na sebe nevzal ale ty to asi považuješ za osobní prvek/výstřednost. A chtělo by to už nové boty, máš je skoro všude.

    OdpovědětVymazat
  6. ja zelenou nemam rad ale takhle to nevypada spatne - a co k tomu bezove polobotky misto hnedych, to by bylo jeste lepsi myslim, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se víc líbí tento odstín a s mojí velikostí bot si nemůžu moc vybírat...

      Vymazat
  7. Tentokrát to máš opravdu bravurně sladěné. Možná ta kravata je trochu mimo barvy, ale dává tomu šmrnc. Jen se spíš obáváme, že ve svých posledních outfitech vypadáš příliš staře. Nepřemýšlel jsi nad trochu modernějšími obleky, když už máš rád zajímavé novodobé kravaty a ponožky? Myslíme si, že nějaký oblek s leskem nebo semišovými klopami by ti slušel. Jak jsi vůbec vysoký?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měřím 194 cm. Obleky s leskem se mi nelíbí a sametový oblek nebo spíše sako už nějakou dobou sháním, ale i pro konfekční postavu je to problém... ;)

      Vymazat
    2. Jedině nechat ušít, jenže takový oblek začíná na patnácti tisících. Na oblečení je sice nekonfekční postava malér, ale jinak je super být vysoký! Myslely jsme spíš jen sametové klopy, kapsy a další detaily. Bylo to "in" předminulou zimu a moc se nám to líbilo:)

      Vymazat
    3. Mně se to také líbí, ale takové extravagantní věci se hned okoukají a dát tolik peněz za kousek, který bych si vzal jen párkrát, se mi nechce.

      Vymazat
    4. To já sehnal u nás na maloměstě šikovnou starší krejčovou která ušije sako za 1000,- a kalhoty za 500,- přímo na míru. Navíc si tak můžu na podobnou postavu jako ty koupit větší oblečení, které mi za pár korun přešije.Jinak samet se dá pěkný sehnat na netu okolo 200 za metr. Doporučuji sehnat takovou vysloužilou krejčovou a s obleky je to hned snažší.

      Vymazat
    5. No nekecej :D Pánských krejčových, které by za takovou cenu ušily sako, je málo a dámská si na sako netroufne... A kde sehnat samet (bavlněný - polyesterový je hnusný) vím.

      Vymazat
  8. Oblek vypada nafoceny vyborne,nevim,jak v realu, kozich vypzda oproti skutecne kozesine dost robustni a nejak MOC chlupaty,ale to je muj vkus, nevim opet,jak v realu, polobotky i oblek vypadaji skvele,kozich bych preferovala pravy.
    marketa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také preferuji pravé kožešiny, ale nevím, co myslíš tím "MOC chlupatý". Naopak si myslím, že bobří kožešinu napodobuje velmi věrně.

      Vymazat
  9. nemám ráda kožichy, ale i tak je tohle první outfit co se mi na Tobě skutečně líbí

    Anna M.

    OdpovědětVymazat
  10. Jak velkej plyšovej medvěd ze Sparkys. A boty vypadají, jako by byly pět let chozený.

    OdpovědětVymazat
  11. Plysak, uz len pomuchlovat v kozuchu aj bez! :)))
    Dobre to je.

    OdpovědětVymazat
  12. Kravata skvostná, kéž bys někoho inspiroval! Oblek se mi také líbí, jenom ten kožich, auuuu. Vím, mám předsudky (a i když duševně si s nima většinou neporozumím, víc se mi na první pohled líbí maskulinní typy, tj. bez kožichu), kožich za mě peklo. Bez košichu výborné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "maskulinní typy, tj. bez kožichu" ??!?!!

      Doufám, že na základě své logiky o předsudcích nosíš sukně, boty na podpatku, dlouhé vlasy a čekáš na žádost o ruku, aby ses stala hospodyňkou a vychovatelkou dětí. Nebo jsi snad feministka, nosíš kalhoty a máš ambice jako studium povolání a tak podobně?

      Vymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat