sobota 9. března 2013

Ivan Kasaj v Pánské pasáži



 photo vernisaz-kasaj_01_zpsbcec48df.jpg

 photo vernisaz-kasaj_02_zps464aa702.jpg

 photo vernisaz-kasaj_03_zpse4d665c0.jpg

 photo vernisaz-kasaj_04_zpse2a6f473.jpg

 photo vernisaz-kasaj_05_zpsdeb16b50.jpg

 photo vernisaz-kasaj_06_zps3c67db65.jpg

 photo vernisaz-kasaj_07_zps118604a8.jpg

 photo vernisaz-kasaj_08_zps825c4e7c.jpg

Možná Ivana Kasaje znáte z rozhovoru na blogu Muži v Česku, možná jste jej už viděli na blogu Tonbogirl nebo znáte jeho dílo - jeden obraz visí v prodejně Le Premier v Pánské pasáži. Tam se také ve čtvrtek konala vernisáž jeho výstavy. Ta potrvá do 28. března a obrazy si můžete koupit. Jak se vám líbí?

21 komentářů:

  1. Nelíbí. Myslím, že se nikomu nelíbí. Ale když má někdo bohatého tatínka, co platí, tak proč se nevěnovat svým (klidně i zbytečným) koníčkům...

    OdpovědětVymazat
  2. Nelíbí. Je to kýč v ukázkovém stavu.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se tedy ty obrazy líbí strašně moc.. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Rovněž nepřekypuji nějakým přehnaným nadšením z kvality obrazů.

    OdpovědětVymazat
  5. Kdo nezkusil kreslit v Illustratoru, nikdy nepochopí opravdovou kvalitu těch obrazů. Každá čárka, každý bod, každý odstín barvy hraje podstatnou roli... Bohužel jsem na vernisáž dorazil o půl hodiny později a všechny obrazy už byly uklizené, takže jsem je naživo neviděl, nicméně z fotek před Kasajem smekám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vernisáži byly obrazy na chodbě do 21 h, tedy celé dvě hodiny. Obrazy si ale ještě 3 týdny můžete v pasáži prohlédnout :).

      Vymazat
    2. Možná je těžký to provést, ale výsledek tomu vůbec nedpovídá. Tyhle obrazy se hodí maximálně jako reklama, a ne někam na zeď do bytu.

      Vymazat
    3. Tak nevím, ale v těch půl sedmé už byly všechny obrazy v jednom z prázdných (prodejních) prostorů a nikde ani noha... Určitě se tam ale zajdu mrknout.

      Vymazat
    4. Vernisáž začínala v sedm a když jsem ve tři čtvrtě na osm odcházel, obrazy tam stále byly a do 28. března budou vystaveny v jedné z prázdných obchodních jednotek ;)

      Vymazat
  6. škoda, že som sa nakoniec nemohla zúčastniť, ale obrazy vyzerajú veľmi dobre, viem si ich predstavit v nejakom štýlovom muzskom byte :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já nevim… jako ty obrazy/ilustrace sou hezký, klidně bych si doma i jeden pověsil, ale sou to víceméně "jen" obkreslený fotky, z čehož sem trochu pochmurnej :|

    OdpovědětVymazat
  8. Příšerný, vypadá to jak artworky z GTA.

    OdpovědětVymazat
  9. jako obraz se mi take nelibi ale jako dekorace do obchodu s modou je to pekne

    OdpovědětVymazat
  10. Pripada mi to, jako kdyz si kluci z vesnice hrajou na velky svet. Jak obleceni mistnich "dzentlmenu", tak i ty obrazy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne se to celekm libi je to sice hodne gej ale sikovne

      Vymazat
  11. No, jednu výhodu si toho pána prohlédnout má, tedy hlavně pro Vítka. Nechápu, že Vítka někdo obviňuje z oplácanosti, tento umělec je teda dokonalý adept na medvěda, kdeže Vítek, který je tu věčně napadán. Narvaný v pomenších oblečcích se mi zdá spíš Ivan Kasaj, zvláště na blogu Tonbogirl, ani nevypadá nejmladší. Třeba jeho preppy styl mi přijde už poněkud trapný, v 45 si hrát na školáka :o To už roztomilé vážně není. Zlatý Vítek teda.

    OdpovědětVymazat
  12. žiaľ Ivan Kasaj už nežije.

    OdpovědětVymazat