úterý 26. února 2013

Zahřívací maska Skinfood se semínky černého sezamu


 photo hot-sesame-mask_01_zps64661508.jpg

 photo hot-sesame-mask_04_zps5d74d6bf.jpg

 photo hot-sesame-mask_05_zps4d9869fd.jpg

Občas používám pleťové masky. Dříve proti akné, které z pleti odstraňovaly maz, teď si občas koupím masku, která čistí póry a hydratují. Poslední, kterou jsem si na sebe napatlal, je Black Sesame Seed Hot Mask, která mi nedávno přišla z bbcreamshop.sk. Skinfood je jihokorejská značka, která si zakládá na tom, že ve svých výrobcích používá jídlo; ovoce, zeleninu a další suroviny. A poznáte to hned, jak otevřete kelímek - nasládlou vůni sezamu.

Je to zahřívací maska a právě semínka černého sezamu se při styku s pletí zahřejí a tím otevírají póry a hloubkově čistí. Obsahuje sůl a cukr, má lepkavou konzistenci asi jako vosk na vlasy a je šedá, ale na obličejí zprůhlední. Naneste ji na vlhkou pleť a vmasírujte krouživými pohyby. Sice jsem měl prsty celé ulepené, ale ihned jsem cítil, jak na obličeji hřeje. Asi po pěti minutách se začne rozpouštět, tak ji opláchněte vlažnou vodou.

Hned jsem cítil, jak hebkou a hydratovanou pleť zanechala. Tak hydratovanou, že jsem ani nemusel použít krém. Sám mám smíšenou až mastnou pleť, takže bych tuto pleťovou masku doporučil spíše lidem se sušší a suchou pletí. Ale v tomto nevlídném zimním počasí ji ocením i tak :) Zahřívací masku ze semínek černého sezamu/Black Sesame Seed Hot Mask si můžete objednat na slovenském www.bbcreamshop.skŽupan Polo Ralph Lauren jsem koupil na Slevomatu.

Používáte pleťové masky? Zkoušeli jste někdy něco od Skinfood?

14 komentářů:

  1. Nezkoušeli jsme od Skinfood nic. A kdybychom zkoušeli, tak se u toho nebudeme fotit. A kdybychom se u toho fotili, nebudeme to vystavovat na net.

    Škoda těch smazaných komentářů, minimálně jeden byl vtipný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm... že by to bylo třeba tím, že toto je blog o módě a tak?

      Vymazat
    2. Hmm... že by človek s alespoň minimálním množstvím soudnosti nic takového nedělal a tak?

      Vymazat
    3. Máte pocit, že tohle je chování bez soudnosti? To musíte mít zatraceně těžkej život, vzhledem k jiným mnohem většíím hrůzám, které se dějí :)) Co tahkle se uvolnit a nebrat tak vážně..

      Vymazat
  2. wow, ty anonymové jsou tady u každýho druhýho článku... -_- já osobně pleťové masky nepoužívám, občas (tak jednou za měsíc) používám peelingový krém, ale to je asi tak všechno :D Shodou okolností jsem včera dělal taky článek z koupelny + giveaway, feel free se zúčastnit :) http://praguelibertine.blogspot.cz/2013/02/my-bathroom-gillette-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Co by na to asi řekl doktor Freud?

    OdpovědětVymazat
  4. Víťo, neuraž se, ale najdi si holku/kluka a uvidíš. že některé věci si pak rád necháš pro sebe....(myšleno v dobrém)

    OdpovědětVymazat
  5. Me se to libi, proc by se chlap o sebe nemohl starat???? aspon nesmrdi a nevypada jako bezdomovec jako vysoke procento ceskych muzu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, s kým se stýkáte.. Neznám osobně muže, který by smrděl a vypadal jako bezdomovec, naopak potkávám ty, kteří voní a oblékají se normálně. Ono také existuje něco mezi, tzn. mezi bezdomovcem a mužem, co vám vybrakuje koupelnu a nachytáte ho v župánku s okurkama na očích.. Ale chápu, že polarizace vypadá v komentáři atraktivněji. J.

      Vymazat
    2. stači projet se MHD a pochopite, ze cesky muz ma v peci o sebe co dohanet.

      Vymazat
  6. to jako chlap musí používat jen barbus a jednorázové žiletky ??? ženská ma na každou část těla 3-10 krémů a gelů, ale chlap nemůže problémy s pletí řešit ????
    můj manžel má suchý obličej , bez krémů a péče by měl na obličeji samé šupinky a suchou kůži, která by se loupala ... nejde jen o vizuální pohled ale taky o to jak nepříjemné je ,když tě svědí celý obličej ...

    OdpovědětVymazat
  7. Nasla jsem tvuj blog poprve a super.Komentare na to,zda pouzivas masky atd neber vazne.Konecne chlap,co netvrdi,ze ma smrdet a byt obleceny,jako bezdomovec.Super a uz si te ukladam k oblibenym Hanka

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, ak ti môžem poradiť, takúto kozmetiku je dobré kupovať aj z cosmetic-love.com. Napr. táto maska je tam o cca 3€ lacnejšia a je tam free shipping, takže sa dá ušetriť, len sa asi trošku dlhšie čaká, cca 2 týždne, kým to príde :)

    OdpovědětVymazat