středa 13. února 2013

Champs-Elysées


 photo champs-elysees_02_zps9cc1655b.jpg

 photo champs-elysees_01_zpsd05ad18e.jpg

 photo champs-elysees_03_zps42bb0bb8.jpg

 photo champs-elysees_04_zps503b3dd3.jpg


Včera jsme se se Sandrou procházeli po Champs-Elysées. Bylo celkem zima, ale nepršelo ani nesněžilo (na rozdíl od předchozích dnů). Po pondělním intensivním nakupování jsme dnes obešli ještě pár obchodů, kaváren a užívali si krásy Paříže.

Jsem příjemně překvapený přístupem prodavačů a lidí vůbec; všichni jsou velmi milí a laskaví, viz ta paní, které jsem se ptali na cestu k Maison Martin Margiela. Nebo jak mi nějaká paní chválila ten kabát, který tu mám na sobě, a ptala se odkud je, že prý takový všude shání pro manžela. Vůbec to jejich oslovování "monsieur, madame nebo mademoiselle". A všichni vypadají tak elegantně a upraveně! Asi jsem dlouho nebyl v zahraničí...

Vzal jsem si svůj nový klobouk, který jsem si předevčírem koupil v Benettonu. Jak se vám v něm líbím? Jinak mám na sobě šálu a kabát Aquascutum (podobný tomuto). Je ideální na nošení přes oblek - asi jako většina klasických kabátů anglických firem - protože dobře padne, ale přitom má dost místa i pro silnější anglický oblek. Kalhoty jsou Levi's Commuter, polobotky Allen Edmonds, k tomu ponožky z Le Premier, hodinky Emporio Armani ze Slevomatu a rukavice z Art déco galerie.

24 komentářů:

  1. Není moc co hodnotit, prostě běžný outfit.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, try-hard, nic víc. Už to tu v minulosti zaznělo nespočetněkrát, ale přeci - tím, že v určitém duchu nakombinuješ outfit, zvolíš konkrétní značky, barvy, apod., sám sobě negarantuješ, že z toho vzejde to, co si představuješ, že by takový outfit měl evokovat. To nejlíp vždycky posoudí okolí.

    A já tohle vnímám jako nepovedený pokus o fůzi noir, british classic a dědkoviny, z které křičí křeč a snaha vnutit svéráz. A hovno z toho Vítku!

    OdpovědětVymazat
  3. nechápu, jaktože děvčatům je vzhled stará-mladá vyčítán, ale u mladých mužů je to každému jedno. není to classy ani jako ze starých časů, je to prostě trapné.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadáš dobře, taková první Republika, ale mně se to líbí... Sluší Ti to. Elegance, možná jen ta barva ponožek, ale každého vkus.
    Ivi

    OdpovědětVymazat
  5. tiez som anonym lebo na blogy chodievam len ako vonkajsi pozorovatel a obdivovatel ale na tom tvojom ma zaraza mnozstvo negativnych anonymov! kazdy druhy (priemerny) fashion blog akejkolvek blogerky ma pochvalne komentare a ovacie aj ked oblecenie, ktore to dievca prezentuje je priemerne (az podpriemerne) - tym nekritizujem blogerky, myslim ze kreativne sa vyzit v podobe prispievania na blog vlastnými fotkami je velmi prijemne travenie casu. Nepoznam ta, neda sa povedat ze sa stotoznujem so vsetkymi tvojimi nazormi, ktore si vyjadril tu na blogu, ale chodim sem rada lebo predstavujes nieco uplne ine ako vsetky ostatne blogy v cesko-slovenskej sfere. Tvoja "inakost" vsak vela ludi poburuje co ma mrzi, lebo hrozi ze ta to odradi ci znechuti...tymto ti len chcem dat vediet ze to co robis robis velmi dobre, putavo a originalne a ja sa sem vzdy rada vratim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táhni ty čobole i s tou tvojí maďarštinou. Kdo to má číst?

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Vysvetlí mi niekto, prečo je slovenčina zrazu maďarčinou a čo znamená čobol? (Za prvé nevím, co to je, a za druhé mě/mně to uráží.) Našla som toto, ale aj tak nerozumiem. http://www.somvprahe.sk/forum/cobol

      Vymazat
  6. Tentokrát se mi to líbí bez výhrad :) Elegantní, jemné, příjemně starosvětské. A sytě modré ponožky a rukávy jsou vtipná tečka. (A tu Paříž závidím, ale jen trochu - hezčí je na podzim ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě pochvala...jsem rád, že existuje vůbec nějaký český blog na pánské oblečení a Váš styl se mi velmi líbí... V reakci na hodinky, nemyslím si, že luxus a krása musí být vždy spojen s cenou, proč tedy nemít tyto hodinky, které pěkně doplňují celkový dojem...A jestli je uvnitř strojek za 2 USD, či víc, nebo i méně, není zas tak podstatné - z mého pohledu... Takže držím palce...

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tomuhle hlasite na dalku tleskam. Libi moc moc. Jinak souhlasim s anonynem z 21:12, kdejake blogerce v leginkach a vytahanem tricicku se tleska, jen Vitek je vzdy kritizovan. Ponevadz je jiny. Taky se mi nelibi bez vyhrad vse, co zde najdu, ale dnes za mne jedna s hvezdickou. Zdravi Jane

    OdpovědětVymazat
  9. Ja nevim, proc je na tech fotkach kladen takovy duraz na ty hodinky, kdyz ty se mne k tomu outfitu prave absolutne nehodi. Vic by mi sedeli nejake s kozenenym reminkem, tyhle mi k tomu proste nepasuji a to vubec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To souhlas, ke starosvětskému oblečku by víc sedlo něco retro s koženým řemínkem

      Vymazat
    2. Bacha, ale jak psal Víťa. Jsou Emporio Armani :D

      Vymazat
  10. Vítku, vcelku pěkné, ale umíš se oblékat i líp ;) Nemohu se rozhodnout, jestli pro mě tvůj outfit kazí víc klobouk, šála nebo kabát.
    Informace úvodního přispěvatele o hodinkách je pravdivá, značkové módní (bez ohledu na ceny na ofiko stránkách) jsou z hodinářského hlediska předražené šunty, to je prostě fakt, ale není důvod se kvůli tomu rozčilovat, přeci nejsi sběratel-odborník. Chápu, že tady mají plnit hodinky jiné účely, ovšem hodinkoví nadšenci to většinou nepochopí a opačně :) Mně se vždycky líbily Rady (značka Rado) v mafiánských filmech :))
    Nevím, jak to vidí ostatní - ale pokud potkám chlapa s opravdu kvalitníma hodinkama (a že snad už vymřeli nebo se vůbec nevyznají, nebo snad dobré hodinky nejsou momentálně in), působí na mě mnohem víc mužně (ve smyslu určité nadstandardní znalosti a protřelosti), zatímco u dam mi přijdou kvalitní hodinky divné a podezřelé, narozdíl od módních coolovek :) Holt škaredé předsudky :))

    OdpovědětVymazat
  11. Klobouk absolutně perfektní, sám jsem takový teď pořídil, ale šála a hodinky působí lacině. Jinak perfektní, ale tenhle outfit nemůže fungovat bez toho klobouku

    OdpovědětVymazat
  12. Opravdový elegán v Paříži..:) už se těším až se tam zase podívám.

    OdpovědětVymazat
  13. Máš moc pěkné boty :))

    OdpovědětVymazat
  14. Mne sa to páči, ako vždy. Len dve veci. Farba nohavíc a pár rokov navyše pridaných výberom oblečenia. Ale aj tak je to vydarené. Som trochu nekritická, lebo by si sa mi páčil asi aj vo vreci od zemiakov. :)
    Pýtal si sa na klobúk, takže: Líbíš se mi v něm moc!

    OdpovědětVymazat
  15. moc se mi nelibi ta barva šály ale jinak je to moc pěkne

    OdpovědětVymazat
  16. Mě osobně se to vcelku líbí (i když si měl už i lepší :) ale na ponuré Pařížské ráno to myslím sedí. Hodinky mi samy o sobě nevadí, ale volil bych spíše s koženým páskem ;) Já osobně jsem jich měl z Aukra několik, chvíli sice trvá, než se tam najdou ty, které mi vizuálně vyhovují plus odolnost u levnějších kousků taky není zázračná ale mě stačí, a dost lidí mi je chválí, i když to není žádná značka :))

    OdpovědětVymazat
  17. Jsi takový elegán :) Kéž by se takhle oblékalo víc chlapů. Ta šála mi do toho nezapadá, ale jinak vážně moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  18. moc se mi tohle líbí! a klobouk ti sluší!

    OdpovědětVymazat