pondělí 31. prosince 2012

Velbloudí kabát Gant


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket





Kabát velbloudí barvy jsem dlouho sháněl, až jsem v Gantu našel tento, který přesně odpovídal mým představám. K tomu jsem si vzal košili Lagerfeld, kalhoty Hirmer, tassel loafers Alfred Sargent, hodinky Emporio Armani koupené na Slevomatu, rukavice od Kreibicha a hedvábnou kravatu ze Zary. Jak sami vidíte, kroutí se, což mě jen utvrdilo, že Zara prodává samé šmejdy.

Jak se chystáte oslavit příchod nového roku? Už víte, co si oblečete?

56 komentářů:

  1. Ty kalhoty se zdají být krátké, při chůzi to bude hodně vidět. Kabát je moc pěkný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes už je jedno, jaké délky kalhoty dosahují, délka se řídí trendy. A trend je zkracovat.

      Vymazat
    2. Tak ono je to o trendech... hmmm :-)))

      Vymazat
    3. S dobou se střihy a délky mění. Proč ne kratší kalhoty?

      Vymazat
    4. Trendy jsou různé, ale člověk by asi neměl vypadat vyloženě směšně. Krátké kalhoty klidně, ale nesmí být příliš široké. Bohužel, tady to nevyšlo.

      Vymazat
    5. S kamarádkou, která mě fotila jsme se smáli tomu, s čím zase anonymové přijdou. Mysleli jsme, že budete psát jako obvykle o malém kabátu, nevkusných botách, rukavicích z nevinných jehňátek a jak bych měl za nošení kůže zemřít, o tom, že jsem tlustý nebo jak nemožně stojím. Ale tentokrát jste mě svojí kreativitou překvapili ;)

      Vymazat
    6. Pouze prezentujeme své názory. Mokasíny se do zimy moc nehodí a ty kalhoty by opravdu měly být buď delší nebo užší. Vzhledem k roční době by bylo i praktičtější to první řešení.

      Vymazat
    7. Vitku, na to jsme zadnou kreativitu nepotrebovali, zato kdybys ty byval vic premyslel, tak te delka nohavic musela napadnout. Kabát malý neni, boty jsou nevkusne velmi, pokud si pamatujes, vetsina lidi z kozesinoveho prispevku nemela v zasade nic proti koženým vecem, tlusty nejses ani (zde) nevypadas, nemozne stojis - neuveritelne ztuhle, krecovite.

      Vymazat
    8. Tak v Česku je u většiny lidí zažité - radši delší rukávy/nohavice (...co kdyby náhodou...) Ale ošlapané nohavice nebo sako s dlouhými rukávy je hrůza :-))

      Vymazat
    9. Mezi příliš dlouhými a ošlapanými nohavicemi a naopak příliš krátkými a podivně odstávajícími exituje ještě minimálně jedna možnost:) Ale někomu to nevysvětlíš:)))

      Vymazat
    10. Na to nelze nic jiného říct než - Jděte do prdele věčně kritizující anonymové.

      Neřeknu, když se občas objeví nějaká ta poznámka, že támhle na kabátu je menší flíček, ale to že tu musíte kritizovat sebemenší kraviny, co si prostě sami vsugerujete, je naprosto nepochopitelné a ubohé.

      Vymazat
    11. Anonym 31.12.2012, 10:17 : Nestojím "neuveritelne ztuhle, krecovite", ale rovně, a mám pokrčenou ruku s rukavicí. A víš proč? Protože kdybych se v tom kabátu nějak hýbal, dal ruku v bok a podobně, logicky by se kabát nakrčil a já bych zase musel číst debilní komentáře nějakých tupců o tom, jak je mi to malé a všude to "táhne". Takto ten kabát vypadá lépe...

      Vymazat
    12. Na druhé fotce opravdu stojíš poněkud křečovitě a ztuhle. A opravdu se tváříš, jako by se ti chtělo vykonat velkou potřebu. A je to tak, i když to smažeš.

      Vymazat
    13. Děkuji, ale nepotřeboval jsem vědět, že svůj výraz v obličeji při, s prominutím, sraní pozoruješ v zrcadle.

      Vymazat
    14. Asi jsem se vyjádřil nepřesně. Nevím, jak se tváříš při "tom" a ani to vědět nechci. Ale tady se tváříš tak zaraženě, jako se tváří malé dítě, které se zoufale snaží "to" zarazit, tedy, řečeno tvými slovy, v podstatě těsně před tím, než se posere.

      Vymazat
    15. Ale ne, Vítězslav stojí a tváří se jako na fotce tak z roku 1910 :D

      Vymazat
  2. "Dnes už je jedno, jaké délky kalhoty dosahují, délka se řídí trendy. A trend je zkracovat." Tak už to asi jedno není, nebo mi něco nedochází? Tady poslední dobou častěji.
    Kabát je hezký.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše je řečeno tady:
      http://www.muzivcesku.cz/kratke-nebo-dlouhe

      Vymazat
  3. Tleskam. Vitku cim dal lepsi. Luxusni elegantni.

    OdpovědětVymazat
  4. Ach božeeeeeee! <3 <3 <3 Nemohli by místo ovečky Dolly klonovat tebe?

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné, už u vánočního postu má člověk pocit, že nejradši by jako dárek pod stromkem měl tebe :)) Vítku, Vítku, co nám to děláš, teď nebudu spát :o Parádní, sekne ti to.

    OdpovědětVymazat
  6. Ale copak, že by Zara na rozdíl od Slevomatu nedala blogu sponzorský dar?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už nevím, jak na ty hloupé komentáře reagovat... Že Zara prodává předražené šmejdy, ví každý. A když dostanu něco, co se mi líbí, tak to nosím, a na blogy se k fotkám píše, co má blogger na sobě.

      Vymazat
    2. hele jestli ti vadí, že když někdo tráví x hodin svého času blogem, reaguje na komentáře a že když s někým spolupracuje, tak za to dostane buď zaplaceno nebo "naturálie" tak si taky založ blog ... je totiž úplně logické, že něčí snaha a práce nese ovoce ....to je tak ubohé co tady píšeš, Vítek je asi jediný bloger na světě co píše odkud má oblečení nebo věci .... to je snad automatické ne ??? protože když to u něčeho nenapíšeš tak se stejně někdo v komentářích zeptá, protože ho to třeba zajímá ...fuj, takhle mě nas**t hned po ránu...

      Vymazat
    3. ještě bych ti chtěla poděkovat za detail fotky hodinek, protože je chci pro manžela k narozeninám ...

      Vymazat
  7. Silvestrovský outfit už mám vymyšlený dlouho dopředu. Každý rok si dávám hodně záležet! Musí být nejen elegantní, ale musím se v něm hlavně cítít dobře...

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle outfit je pecka! Kdyz jsem videla delku kalhot, tak jsem si hned rikala, ze ji lidi zdrbou jako prvni. Podle me je k loafers v poradku. Mozna kdyby byly kalhoty o kousek uzsi... U nas je proste problem v tom, ze nikdo nevi, jak ma spravna delka kalhot vypadat. A kdyz se trochu vymyka mistnimu normalu (kalhoty zezadu seslapane, pripadne ohrnute), tak je ohen na strese.
    Jinak fakt moc hezky. Takovych eleganu bych chtela potkavat vic! :)
    Predevcirem jsem si vzpomnela na tvuj termin "rakovina oci". To kdyz prisla pani s otrhanou kabelkou (nebyl to zamer, jen zub casu), rudyma spicatyyyyma kozackama a chtela reprezentativni kostym. Nekde holt nepomuze ani svecena voda.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Dobré, moc dobré ;) Jenom jako si dovolím, jako správný anonym, říct, že mokasíny a kalhoty s délkou Le Premier (název podle Muži v Česku.cz) jsou na zimu poněkud zvláštní :)

    OdpovědětVymazat
  11. Příjemný elegantní outfit.. moc se mi to líbí, potkat Tě na ulici, určitě se otočím :)

    OdpovědětVymazat
  12. Hezké. Jen nebyla ti v těch spíše letních mokasínách zima?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, nebyla. Oproti polobotkám to není takový rozdíl.

      Vymazat
  13. ahoj, po precteni nekterych tvych predchozich prispevku jsem nabyla dojmu, ze si kupujes veci, ktere jsou o cislo mensi, nez potrebujes. tenhle kabat je podle mne cesta, kterou by ses mel ubirat - sedi ti perfektne, ani velky, ani maly. slusi ti to!

    OdpovědětVymazat
  14. Víťo, fakt super ... akorá jediná poznámka, ten kontrast s tím polem, to je jako když si velkostatkář obhlíží ...

    Tohle foto bych viděl někam na Prahu ... :-) Jinak všem tady na blogu ... šťastný nový rok 2013!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou právě s tím polem je to hezký kontrast a dodává dojem "panskosti" a starých časů :) v davu lidí někde v Práglu by kouzlo okamžitě zaniklo

      Vymazat
    2. Souhlas. Pole dobrý, kabát dobrej, kalhoty a rukavice taky. Hodinky neřešim, nevyznám se v nich, žádný nenosím.
      Ale takhle ti to fakt sluší, velkostatkářskej look ti sedne mnohem víc než ty hipsta kreace, toho se drž.

      Vymazat
  15. Je to Gant Rugger? Ten kabat vypada velice dobre. Podival byste se kde to usili? Diky. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, je to Gant Collection a je ušitý v Portugalsku.

      Vymazat
  16. Ono ta délka kalhot není špatná, jak sám mistr řekl dnešním trendem je zkracovat. Bohužel si, ale zapomněl, že trendem je i zužovat, možná se mi to jen zdá, ale kalhoty vypadají na fotce dost široce a podivně se na tobě krabatí, jinak zbytek je moc fajn, ale ty kalhoty jsou neodpustitelné.

    OdpovědětVymazat
  17. Pekny kabat, a co ho zkombinobvat s bilymi kalhotami a konakovymi polobotkami, to by bylo jeste lepsi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám bílé kalhoty z látky, která by se hodila do této zimy, a stejně si myslím, že nejlépe vynikne v kombinaci s tmavými barvami ;)

      Vymazat
    2. Tentokrát máš naprostou pravdu, Viťo. Toto se ti povedlo, žádné světlé kalhoty. A pak že nemáš vkus. Anebo se oblékáš podle něčích rad? ;) To celé vymyslels ty sám? Oproti některým horším kouskům z minula je to docela skok

      Vymazat
  18. Budu stručná: Jo! :-D
    Z.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, pěkná kombinace... můžu poprosit o info, kolik stál kabát?

    OdpovědětVymazat
  20. Kravata mozna nebude az takovy smejd, od pohledu na uzel ji mate uvazanou krive. Kabat je nadherny a dnes Vam opravdu sedi i velikost. Krecovity postoj je holt ve Vas, tam uz je zbytecne neco rikat. Muzete se anonymnim kritikum smat, ale na stole ho budete mit asi vzdycky dokud si nenajdete svoji prirozenost.

    Hodinky si myslim, ze jste si vybral pekne a rukavice temer zavidim :)

    Nohavice prostě jsou příliš široké na to, abyste zvolil podobnou délku, hlavně v kombinaci s loafers a zimním kabátem. Potom Vám vzadu odstávají a nevypadají hezky. Kdyby byly delší, jednoznačně klobouk dolů. Takhle je beru jako opožděnou poctu k prvnímu výročí úmrtí prezidenta Havla.

    Po dlouhé době příjemný příspěvek, i přes některé detaily.

    Marekp

    OdpovědětVymazat
  21. Tak sluší ti to moc, jsi v tom opravdu elegán...a čím víc si říkám, jak je tento outfit hezký, tím víc mě s prominutím sere, že máš za sebou zorané pole... Představovala bych si takovéto hadříky někde v městském prostředí a ne někde na venkově. Ale to už je jen o dojmu. Skoro to vypadá, že ses doma vystajloval, vylezl jsi za humna "do přírody", nechal ses vyfotit, přišel zpět domů zabouch vrata a zase hup šup do tepláků.... :D Celkem vtipná představa. Nic to ale nemění na faktu, že vypadáš dobře.

    Tereza.

    OdpovědětVymazat
  22. Víťo, kabát Ti sedne jak dlouho nic...borec.. Petruš

    OdpovědětVymazat
  23. Ach jo, takhle oblečený chodí můj dědeček. Proč se tak mladý a krásný kluk jako ty, občas obléká jako starý páprda? Kabát je pěkný, ale celkově mi k tobě tenhle styl nejde.

    OdpovědětVymazat
  24. Mokasíny respekt a závist, kalhoty by mohly (neznamená musely) být užší, ale takhle to myslím není žádný průser. Kontrast velbloudí/černá je na můj vkus dost ostrý, ale funguje zajímavě.
    http://littlepreppylittlepunk.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. Tak outfit dobrej, ale teda hodinky jsou opravdu příšernost. Nejenže všechny tyhlety hodinky od fashion značek vypadají jako laciné napodobeniny opravdu kvalitních hodinek (tady nemluvíme o značkách jako Casio nebo Timex... to je opravdu ten největší zkousnutelný low-end), ale ony ve skutečnosti velmi laciné jsou. Uvnitř většinou "tepe" podprůměrný quartzový čínský strojek cenovkou kolem 5 USD ale díky značce se obdobné zhovadilosti prodávají za naprosto nesmyslné částky. Košili (nebo cokoliv) která by byla příšerné kvality, ale skvěla by se na ní výšivka Ralph Lauren (nebo doplň dle libosti) by sis, Vojtěchu, na sebe vzal?

    OdpovědětVymazat
  26. Oprava - Vojtěchem jsem tě nazval omylem, takže pardon, Vítězslave :)

    P.S. a vzít si k takovému oblečení hodinky na kovovém tahu je opravdu velké faux pas :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslíš, že kdybych chtěl hodinky kvůli předvádění loga, tak bych si koupil třeba Guess, kde logo obvykle bývá přes celý ciferník? Líbily se mi. A nosit k obleku hodinky s kovovým náramkem podle mě faux pas není. A nemyslí si to ani v GQ, Esquire a dalších časopisech s módou pro muže.

      Vymazat
    2. Tak si zkus přečíst něco o hodinkách a ne podobný plátky, který tomu rozumí jak koza petrželi :) A nejde o předvádění loga, jde o kvalitu (na kterou, jsem si myslel, si potrpíš)

      Vymazat
    3. Od Armani očekávám určitou kvalitu, ale koupil jsem si je především proto, že se mi líbily. Tu narážku na "podobný plátky..." jsem nepochopil; anonym, co mi říká Vojtěch, psal o tom, že je to faux pas, ale dnes se k obleku nosí i hodinky s kovovým náramkem. Nebavili jsme se o kvalitě, ale o tom, jestli se k obleku hodí nebo nehodí.

      Vymazat
  27. Ztotožňuju se s názorem, že velkostatkářský styl ti sedí a máš se ho držet. O délce kalhot, vhodnosti hodinek atd. vím prd, ale je to celkově oku lahodící, velmi. Včetně délky kabátu, dělá ti to fajn figuru. Na jiných fotkách míváš kratší vršky, jedno jestli saka nebo trika a to prostě není ono. Tady na fotce jsi fakt k sežrání, úplně si tě dovedu představit jako nějakého prvorepublikového svůdníka:-)

    M.

    OdpovědětVymazat