středa 10. října 2012

Tip: Trička Eleven Paris na Slevomatu


PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket


Nějakou dobu už sleduji sekci Móda a luxus na Slevomatu a myslím, že toto jedna z nejzajímavějších kolekcí, které se tam v poslední době objevily. V nabídce je teď oblečení francouzské značky Eleven Paris, mimo jiné tato trička s karikaturami Anny Wintour, Karla Lagerfelda, Albera Elbaze a Carine Roitfeld. 

Občas mám na trička s potiskem náladu, jinak je moc nenosím, ale tato se mi zalíbila hned jak jsem je viděl (už je to nějakou dobu, co tato trička obletěla blogy a stránky o módě), a když mám teď možnost pořídit si je za takovou cenu, tak jsem si je kromě toho s Lagerfeldem objednal všechny. Stojí jen 529,- Kč a celou nabídku najdete TADY.

8 komentářů:

  1. Zrovna dneska jsem se na tyhle trička na Slevomatu díval a moc se mi líbí! Určitě si ještě dnes také nějaké objednám!

    OdpovědětVymazat
  2. už jsem objednal :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ono je to pánské? :o No ještěže na tom nejsou sluníčka a domečky s kytičkama, kterýma se prezentoval jeden expert na módním pekle (samozřejmě, jak jinak, se nad infantilitou dospělého chlapa jásalo a nekriticky chválilo) Infantilníma malůvkama na oblečení se ovšem chlap degraduje na tříletého caparta. Nevím, jestli pánové touží, aby je opačné pohlaví už vůbec nebralo vážně. Toto sice ještě není infantilní, ovšem na první (i druhý) pohled na mne tato trika působí jako dámská, sorry.

    OdpovědětVymazat
  4. Možná jsou trochu infantilní. Ale pokud je považuješ za dámská, tak doufám, že stejně tak považuješ za pánské (a nepřijatelné), když žena nosí kalhoty, pánské boty, trenčkot, ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Postupem času ano, s výjimkou kalhot, ale ty nosím víceméně už jen v časech nejhorších stavů těla a mysli :)) Sukně a šaty jsou mnohem pohodlnější, v zimě hřejivější a určitě hezčí - teda pro mě jen na ženách, chlap v sukni na mě bude vždycky působit trochu jako úchyl, i kdyby to byla tisíciletá tradice nebo lidový zvyk. Samozřejmě je to věc názoru, svůj nikomu nevnucuju (Trička tady v článku bych bez problému akceptovala nejspíš na někom hodně mladém, náctiletém, nebo naopak u hodně starého muže by mne takové triko v dobrém slova smyslu pobavilo)

      Vymazat
  5. Anon.22:00 - Plácáte nesmysly. Vestu, o které se zmiňujete, jsem tam měl dvakrát, naposledy se zdaleka nejásalo a byla i některými výslovně zkritizována. Odkdy se diskutující na netu nazývají experti, mi uniklo. A je to právě opačné opačné pohlaví, u kterého vesta sklízí úspěchy největší. P.

    OdpovědětVymazat
  6. trička mi přijdou hnusná, karikatury mi připomínají ty z Karlova mostu od pouličních malířů, brrr

    OdpovědětVymazat
  7. Lagerfeld je bude divnej patron. Už od pohledu

    OdpovědětVymazat