pátek 14. září 2012

Rozhovor v ČiliChili


Photobucket

Děkuji ČiliChili online za rozhovor :) Čtěte TADY.

24 komentářů:

  1. Vítku, promiň.. jsi sympaťák a asi hodný kluk... ale ten rozhovor, to jsou hrozný PLKY!!! :-(( Už zase olympiáda a komplex z toho, že jim Armani a Prada a nám Alpine?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není komplex. Rozhovor vznikl, když byla Olympiáda aktuální, a to oblečení se mi prostě nelíbilo. Není to jen o značce. Je to i o tom, jak se náš národ prezentuje. Italové jsou hrdí na Armaniho a Pradu, a my jsme zase ten národ trekařů. A neříkej, že je to o sportu. Slavnostní nástup v holinách je prostě trapas a díky "originálnosti" si toho navíc všichni všimli.

      Vymazat
  2. Poslední věta je BEZKONKURENČNÍ! X-D

    OdpovědětVymazat
  3. Vítkovi nějak nedošlo že čili je recesistické čtivo :)))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čili není recesistické čtivo. občas je to recese, ale rozhovory určitě ne.

      Vymazat
  4. rozhovor mi vykouzlil úsměv na tváři-perfektní
    Petra

    OdpovědětVymazat
  5. dobry rozhovor a autor je asi z brna nebo okoli ne? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vitku, libi se mi tvuj blog i vetsina tvych outfitu, fotek, nazoru... Nicmene par pripominek: 1. Bratislava. Dve me rakouske kamaradky se po navratu z vikendu straveneho v Blave ptaly, zda je tam hodne prostitutek, mely pocit, ze vetsina devcat byla oblecena timto stylem a to za dne. Takze saty a podpatky na zene nejsou vse. 2.Olympionici. Nerikam, ze se mi to libilo, ale alespon to nebylo tak fadni jako u vetsiny ostatnich zemi. Hmm, a ty holinky asi neco vystihly:)3.Na ktere rakouske skole jsi studoval? Tak treba na stredni skole v Retzu, kde se vyskytovala i spousta ceskych studentu bylo dost kolegu, kteri prijizdeli do skoly traktorem, deodorant znali jen z reklamy a o zbytku se nezminuju.4.Cesky styl. Na jednu stranu opravdu postrada eleganci, ale myslim, ze nas docela vystihuje. Vzdycky jsem pysna, kdyz nekde v zahranici potkam Cechy s baglama, kteri vystoupali na nejaku horu, kam se zbytek lidstva veze lanovkou. Upozornuju, ze ne u vsech jsou duvodem penize. zdravi Jane

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jane, já také neznám všechny Slovenky a nemůžu to tak posoudit, ale měl jsem dojem, že alespoň ty co jsem potkal takové byly. V Retzu byli i sedláci, ale část kluků svůj vzhled řešila tak, jak jsem to u nás neznal. K těm turistům - není to o penězích a také nemluvím o lezení po horách, to takové oblečení chápu - je to přece určeno k tomuto účelu - a vůbec nic proti tomu nemám. Mám na mysli to, že ve stejném oblečení chodí někdo po Praze.

      Vymazat
    2. Taky mám zkušenost, že Slovenky se oblékají (líčí, zdobí) většinou líp než české ženské. Minimálně u nás v práci poznáš na první pohled, kdo je Češka a kdo Slovenka.

      Vymazat
  7. Autor je z Prahy a je to jeden z těch lepších novinářů co znám... Jinak rozhovor dobrý, spoustu věcí si trefně pojmenoval, i když o pár věcech bych klidně rád diskutoval. Dost mě ale baví komentáře na FB, tam se ukázalo, že i mezi čtenáři ČiliChili je bohužel velké procento "módních buranů". A jen si ještě trochu rejpnu - ty šedivý mokasíny ke skoro každému outfitu za poslední dobu už je trochu nuda, né?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se fotím v tom, co mám ten den na sobě a ne "jdeme se fotit, tak se na to obleču". A na léto jsou to nejpohodlnější boty.

      Vymazat
  8. Mně osobně nepřijde nic radikálního na tvých názorech (jak to čilichili píše), vždyť je slušnost oblékat se přiměřeně každé situaci (stejně jako je slušnost pozdravit nebo nemluvit s plnou pusou) a vůbec to nemusí znamenat být oblečený podle módních trendů, což si stále plno lidí myslí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spoustě lidí to ale radikální připadá :D

      Vymazat
    2. Ono to radikální je, stačí prohlédnout české ulice, větší šeď než za socíku, tehdy lidi o sebe aspoň dbali a ctili určitá pravidla, narozdíl ode dneška. Jsme holt východní národ, u kterého bez pevného vedení ke kultuře narůstá primitivismus a buranství.

      Rozhovor je na 1, nepůsobí nijak strojeně, odpovědi se vyvedly :) Šedé botky, které mi dlouhodobě nesedí k tvému stylu, budiž ti tímto odpuštěny :))

      Vymazat
  9. Je to rebel! :D Ale proč ne, lepší, než mít blud o celosvětovém spiknátí.
    znampravdu.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Nejdříve mě napadlo, že to bude další nudná variace na téma "jak beru módu straašně vážně a originalita především," a ono ne. U tvého rozhovoru jsem se upřímně zasmála (myšleno samozřejmě v dobrém) :-D Je to trefné, vtipné, nadhled to taky má, líbí se mi. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jejda, moc dobře ty :) Sice nesouhlasím se vším (ono by spíš bylo divný, kdyby tomu tak bylo), ale co se mi opravdu moc líbí, je tvůj uhlazený způsob provokace.

    OdpovědětVymazat
  12. naozaj ma bavilo to citat! :) velmi vtipne a sympaticky sa vyjadrujes

    OdpovědětVymazat
  13. Posledni veta lol, nemas to lehky Vito :))
    Rozhovor ok, ty horolezecky kalhoty s kostkovanejma kolenama atd. me taky neskutecne iritujou/nechapu :)
    Pravda bude nekde mezi, kompromis, clovek by asi mel o sebe nejak dbat a nevypadat jak debil, na druhou stranu prehnana fixace na svuj zevnejsek muze taky odrazet to, ze je dotycny povrchni debil... :) Zlata stredni cesta...

    OdpovědětVymazat
  14. Kazdopadne cenim, ze mas svuj styl/postoj...

    OdpovědětVymazat