čtvrtek 5. července 2012

Prezentace Urbanlux


Photobucket

Prezentace Urbanlux se konala v hotelu Fusion ještě v době, kdy ze mě nelilo jako z ženské v přechodu a kdy jsem ještě neměl zhmožděnou ruku od toho jak se furt něčím ovívám. Mám pocit, jako by to bylo v době ledové, ale jsou to necelé dva týdny. O hotelu Fusion v poslední době všichni mluví jako o nejvíc überkhůl hotelu. Což je škoda, protože mě ty řeči otrávily natolik, že jsem byl předpojatý a design hotelu nemohl úplně ocenit. 

Photobucket

Než se přesuneme k botám, taškám a ponožkám, je tu fotka cupcakes (či košíčků, chcete-li), protože moje drahé haters už článek o Apetit pikniku omrzel a minulý outfit post moc nehejtovali, tak snad fotka toho, co bloggeři jedí v showroomech, účel splní.

Photobucket

Crocs mají všichni spojené s tím jedním modelem, který dnes nosí všichni ve městě, číšníci v restauracích či tato dáma, která se nám snaží namluvit, že její Vuittonka je z Pařížské (mimochodem, ani ty Crocsy nebyly pravé). Proto je tolik lidí nenávidí - stejně jako trekové vypadají na určitých místech nepatřičně. Jsou to boty z přírodní pryskyřice navržené k nošení u vody či na lodi, protože nekloužou po mokré palubě, plavou na vodě a díky dírám ve špici případná voda lehce odteče. Jenže jsou také pohodlné, takže je nosí všichni a všude a dělí tak lidi na dva tábory.
Na příští zimu se můžou dámy i pánové těšit na holinky, které jsou velmi praktické. Praktické a hezké jsou i „boat shoes“ či zimní traktorky. Podešev je vždy z jejich patentované pryskyřice, takže nekloužou, nepromoknou a jsou měkké a pohodlné a horní část je z kůže v různých úpravách. A jsou překvapivě lehounké jako pírko!

Photobucket

Nové modely Kedsek jsou z hrubší kůže a v cognacově hnědé, vínové, tmavě zelené, šedé a tmavě modré. Jen se nemůžu rozhodnout, která barva se mi líbí nejvíce.


Photobucket

Několik modelů ze semiše navrhl americký návrhář Mark McNairy.

Photobucket

Photobucket

Na své si přijdou i příznivci Happy Socks, které na podzim a zimu chystají spoustu nových barev a vzorů.

Photobucket

A toto je můj neoblíbenější kousek. Malá taštička na rameno, která vypadá jako foťák. Musím si ji pořídit, ještě než pojedu na dovolenou (teda pokud někam pojedu).


20 komentářů:

  1. Nové Kedsky vypadají dobře)
    Ty kožené jsou super!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta taštička je ale fakt super! :) Ale i se těším na nové Happy Socks.
    http://fashiondiarybytereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. cupcakes vypadaji skvele

    xxx
    www.cristeene.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. taška je super!!


    liveyourdailylife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nejsem feministka, ale tvoje přirovnání "ještě v době, kdy ze mě nelilo jako z ženské v přechodu" se mě hrubě dotýká. Potí se i muži - a podle map na oblečení a zápachu bych řekla, že mnohem víc než ženy!!

    A zhmožděnou ruku z ovívání? Spíš namoženou ne??

    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, já čekal, kdy se někdo ozve :D Jen tak mimochodem, tu větu mi řekla mamka ;)

      Vymazat
    2. No vidis, odpovedel sis sam. Rekla ti to mamka, ktera je ovsem starsi zena, pravdepodobne prave v prechodu, od ni je to tedy komentar vlastniho prozitku, zatimco ty jsi mlady clovek, ktery o prechodu ani o prozitcich s nim souvsejicich nic nevi, od tebe je to tudiz nechutna a urazliva poznamka.

      Vymazat
    3. Feministka možná nejste, ale urážlivka určitě :) Berte věci trochu s humorem, slečno. Eva

      Vymazat
  6. holinky crocs jsou možná praktické, ale jinak STRAŠNĚ ošklivé. přitom se dají sehnat i pěkné holinky, tyhle bych rozhodně nebrala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty černé pánské se mi líbí a ty dámské jsou mnohem hezčí, s lesklým povrchem v různých barvách...

      Vymazat
  7. Skvělé přirovnání, Vítku. Ženy hnijí příliš rychle (od 17-18 let), expirace se blíží neodvratným tempem, ví o tom, a proto si nepřejí být upozorňovány na tuto nelichotivou skutečnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ženy možná hnijí navenek, muži ovšem vnitřně. Expirační doba je stejná.

      Vymazat
    2. Všechno hnije ze všech stran.
      Aneb jak pravil Boris Vian v Červené trávě: "A vše tak pozvolna stárne! Až to nakonec zmalomocní. Opotřebovává se to na povrchu, až je nakonec vidět, co je pod tím. A to je prabídné! "

      Vymazat
    3. Krásně řečeno. A svatá pravda :) Majka

      Vymazat
  8. Tu tašku! Tu chci :-D Na dovču ideál ;-).






    www.denikklukavmodrem.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Hele Vito, me ty cupcaky stejne tak nejak serou. Kdo to ma sakra jist, dyt je to modry? Nebo to je ted naka nova moda, kdyz uz nemaj na pouti ty barevny minipivicka, ze budeme jist barevny dortiky? :D....fakt me udivuje, ze je delaj na vsech tehle akcich. Kdyby misto toho byl treba biftek.)

    https://www.facebook.com/binfood

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to trochu zvláštní, ale snad víš, že dorty a podobně se prodávají podle vzhledu... je to jen na efekt, chutnají stejně, ať už mají jakoukoli barvu. A mně moc chutnaly :)

      Vymazat
  10. to neklouzani kroksu neni az tak pravda, mam jedny jako pantofle na doma a vcera jsem na mokre terase hodil malem drzku a mam zimni farmarky a na snehu docela brutalne klouzou

    OdpovědětVymazat
  11. Jestli máte na terase kachličky, tak se není čemu divit. Jinak na Kedsi jsem se zrovna včera dívala, že je mají ve slevě, bohužel jen plátěné, tak zase musím čekat na podzimní kolekci :(

    OdpovědětVymazat