čtvrtek 14. června 2012

Puma Social Club Store otevřen!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Minulý pátek byl konečně oficiálně otevřen Puma Social Club Store na rohu Maiselovy a Náměstí Franze Kafky (Mimochodem, nepřipadá vám zvláštní, že máme Františka Josefa I., Viléma II. a Bedřicha Engelse, ale ne Františka Kafku? Ale to je teď vedlejší...). Není to jen obchod, ale také kavárna a social club, kde mají například výborně cupcakes (sladké i slané!).

Interiér obchodu navrhla Tereza Komárková z Technické Univerzity v Liberci a velmi nápadité jsou podle mě řetězy, na kterých visí ze stropu zboží, které může být podle potřeby spuštěno dolů, aby si je zákazník mohl prohlédnout, či 
vytaženo nahoru v případě večírku, což je konceptem tohoto prostoru: přes den obchod a místo pro setkání, kde si můžete dát třeba kávu nebo víno, večer může být prostor přeměněn v místo konání party, podobně jako tomu bylo u předchozích akcí.

Další zajímavou věcí je možnost navrhnout si vlastní boty Puma v propracovaném programu na iPadu - tuto možnost zatím nikde jinde v Praze nemáte. Na výběr máte ze tří modelů, u kterých si můžete změnit barvu a materiál kterékoli části a získat tak jedinečný kousek. Já už se nemůžu dočkat těch svých :)


Při pátečním otevření tu hrálu dva DJs, mohli jsme si ozdobit vlastní cupcake, byl tu stolní fotbálek a tenis, hrál jsem šipky a večer se prý i grilovalo!

Photobucket


Photobucket


Photobucket

Photobucket

Poslední tři fotky: Eva Davidová

A minulou středu se v Puma Social Clubu konala už čtvrtá akce - Battle of the bands. Tentokrát jsme měli ve třech seskupit "kapely" a soutěžili jsme o boty Puma... já jsem byl samozřejmě příšerný. Jediné co mě uklidňovalo bylo pomyšlení na to, že holky vždycky nejvíc šílí po bubeníkovi, je to tak? :D

Na sobě jsem měl tričko a džíny H&M, boty Vans, hvězdičkový náhrdelník z Topshopu, kabát Reserved a kožené pouzdro American Apparel. Co na outfit říkáte? A co Puma Social Club? Už jste o něm slyšeli? Už jste jej navštívili? Jak se vám ten koncept líbí?

38 komentářů:

  1. To vypadá úžasně! A ten náhrdelník taky.

    OdpovědětVymazat
  2. není poněkud pikantní ironicky popřemýšlet nad používáním Franze místo Františka... a ve stejné větě chválit výborné cupcakes?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když mi řekneš český ekvivalent, pod kterým si člověk ihned představí "cupcake" a nic jiného, tak ti budu vděčný a rád to opravím. Ale právě například u módy či pečiva je to obtížné. Jak bys řekla česky muffin? (A víš, že jsou dva druhy, anglické a americké a každý se liší tvarem?) Nebo crumpet? A Chees cake? Koláčky, dortíky a podobné si nech, to neberu. A pak máme i zvrácenosti jako jablečný "páj".
      A máme Bedřicha Engelse a přitom ne Františka Kafku. To je zvláštní, ne?

      Vymazat
    2. ekvivalent cupcake - košíček

      Vymazat
    3. Pod tím si vybavím něco trochu jiného a Google také:

      https://www.google.cz/search?rlz=1C1PRFB_enCZ451CZ451&sugexp=chrome,mod%3D4&q=ko%C5%A1%C3%AD%C4%8Dky&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=wt3ZT6SuFMGq-AbhksGLCA&biw=1280&bih=709&sei=yN3ZT6O1L-TR4QTljvmSAw

      A když už jsi taková lingvistická puritánka, nosíš gamaše nebo legíny?

      Vymazat
    4. Pouze rejoice, ale aspoň si umím koupit oblečení, které vhodně sedí na mé postavě. :)

      Vymazat
    5. ale no tak, Vítězslave, já čekala nějakou originální odpověď a Vy mne začnete poučovat o buchtách. ale ono to asi jinak ani nemohlo být, že? lingvistická puritánka nejsem... jen mi to od Vás přišlo směšné. ale dosáhl jste svého - zase se vracím do role čtenáře. reagovat na Vás nemá smysl.
      a kamaše nenosím, ať už se to jmenuje jak chcete.
      mějte se.

      KH

      Vymazat
  3. Slusi ti to! Libi se mi vyrazny nahrdelnik v kombinaci s cernou.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to uz fakt vacsie blbosti vymyslat nevedia.. Ked chcem ist do baru alebo na diskoteku tak idem tam a nie ze si pojdem sadnut niekam a nad hlavou mi budu na otrasnych retaziach visiet botasky ved to uz je ake odveci.. Ta slecna co "narvhovala" interier si asi vela prace s tym nedala, tolko pomiesanych stylov pokope.. No uff, proste nemam rada taketo "inovativne" snazenie ktore v konecnom dosledku da len nieco skarede (interier) a zbytocne (obchod spojeny s barom).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na "západě je to normální, prober se holka :D

      Vymazat
    2. A teraz ako co ze na zapade je to normalne? :P To je uz co za argument.. ked na zapade zacnu robit restauracie do ktorych sa pojdes najst a vedla teba si niekto bude skusat a vyberat nejake botasky, tak aj my si to spravime lebo co je na zapade to je svate a leti to ?:D Typicke slovensko-ceske zmyslanie.. Keby to tak robili len v Rumunsku tak by to bola hovadina jak hrom, ale kedze to prichadza zo zapadu, tak je to ta najcoolovejsia vec a musime to mat aj my.

      Vymazat
    3. Někteří lidi se chtěj třeba i napít u toho nakupování, ne?

      Vymazat
    4. Robinka utekaj do solarka a nepis uz prosim ta... :-)

      Vymazat
    5. Tak ono to smysl dává, obchodníci tu nejsou proto, aby uchovávali ducha staré doby, jakkoliv by se mi to líbilo(Koloniály! Obchod čajem a kávou!) Prostě člověk uspokojený dobrým jídlem, ve společnosti přátel a- co si budeme povídat- jako bonus s mírnou hladinkou, je méně odolný vůči komerčním svodům, takže jakožto marketingovému triku se tomu vůbec nedivím. Což neznamená, že tam musíme chodit, ne :)? ( A argumenty typu "na Západě to a to" chápu doufám správně jako ironii..)

      Vymazat
    6. Co tak napisat pod vlastnym menom a nie ako anonym a radsej nejaky normalny argument nez ze mam ist do solarka. Kam inak vobec nechodim, ale to ludom nenapadne, ze su aj ludia s tmavsim odtienom pleti, a dokonca to nemusia byt ani cigani :)Alebo ludia, ktori sa v lete opaluju.. hmm..

      Vymazat
  5. Ten náhrdelník vypadá jako kdyby ti měl každou chvíli probodnout tvůj tlustý krk.

    OdpovědětVymazat
  6. Docela mi přijde trapné tady psát nemístné poznámky jako, že máš tlustý krk..? (což není vůbec pravda samozřejmě)Nemyslím si, že by jsme tě tady měli jen chválit, ale tohle mi přijde trochu mimo mísu. Podle mě vypadáš super J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.youtube.com/watch?v=5dI6mPDCqEo

      Vymazat
  7. Jéžiš, nechápu, proč má někdo zapotřebí sem psát, že máš tlustý krk. Taky se mi vůbec tlustý nezdá. Sluší ti to a náhrdelník je super :)
    Do Puma Social Club určitě zajdu, už jen na ty cupcakes.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.youtube.com/watch?v=5dI6mPDCqEo

      Vymazat
  8. Tak to vidím poprvé v životě a vypadá to svělě :)) Puma social club :D

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Chvalme Pána a zpívejme haleluja, konečně ses tu objevil v něčem co ti alespon trochu padne, kalhoty jsi si mohl popustit níže, nemusí každý vidět co máš v kalhotách, tričko fajn, neurazí nenadchne, náhrdelník vypadá spíše jako potisk na triku a taky mě trochu zajímá jestli není jeho nošení nebezpečné, Vansky zbožnuju, ale kdybys jim nechal jejich originální vzhled bylo by to lepší, nabarvení je dost vidět a navíc se mi zdá, že jsou ti trochu malé, na špičce ti trochu pnou pokud mě zrak nešálí. Ale společně do docela funguje a nevěřil bych, že to kdy řeknu, dokonce to na tobě vypadá i celkem dobře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take mne - opet - zaujal rozkrok. Vito, neprestavej!!! Fakt.

      Vymazat
  10. Pokud přejdu velkou bílou skvrnu od ejakuátu na džínách v oblasti přirození, tak se mi to moc líbí. Náhrdelník je nádherný.

    J. V. V.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak Franz je to možná proto, že i když byl Němec, tak psal a vyrostl v Praze a jmenoval se Franz - pod tím jměnem psal, vystupoval mezi přáteli, ve společnosti a tak. Takže se to prostě automaticky zažilo a nikoho by nenapadlo, Franz předělat do české podoby. Bedřich Engels s Českem osobně moc společného neměl, takže se jeho jméno prostě upravuje na české prostředí. A ty panovníci se zkrátka překládali do češtiny.
    Jinak ty cupcaky vypadají krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to je zajimave, ze mame - vlastne maji v UK - kralovnu Alzbetu, ale prince Charlese. A prince Williama. Pokud budou krali, zmenime je na Karla a Vilema? Uvidime.

      Vymazat
  12. Tak ten leopard minule mi moc nesedl,ale tady je to jiná káva,takže s radostí chválím a náhrdelník hrozně moc závidím:)

    OdpovědětVymazat
  13. Víťo, naval ten náhrdelník, je boží!!! :)))))

    OdpovědětVymazat
  14. Ach vam sa tak zije, v tej Prahe sa furt nieco deje..my tu v BA nemame dokopy nic poriadne...diky za clanok. ked budem mat cestu do prahy, aspon viem, kam si zajdem na cupcakes :)

    http://vypredajoblecenia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. jeej..dobre to navrhla ta babenka! fakt dobry napad s tymi retazami..

    OdpovědětVymazat
  16. Za mne tentokrát průměr, leopard je mnohem, mnohem lepší. Vítku, tady na mne působíš tak na 16, 17, strašné mládě :) (Líbíš se mi víc v usedlejší nebo lehce zralejší podobě, ale z toho si nic nedělej. Můj problém, že od pěti let mám slabost pro věkovou kategorii okolo třiceti.) Majka

    OdpovědětVymazat
  17. Po kom šílí holky tě nemusí trápit.

    OdpovědětVymazat
  18. Puma Social Club - safra, zase něco nového. I když mi to trochu připomíná ten díl Simpsnových, kdy si Vočko oteřvřel nový bar: PéMko. ? Postmoderna ? Samoúčelná úchylárna. !

    OdpovědětVymazat
  19. Klub/obchod vypadá dobře, jen chci poznamenat, že ten nápad "oblečení zavěšené na řetězech" není úplně originální, spíš inspirace. Takto si ukládali oblečení horníci v šatnách, než sfárali do dolu, každý měl na tom řetízku svoje osobní číslo. Třeba v hornickém muzeu v Ostravě se můžeš do takové šatny podívat. Je to taková obrovská prázdná hala a těch řetězů (některé ještě s oblečením) tam visí desítky, když si ale dole pod nima představíš ty zpocené chlapy špinavé od uhlí, ten ruch....

    OdpovědětVymazat
  20. wow dokonaly cupcakes a peknej nahrdelnik! takovej hmm neprehlednutelnej :-)

    OdpovědětVymazat