pondělí 4. června 2012

Jeremy Scott pro Adidas, podzim/zima 2012



Photobucket

Jak je u Jeremyho Scotta zvykem, i tato kolekce hýří barvami, je květinová, medvídková a klávesová, a jako vždy originální.

Boty a oblečení teď zdobí plyšoví medvídci, několik kousků (mimochodem i taška, kterou Jeremy Scott navrhl pro Longchamp) je potištěno barevnou počítačovou klávesnicí a traktorky jsou zelené a mají vzor krokodýlí kůže. 
Nejvíce mě ale zaujala modrá tepláková souprava s květinovým potiskem. Sice si úplně nedovedu představit, že bych v ní u nás mohl chodit (i když je tu teplákovka a sportovní oblečení vůbec tolik oblíbené), ale na první pohled jsem si ji zamiloval! Co na ni říkáte? Já jsem zvědavý, kolik bude stát. Od konce srpna by měla být k dostání v Adidas Originals na Jungmannové náměstí. Na lookbook se podívejte třeba Tady.

23 komentářů:

  1. Ikdyž mám sebevědomí hodně vysoké, nedokážu si představit, že bych v tomhle oblečení někdy vyšel na ulici :-D Jeremy Scott je úžasný návrhář se spoustou dobrých a originálních nápadů, bohužel pro " obyčejné smrtelníky " ve většině případech těžce nereálných...

    www.fashionphotography-cz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že oblečení, které Jeremy navrhuje pro Adidas, nositelné určitě je.

      Vymazat
    2. Možná ano, ale pouze v případě, že si nevezmu celek, jako je na obrázku, ale například mikinu zkombinuji s nějakým jiným kouskem kalhot, které mohou, ale i nemusí být od Jeremyho. Určitě záleží i na tom, kam v tom vyrazím :-)

      www.fashionphotography-cz.blogspot.com

      Vymazat
  2. najlepší. konečne niečo viac ako tri pasiky

    OdpovědětVymazat
  3. No jéje! Jeremy to zase rozjel.
    Řekla bych, že většina jeho oblečení je sice designově zajímavá a netradiční, nicméně nenositelná. A Vítku, jedna dobrá rada - opovaž se tohle koupit :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Vítku, klidně si ji kup, ale nenos ji na ulici, jak tady někdo navrhuje. Na běhání bude ideální.

    OdpovědětVymazat
  5. Na mě je to tedy příliš.. Nositelné mi nepřijde nic a nikde, snad možná u příležitosti oslavy dětského dne. Té šílenosti je moc. Ale když to někdo bude nosit, jeho věc.

    OdpovědětVymazat
  6. To co navrhuje je pro Adidas je nositele. Stejne tak nositele jako pahorky, batohy, lyžařské budny a špinavé Mikiny.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to mě poser, velebnosti. Tohle nezhoří ani v pekle, jak je to odporné:D

    OdpovědětVymazat
  8. dosti kruté, chtěla bych v tomhle vidět někoho na ulici :D

    OdpovědětVymazat
  9. tahle teplakovka by mela byt damska! chci ji!

    OdpovědětVymazat
  10. Dej si pozor, aby tě v té teplákovce nezačaly opylovat včely nebo aby tě nezamknul nějaký Fritzek do sklepa..
    A.S.

    OdpovědětVymazat
  11. Pokud by se v tomto osoba mužského pohlaví zjevila na ulici v ČR, tak většina lidí dotyčného označkuje minimálně jako homosexuála nebo ještě něco horšího s několika ismy navrch. Mě by takové oblečení nepohoršilo, spíš pobavilo (jako dobré zpestření českého pouličního panoptika), ale moje starosvětská část nakonec převáží - květinky všeho druhu bych přenechala raději ženám. Kvítka k chlapům prostě nejdou, ve mně evokují nepatřičnou zranitelnost, a to u chlapa bude handicap asi vždy (Hlavně že jsem si sama pořídila na české poměry dosti šíleně barevné oblečky :)))
    Zas v Praze apod. se taková teplákovka ještě snese, v mé lokalitě (i jen s částí kvítkovatého oděvu) by člověk dostal přes hubu. Anebo musel prokázat svou mužnost obří snášenlivostí vůči alkoholu :D Pak už by mohl chodit třeba nahý :)) Majka

    OdpovědětVymazat
  12. To si kup. Doufám, že tě v tom někde uvidim naživo.

    OdpovědětVymazat
  13. Taky bych tě v tom chtěl vidět, jdi do toho Víťo!!!:D:D

    OdpovědětVymazat
  14. Můj styl to není, ALE PŘESTO toužím vidět lidi v těhle oblečcích na ulici. Bez toho, aby si na ně někdo ukazoval a poškleboval se. ;)

    OdpovědětVymazat
  15. líbí se mi ty zelené boty :-)
    můj nový blog : http://darjalife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Jů tak na Havai super, ale jít v tom můj přítel u nás v Čechách, tak bych si nejspíš kolemjdoucí klepali na čelo. Je škoda, že tady u nás není móda moc braná jako umění.

    http://chilli-chocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Je to stylovka... Jen tak do města se to sice moc nehodí, ale to i normální teplákovky od Adidasu bez květin. Na doma, na příjemný posezení na zahradě, pro příjezd na sportovní událost, do fitka nebo na nějaký chill out na venkově, proč ne:))) Denisa

    OdpovědětVymazat