úterý 1. května 2012

Přehlídka Lee a Wrangler, podzim/zima 2012



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket


Minulý týden jsem měl to potěšení podívat se na přehlídky Lee a Wrangler na nadcházející podzim/zimu, které se konaly v Grand hotelu Bohemia. A byly stejně moderní, mladistvé a svěží jako samotné kolekce. Večerem provázela Klára Výtisková, a připraven byl pestrý program, raut a volná zábava.

Lee předvedl širokou škálu různobarevných kostkovaných, a pro značku klasických džínových košil s úzkým nebo regulérním střihem, bundy inspirované lety prověřenými modely, trička s potisky a pletené svetry a mikiny. Novinkou jsou kalhoty chinos ve všech možných barvách a džíny inspirované modelem Rider jeans ze třicátých let s cool detaily, jako zadní vázání nebo knoflíky pro připnutí šlí.


U značky Wrangler jsme mohli vidět džíny 
nejrůznějších odstínů, střihů  a úpravy, která má připomínat povrchy hornin. Nechyběly samozřejmě klasické džínové košile a bundy, prošívané bundy s kožíškem, kostkované košile a širokou řadu mikin a triček s potisky. Příjemně mě také překvapily doplňky - kožené opasky, šály a několik krásných tašek.

Na fotkách si můžete prohlédnout kousky, které se mi nejvíce líbily. Ty světle hnědé chinos, tmavě modrá džínová košile a džínová bunda s kožíškem Wrangler je podle mě skvělá kombinace. A ta kožená bunda, taška a copánkový svetr? Super! U Lee se mi líbily opět bundy a ty vzorované svetry.

6 komentářů:

  1. No jo... Klárka a náš Fashionisto, takové celebrity :D:P

    OdpovědětVymazat
  2. "Minulý týden jsem měl to potěšení podívat se na přehlídky" to jsou ďábelské floskule mladého seniora, bohajeho.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, už zase bloguju. Mám teď blog na adrese www.lifeoftonymontano.blogspot.com ... Jinak tvůj blog je pořád tak hezký, jako když jsem tu byl naposled, takže přidávám do followers :)

    Přeji hezký den
    www.lifeoftonymontano.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Jej, tak to je plno novinek, starý-mladý. Tohle je snad všude a není to nic super. TOPMAN a HM to má druhou sezonu a mě osobně to nesluší a nesedí, ve 20 vypadat jak můj děda? Nedavno jsem v tomto potkal starého pána v metru. Kostkovaná košile, denim bundička a barevné chinos. Asi jsem ho měl oslovit a říci mu, že je zase cool. Škoda, neudělal jsem to. Bylo to i celkem vintage... Prostě se náhodou zase našel. Měl i batůžek, to se zase nosí. Podobnej svetr měl TOPMAN v zimě, ale je to celé nestárnoucí klasika... Jen nechápu proč se do toho zase cpát. Jsou to ta nejhorší léta!

    OdpovědětVymazat
  5. To je zase nůďo - trošku života do toho postování! :P :D

    OdpovědětVymazat