čtvrtek 3. května 2012

Horko ve městě



Photobucket



Photobucket



Kraťasy a tílko H&M, náhrdelník Minimon, brýle Cheap Monday. Tašku mi dal brácha - dostal ji v Sephoře k nějakému nákupu, a boty Vans, které jsem si natřel na černo.

62 komentářů:

  1. Ty brýle jsme koupili moc dobře! : )

    OdpovědětVymazat
  2. super brýle, a ta taška je bezva.)

    OdpovědětVymazat
  3. Průhledné tašky jsou super, a ty brýle, jak říká Boo, jste vybrali moc dobře ;) Minimon je u nás v Brně :))

    OdpovědětVymazat
  4. Super. A přidám se ke komentům výše - taška je fakt dobrá.

    OdpovědětVymazat
  5. ok, cim natrit ty vansky aby to drzelo? :)

    OdpovědětVymazat
  6. No Ideální do dnešního počasí, když do ni naprší tak ji vyleješ. Doufejme, že je barva na přírodní bázi, nerad bych ji viděl případně na chodníku. Jinak to ujde, neurazí, nenadchne... možná jen ty nohy bych neukazoval. Raději bych je zakryl kalhoty. Jinak celkově nuda. Doplněk je možná až zbytečný a nicneříkající. Boty vypadají lacině a nevkusně...

    OdpovědětVymazat
  7. super outfit. do toho vedra to nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  8. taška děs, nohy běs. chtělo by to trochu soudnosti.

    OdpovědětVymazat
  9. prosim ťa čim si natrel vansy ? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím, jestli máš pažní kost sešroubovanou s vřetení a loketní, ale nemůžeš ty ruce dát nějak jinak, když už se fotíš?:D Jako promiň, ale na každé fotce jsi připažený jak blb.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím jak ty, ale já když v ruce držím tašku, tak ji mám nataženou

      Vymazat
    2. Nevím jak Ty, ale já mluvím o všech připažených fotkách, nejen s taškami!:)

      Vymazat
    3. Připažení především zdůrazní disproporce postavy - dlouhé paže, krátké nohy - na což by měla upozornit modela fotografka, jejíž práce se mi jinak velmi líbí.

      Vymazat
  11. Ty kráso :-)))))))

    OdpovědětVymazat
  12. ty tvoje outfity to jsou perla vedle perly :D :D na podzim čekám pohorky :D už si na jejich úrovni :D
    Honza S.

    OdpovědětVymazat
  13. Vitezslave, nenech se iritovat negativnimi nazory...tim si musi projit kazdy, kdo jen trochu vybocuje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuješ jen za to "hezké",kdyby neexistovvala negativní kritika, tak yb to stálo za nic! Umíš ji vůbec příjmout, chlape?:D

      Vymazat
    2. Myslim, ze se mu to vcelu dari ;-)

      Vymazat
  14. Prosím... nenos kraťasy, nebo aspoň ne nad kolena

    OdpovědětVymazat
  15. Komentáře typu "máš divný nohy" mají znamenat co? To je jako má nechat doma či co? Nebo si nikdy nevzít kraťasy? Blbost. Každý máme na sobě nějakou divnou partii a je fajn se s tím vypořádat. Mě z tohoto pohledu kraťasy vůbec nevadí, protože kosti na noze opravdu usměrnit moc nejdou a pokud je člověk zdravě štíhlý a vypadá v kondici, nevím, co by po něm ještě někdo měl chtít.
    Ovšem jednu připomínku také mám- na můj vkus je odhalené kůže příliš, zas takové vedro nebylo, daleko víc bych ocenila kombinaci kraťas a trika- ovšem já nikdy žádné nátělníky nevzala na milost, dle mého názoru patří buď na gauč, nebo na pláž, do města ne. Ale každému dle jeho gusta :) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jinak, a rakvička je vtipná, taška skvělá a hlavně ty vlasy! Super. J.

      Vymazat
    2. Výborný a trefný komentář, který naprosto vystihuje výše fotografovaného ,, manekýna ,,! Tak toto si fakt zabil! Karolína

      Vymazat
    3. tipla bych si motivaci komentujících o "divných" nohách - mají pravděpodobně znamenat upozornění, že je třeba se oblékat vždy s ohledem na vlastní proporce, jinak i sebevětší trend působí nelichotivě až směšně.

      Vymazat
  16. Myslim, ze i ve vedru lze vypadat trochu slusne a "nenahate", kdyz se clovek oblekne do prijemnych prirodnich materialu.
    Vedle uzasnych kosili a obleku (ktere se jiste daji nosit i v letnich lehkych variantach) tenhle outfit vypada, jako bys(te) vyrazil jen ve spodnim pradle.

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle je outfit pro nějakou gay party, ale ne do města. V igelitce vidíme jak jsi vybavený a kam se ubíráš a na krku je patrné. že bys rád s někým věčně spal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "na krku je patrné. že bys rád s někým věčně spal..." LOL, co tady se nenajde za hovádka :-))

      Vymazat
    2. this made my day :-D

      Vymazat
  18. http://chochoviny.net/Pictures/1011praseci_nozicky.jpg - takhle nějak bych viděl ty nohy.

    OdpovědětVymazat
  19. http://chochoviny.net/Pictures/1011praseci_nozicky.jpg - nějak takhle ty nohy vypdají.

    OdpovědětVymazat
  20. http://chochoviny.net/Pictures/1011praseci_nozicky.jpg - nebo takhle?

    OdpovědětVymazat
  21. Já jaksi na tvých nohách nic divného, prasečího ani nic komentáře hodného neshledávám. Nohy. Jsou 2 a ještě nejsou opálené. A? V tašce šprcgumy taky nevidím tak máš asi senzitivní kritiky :D

    OdpovědětVymazat
  22. Tebe potkat tak se s Tebou chci asi vyfotit..a to ne jako praštěná holka, ale abych měla památku na člověka, co se umí oblíct vkusně, originálně a nestydí se za to!! A že prý máš divný nohy? Tvé nohy jsou nechutně sexy:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby nebylo skoro všude to ohavné cigáro (ne, není to in), tak i pochválím, možná i víc pochválím (některé fotky v dalších příspěvcích působí jako z jiného světa - myšleno v dobrém) Byl by z tebe hezký chlapec, ovšem bez toho dehtového, radioaktivního hnusu ;) Toť jednoznačně prohřešek number 1. Zato brýle na 1*, moc hezký obličejík, ale tak to není nikdy až tak naše zásluha, že :)
      Komentáře typu křivých nožek a jak se píše jinde na blozích, zvláště jednom, mi připadají zvláštní, zvlášť pokud dotyčné v jiných tématech brojí proti uniformním modelkám apod. Pak taky kdo ví, co maj dotyčné dámy doma za "krasavce". Na druhé straně pomíjivá a dočasná krása nebo sympatický vzhled není všechno, bylo-li by jinde ubráno (viz ta cigareta, fakt fuj, pohled na ni úplně bolí, tak všechno zhavit, zdraví si podlomit) A u chlapa není, zvláště v našich zeměpisných šířkách, vzhled až tak podstatný ;) No však s cigaretou svěží a mladistvá pleť dlouho nevydrží :DD Nehledě na to, že kouření způsobuje impotenci... Hezký večer a sorry za přednášku. M.

      Vymazat
  23. Zdravím Vás Vítězslave,

    ten pánský Vogue, co máte v tašce (a zřejmě i ty zbývající doma) jste nejspíš ani nepřečetl, protože jinak si nedovedu vysvětlit, že jste se oblékl tak, jak to prezentujete na fotografiích výše. Ona černá barva (nebo navy, přiznám se, že mi to ze snímků není dost jasné) je sama osobě bezpečná a jistá. Nicméně ve Vašem případě se mi opět potvrzuje to, že i takto zdánlivě jednoduchá kombinace může skončit naprosto katastrofálně, pokud oblečení správně nesedí. A myslím tím především Vaše kraťasy, které končí až nebezpečně vysoko. Osobně věřím, že máte dobře našlápnuto, ale většinou to skončí nějakým nepadnoucím sakem, krátkým svetrem nebo překombinováním doplňků a dojem je z toho takový, že se snažíte až na krev. A přitom máte ve svých oblíbencích Sartorialistu, kde byste se mohl ledacos přiučit. Doporučím Vám sledovat ještě třeba http://urbano-outfitters.com/, nebo http://edwardshair.net/ a případně http://mrdanger.tumblr.com/. Možná zjistíte, že to jde ještě trochu jinak a lépe. A v neposlední řadě si zkuste najít šikovnou švadlenu, která Vám špatně padnoucí konfekci bude umět, v případě potřeby, upravit. Přeji hodně zdaru. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. upřimně jsem tajně doufal že Vítězslav se k tému příspěvku postaví čelem a bude na něj reagovat... ale bohužel umí psát jen na pochvalu "díky :) "
      Měl by se nad sebou zamyslet a bud nemít na svém blogu možnost komentářů,nebo reagovat na názory které mají co do sebe jako tenhle a nebo smazat celej blog (na reakce proč jsem chodim odpovím hned : baví mě tu jen ty komentáře to že tvoje outfity jsou průser je jasný všem kdo tomu aspon trochu rozumí)
      Honza S.

      Vymazat
    2. Co bych na to odpovídal? Nebaví mě se tu s někým hádat a vysvětlovat, že bylo horko, tak jsem si vzal pohodlné oblečení. A mimochodem, ve Vogue se "nebezpečně krátké" kraťasy objevují znovu a znovu. Toto není diskuse. Lidé mi sem píší komentáře a většinou jen chtějí sdělit svůj (jedovatý) komentář a nic jiného slyšet a pochopit nechtějí. Tak jsem si vzal krátké kraťasy a nátělník. Jen se z toho nepo... Zkuste to nebrat tak vážně ;)

      Vymazat
    3. Bylo horko, tak jsem se oblíknul komplet do černé. Černá je asi pohodlnější než ostatní barvy :)

      Vymazat
    4. kámo ty si uplně mimo!!! podívej se jací týpci tam nosí ty hoooodně krátký kraťasy v tom Vogue! myslím že příspěvek od M. nebyl jedovatý! ale ty kritiku neunášíš a jen děkujuješ za lichotky! víš člověk se nikdy nedostane výš dokud nedokáže prohrávat či přijmat objektivní kritiku! která se tu objevuje dosti často! (nemluvím o názorech a komentářích typu "jsi debil co to máš na sobě"
      Honza S.

      Vymazat
    5. Já tu kritiku beru, ale co k tomu mám říkat? A neříkám, že tento komentář byl jedovatý, proto je to v závorce.

      Vymazat
  24. Hic jak sviňě, to jak paří sluníčko bych taky přirovnal kw svini a von si veme černé hadry.

    OdpovědětVymazat
  25. hlavně že ty máš nohy nádherný a ostatně i vše, že...

    OdpovědětVymazat
  26. Tahle diskuze je zvrhlí ... bylo horka, Víťa se oblékl tak, aby mu bylo příjemně ... se z toho neposerte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oblekl se tak, aby vypadal 'modne' a 'in' a aby se s tim mohl pochlubit na svem blogu. Tudiz reakce na jeho vzhled jsou na miste... V cem je problem?

      Vymazat
    2. Mám pocit, že jde spíš o hejno kvočen než o subjektivní kritiku. V TOM je problém. A možná taky ve tvé aroganci.

      Vymazat
    3. *objektivní

      ale tady v tý diskuzi je už vše jedno ... Víťo, nechtěl bys ji radši smazat?

      Vymazat
  27. Podívej se na ty svoje Martino ;)

    OdpovědětVymazat
  28. nemyslim to jako zadnou narazku a nechci nikoho urazet..jen mi to celou dobu zni hlavou... mozna ze nekdy byt trosku min in je preci jen vic cool :))

    http://www.youtube.com/watch?v=o_5uVdy5YmA

    OdpovědětVymazat
  29. v amerike sa tielku ktore nosia muzi hovori "wife-beater" a tak to aj na tebe vyzera :D okuliare mas ale uplne naj, naj,najsuper!!! (a Thereska pekne foti :))

    OdpovědětVymazat
  30. Z týhle diskuze se mi zvedá žaludek, a to tak, že doslova :( Nepřestává mě fascinovat, že někoho do běla rozčílí kluk v tílku a kraťasech. A schovávat se za trapné "ty neuneseš kritiku" je zhovadilost. Moc by mě zajímalo, jak by se drazí anonymousové tvářili, kdyby šli po ulici a každý druhý kolemjdoucí by měl potřebu vyjádřit svůj negativní názor na jejich model. Stačí přece, že Vítězslav sem ty komentáře vůbec zveřejňuje, co by asi tak na to měl říct? Hádat se? Proč? A za pochvaly se děkuje, to je snad úplně normální. Takže dětičky, než kliknete na "publikovat", nadechněte se, napočítejte do deseti, smažte to a jděte si hrát ven. Prospějete sobě i ostatním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřestává mě fascinovat představa některých lidí, že všichni, kdo mají negativní názor na něčí ohoz, jsou rozzuřeni tak, že neovládají ruce a zběsile mačkají tlačítko "publikovat":)

      Mně se to taky nelíbí. Na ulici bych se za V. neotočila (jsem hluboce přesvědčena, že ten den nebyl nejhůř oblečeným mužem v Praze, dokonce ani mezi dvaceti třiceti procenty těch nejhůř oblečených).

      Jenže to nevidím na ulici, ale v prostoru, kam to schválně umístil - jejda, on je to módní blog. A tu je mi konstatovat, že jsem již podobný model viděla - ovšem dotyční pánové si na něj potom navlékli košili, oblekové kalhoty a vyrazili dobývat svět byznysu.

      Holt kdo jde s kůží na trh, musí počítat s tím, že svět není jen samé óochání a áachání. Cukrátka jen za dobré výkony:c)

      Vymazat
    2. Havana Blues rulezzz

      Vymazat
  31. No, mě se ta kombinace nelíbí. Buď: bych zvolila delší kalhoty (tříčtvrťáky) nebo bych to "rozhodila" další barvou. Černé tílko a černé kalhoty....to moc splívá dohromady. Al třeba tomu vůbec nerozumím. :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Havana Blues: Hm, proč ti vůbec stojí za to můj komentář komentovat? :) Je přece jasný, že na takový ty názory "hm, mě se to nelíbí" jsem nereagovala. Ostatně stačí si přečíst diskuzi, aby člověk pochopil, který "šílence" jsem měla na mysli. Zajímavý, že se vždycky ozvou ti, kteřích se to zas až tak netýká :) Hlavně ale klid. Nechci tu probůh vyvolat žádnou hádku, na to fakt nemám čas ani energii.

    OdpovědětVymazat
  33. suprova taska !
    http://she-is-the-1.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  34. ...já se na ně podívala a jsou pro focení módy rozhodně vhodnější

    OdpovědětVymazat