úterý 8. května 2012

Clinique: Age Defense BB Cream SPF 30



Photobucket


"Your face looks so flawless today," řekla mi dnes kamarádka Rachel.
"Oh, thank you, Rachel, it is the BB cream from Clinique!"

A dokonalou pleť mi záviděli i spolužačky a pár kamarádů. Moje tajemství je 
Age Defense BB Cream SPF 30 od Clinique.

Jak prozrazuje název, krém chrání 
před zářením UVA/UVB a tím brání vzniku vrásek. Ale vlastně je to tónovaný hydratační krém - proto jej také používám.

Sháněl jsem něco, čím bych mohl občas zakrýt červené pupínky nebo fleky na tváři a přitom aby to nebylo poznat. A ukázalo se, že BB Cream od Clinique byla správná volba.
Používám jej po třífázové péči o pleť, stačí vytlačit malé množství na hřbet ruky, aby se krém ohřál na teplotu vaší kůže, a pak jej prsty nanést. Jednoduše se nanáší (a trvá to jen chvilku), je lehký, dobře kryje a sjednocuje tón vaší pleti, hydratuje, pleť se po jeho použití neleskne, a dobře drží celý den, i když je horko. Dokonale splyne s pletí, která pak vypadá lépe a hebce a vůbec nejde poznat, že na obličeji máte "make-up", takže je vhodný i pro muže! Každý si všimne jen vaší dokonalé pleti :)

Pro holky celkem zbytečná otázka, ale co vy, kluci? Používáte nějaké "zlepšováky"? Korektor, make-up, pudr, BB cream, ...? 


61 komentářů:

  1. hmmm vypada dobre:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Kolik stojí? Díky za odpoved:)

    jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu vědět kdepak jsi ho koupil? na netu, nebo kamenný krám. díky za odpověď Edita

      Vymazat
    2. Mají ho v Clinique v Palladiu...

      Vymazat
  3. Netušila jsem, že i kluci něco takového používají. Ale tak hlavně, že se cítíš dobře ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Nic proti péči, ale první krok v péči o pleť je nekuřáctví. Doufám že blogovat či jinak zveřejňovat svá fota budete i za 10 let. Těším se na ten rozdíl typu před a po :D Pokud někdo chce pečovat o pleť a hulí, tak jaká péče, časem nepomůže ani svěcená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale blbost.
      Pokud člověk netahá šedesát denně (a ani poté nemusí být nic moc znát, když má kliku na geny), ale kouří jen pár cigaret, na zjevu se to nemá moc šanci podepsat.

      Vymazat
    2. Souhlasím. Zvlášť dneska, kdy je ve vzduchu ve městech stokrát víc bordelu než v zakouřené hospodě..

      Vymazat
  5. Ne..nikdy.. nebo navždy.. Jediné, co používám, je Nivea, nebo nějáký "hydratátor", jelikož jsem "vysušený" z chlorované vody bazénu. Tak jako se mi na sobě líbí nedbalá elegance, tak se mi líbí i přirozená krása...Strniště, piha, jizva, pupínek ? Proč ne..?!

    OdpovědětVymazat
  6. Kluci používaj make up, svět míří do prdele...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :D

      Vymazat
    2. Ale to je přece tónovácí krém :-D

      Vymazat
    3. A já zase šukám jen s klukama, co o sebe pečují. xoxo Alice

      Vymazat
  7. Co takhle nějaký článek o "stylových" autech... Něco podobného bylo na mrporter.com, ale to nestojí za řeč.
    Rád bych si přečetl, která auta se "nosí". Zkus o tom popřemýšlet.

    P.S.: jestli do toho půjdeš, tak nezapomeň na Defender, 500, DB5, XJ40, atd.

    OdpovědětVymazat
  8. Nevím, proč by sem Vítek nemohl zrovna o tomhle psát. Někoho to třeba zajímá a vůbec nikdo vás nenutí to číst ;)
    Vítku, co si myslíš o tom od Garnier? :)
    Dík, Vojta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdy jsem nic podobného nezkousel, tak nevim... Kdyz uz jsem byl v Clinique, tak jsem.se zeptal na neco na obmicej, protoze se mi obcas delaji pupinky nebo zarudnuti, poradili mi toto, a jsem moc spokojeny. A v Clinique pracuji i muzi, takze jsem si vubec nepripadak divne :-)

      Vymazat
    2. Sice nejsem Vítek, nicméně nedávno jsem si BB cream od Garnier pořídila a za mě ne. Za normálních okolností mám až na pár drobností pleť ok, ale když použiji BB cream, začne se mi pleť hodně mastit a lesknout, i s použitím pudru.

      Vymazat
  9. Já bych se též chtěla zeptat ohledně toho, jestli jsi zkoušel BB od Garnieru?
    děkuji za odpověď :)
    K

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle bych na klučičím módním blogu vážně nečekala. Ale, proč ne :) Užívej si obdivných (a závistivých) pohledů!

    OdpovědětVymazat
  11. pri čítaní tohto článku ma hneď napadlo - neviem si predstaviť, že by som prespávala u priateľa alebo u kamarátov a ráno by sme sa stretli pri zrkadle v kúpeľni a nanášali by sme si spoločne make-up =D ...wtf??? (a áno, viem že make-up a tónovaný hydratačný krém nie je to isté, ale aj tak =D ) ...mirka

    OdpovědětVymazat
  12. No a právě o to tady jde, ty doby kdy muž si umyl obličej tekoucí vodou jsou už fakt pryč, pro ty, kteří se stím nesmířili to bude těžké. Vítku, dík za článek! P.S. make-up nepoužívám, používám BB :D

    OdpovědětVymazat
  13. Áno, tie doby keď si muž umyl tvár len vodou sú už, našťastie, dávno preč, vidíme tie produkty pre mužov denne v reklamách. Ale myslím, že to aby muž používal v postate make-up, nie je bežné. Ani vo svete, ani u nás. Môžete oponovať, ale faktom je, že keby bol dopyt, už by existovala ponuka. Ponuka v podstate neexistuje, prečo asi? ...mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ano, existuje. Jean-Paul Gaultier představil před nějakou dobou celou kolekci dekorativní kosmetiky pro muže a YSL korektor speciálně pro muže. A proč není větší nabídka? Většina přípravků je stejná, jen u mužů se bere jiný obal, aby nemuseli nosit růžové a podobné tuby... A když muži používají všelijaké vlasové produkty, holí se po celém těle, tak proč je tak šokující používat (tónovaný) hydratační krém?

      Vymazat
    2. Pro mě je teda šokující i to, když se muž hl po celém těle!

      Vymazat
    3. Mňa to nejako príliš nešokuje, a ak ide o nejakú špeciálnu príležitosť a na tvári sa objaví niečo, čo tam byť nemá, tak prečo nie. Len som reagovala na názor anonyma vyššie - že je to vlastne bežné - pretože to bežné nie je.
      Ale inak vďaka za typ. Nedávno som rozmýšľala že si niečo podobné zaobstarám. =) Takže za článok máš u mňa rozhodne + ...mirka

      Vymazat
    4. O tom holení jsem už také psal...

      Vymazat
  14. Tenhle jsem nezkoušela, momentálně používám Tinted Moisturizer od NARSu nebo Chanel Vitalumiere Aqua:-) Ani jeden na pleti není vidět:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. sama make up nikdy nenosím a jak se říká o holkách "vypadá ráno jinak jak večer", nerada bych se dožila té doby, kdy to bude naopak. co přijde dál? rtěnky? lesky na rty? řasenky? barvení obočí? oční stíny, linky, zdravíčka?
    na chlapovi make-up nemá co dělat, ale pokud se cítíš být spíš jako žena, tak prosím.... ale jako holka holce ti řeknu, že by sis měl kupovat oblečení svojí velikosti a ne o velikost menší-sám to u holek považuješ za hrůzu, tak se tím řiď taky.

    OdpovědětVymazat
  16. Doba se mění. Zanedlouho budeme muže vybírat podle toho, jestli je schopen jet na vodu pod stan s menší kosmetickou taštičkou než my ženy. Problém je to, že se dnes z používání kosmetických zlepšováků nedělá tajemství. Naše (pra)babičky by nikomu za žádnou cenu neprozradily, proč jejich pleť "looks so flawless today", jen by se zapýřily a řekly by, že to je příroda. Tajemství toho, proč vypadáte dobře, je stejně důležité jako vzhled samotný. Kdybych přišla k muži domů a objevila tam takové věci, asi bych byla hodně zklamaná, stejně jako on, kdyby poznal důvody mé krásy. Některé věci prostě mají zůstat v koupelně. Nicméně recenze jsou třeba, takže dík, žes šel z kůží na trh, samotnou mě zajímalo, jaký by mohl být rozdíl mezi BB Clinique a Garnier, který mimochodem mám (prozrazuji jen díky anonymitě :)) a je veskrze příjemný a funkční. J.
    Poznámka pod čarou- ideálem pro mě zůstává můj muž, který používá kosmetiky relativně dost, i když ne tónovaných krémů, ale je schopen se mýt právě jen tou vodou z potoka, když je třeba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych jel do přírody, tak bych tam všechnu kosmetiku netahal, jen to nejnutnější. A tento BB Cream používám také podle potřeba a ne tak, že bych bez toho ráno nemohl vylézt z domu... ;)

      Vymazat
    2. Kdybys jel do přírody, tedy nikoliv do hotelu na kraji lesa, ale skutečně někam pod stan, a myl se tam v potoce, pak by používání i té nejnutnější kosmetiky bylo minimálně na přestupek a pěknou pokutičku;)

      Vymazat
  17. Ehm, omluvte nevedomost...co je to BB cream?? btw, jsem zena ;)

    OdpovědětVymazat
  18. bb jedině lancome nebo nars (ten obzvlášť!) :)

    OdpovědětVymazat
  19. Pročetla jsem si tady některé komentáře a rozhodla jsem se taky vyjádřit. Mě se náhodou líbí, že se někdo konečně odhodlal a ukázal, že na BB creamu na mužích není nic špatného. Jako možná to pro někoho bude divné, že muži používají něco jako make-up, ale ruku na srdce - pokud třeba já potkám muže, který má na obličeji několik začervenalých míst nebo pupínků zrovna dvakrát z toho nadšená nejsem. Radši ať si dá ten BB cream a zakryje tím ty nedostatky. Ženy musí pochopit, že muži chtějí své nedostatky taky nějak skrýt - tak proč ne takto. My také řešíme každý pupínek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem příliš konzervativní, ale pořád si myslím, že u mužů hrají roli jiné přednosti a nedostatky, než např. nějaký pupínek:D

      Vymazat
  20. Jako holka z domu aspon bez trochu korektoru nevychazim, protoze se tak proste citim lip. Tak proc by Vitek nemohl pouzivat BB cream, kdyz se pak citi lip on? Vzdyt je to jeho vec, co si na oblicej napatla.A jak uz tu nikdo psal, kdyz vidim kluka s pupinkem, taky si toho vsimnu a byla bych asi radsi, kdyby na sobe mel korektor.

    OdpovědětVymazat
  21. U nás v Clinique pracuje konzultant jménem Dušan. Vždycky, když se s ním bavím, závidím mu, že má snad hezčí pleť než já... Tak takhle to dělá! :))

    Anička

    OdpovědětVymazat
  22. Nechte toho Vitka zit! :))
    Nekdy mi ty posty prijdou divny, nekdy mu to vazne slusi a WHATEVER! V podstate me to prave proto BA. Zrovna jsem o nejakym tom BB kremu premyslela, zatim jsem slysela jen o tom Garnier a chvalu, tak vyzkousim nejprve ten...

    OdpovědětVymazat
  23. Nevidím nic špatného na tom, když o sebe takhle pečuje muž. Ba naopak.. :) lepší než ten co "smrdí i z fotky" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mezi "smrděním i z fotky" a tím, když se chlap o své kosmetice vyjadřuje jak baba z reklamního klípku (A dokonalou pleť mi záviděli i spolužačky a pár kamarádů. Moje tajemství je Age Defense BB Cream SPF 30 od Clinique.), existuje ještě široké spektrum možností. Když chlap používá (čistící a pěstící, nikoliv dekorativní) kosmetiku, je to v pořádku, ale když o tom píše na blog, a to ještě tímto infantilním způsobem, je to too gay. A k smíchu.

      Vymazat
    2. Když to vám, anonymům co píšete takové komentáře vadí, tak proč na jeho blog vůbec chodíte? Najděte si nějakou zábavu, vždyť je to jeho věc co používá, myslím že lidi na blogy mnohdy píšou větší kraviny. Když o sebe rád pečuje tak ho nechte, každý jsme nějaký.. :-)

      Vymazat
    3. od toho je diskuse, aby se do ní psaly názory, ne? Na ten blog občas kouknu, protože některé posty nejsou špatné. Např. když byl fashionisto v Berlíně, tak tu dával celkem zajímavé tipy na nákupy. Ale tohle je prostě k smíchu. Ani ne to, že používá nějaký anti-aging krém, ale spíš to, jak to prožívá. A reagoval jsem hlavně na tebe, Anne.

      Vymazat
  24. Stačí nekouřit, nechlastat, nefetovat, pít velké množství čisté vody, jíst hodně zeleniny a ve volném čase si vyrazit za město na kolo. Žádný BB krém potom není potřeba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak... Ale cool moderní lidičkové tohle nedělají.

      Vymazat
    2. Právě si myslím, že ti skutečně cool moderní lidi právě tohle dělají. Taky chodí skvěle oblečení, ale nepíšou kvůli tomu blogy.

      Vymazat
    3. Skutečně cool moderní lidi jo, ale ti, o kterých píšu, mají život založený na konzumu, na značkách. Cigára mají logo a marketing, stejně tak makeup.

      Vymazat
    4. No jo. Však on Patrick Bateman vefinále vůbec nebyl cool:)

      Vymazat
  25. Garnier BB na smisenou az mastnou plet 20SPF je to NEJLEPSI, co jsem mohla objevit!!!
    Nepotrebuju pouzivat zadny make-up a moje plet vypada UZASNE, rozhodne doporucuju!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Člověče, za tohle tě obdivuju. Nemám nic proti mužům, kteří se o sebe, byť přehnaně, starají a nehodlám tu rozebírat klady a zápory.
    Je to tvůj blog, tvůj život, tvůj styl. Nebojíš se přicházet s věcmi, které jsou pro nás, zaostalé (a to nemyslím ironicky) čechy neobvyklé. Bohužel většině dělá problém neobvyklé, tedy divné věci akceptovat jako jednoduchý vývoj údálostí. Místo toho z toho dělají skoro zločin.
    No tak, konzervativní lidé... zamyslete se nad sebou, to není jen používání make-upu. A nebo zůstaňte ve skrytu anonymity, zůstaňte si doma ve vytahaných teplácích a zaprané dřevorubecké košili. To bude lepší.

    Takže eště jednou. Máš můj obdiv, tady ve Znojmě je "přestupkem" chození v polobotkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) A k tomu Znojmu... chodil jsem kousek odtud na střední a do Znojma jsem často jezdíval tak vím, o čem mluvíš...

      Vymazat
    2. PePe:
      Podle mě zas tolik lidí muže s makeupem neodsuzují. Nevím v jaké se pohybuješ společnosti, ale už dávno to tak není.

      Vymazat
  27. Tajímavý post. BB krémy se poslední čas hodně řeší. Ale problém je, že nemusí sedět každému. Máš štěstí, já na vhodný bb cream ještě nenarazila.

    OdpovědětVymazat
  28. Mně to vůbec nepřijde nepřirozené nebo divné. Moji kamarádi používají pleťové vody, krémy, korektory, vlasové masky, chodí ke kosmetičkám (a divili byste se, kolik mužů tam chodí, ačkoliv to nepřiznají!) a když někam jedeme, mají stejně velkou kosmetickou tašku jako já. A proč ne? Já mám moc ráda, když o sebe muž dbá a pokud ještě, jako Víťa, vypadá jako opravdový džentlmen, není co řešit. Věděli jste, že Johnny Depp nosí nalakované nehty?

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, jaký odstín jsi zvolil? V Olomouci není nikde k sehnání, našla jsem si ho na eshopu,ale bohužel si netroufám jen tak střelit odstín :) Předpokládám, že 1čka bude extra super světlá,a záleží, jak velký je rozdíl ve 2ce a 3ce :/ Díky za radu.Karina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám odstín tři, ten nejtmavší...

      Vymazat
    2. A je opravdu tmavý? Ja opravdu nejsem nikterak snědý typ, tak jsem si objednala 2ku, tak doufám, že nebude moc světlý?Karina

      Vymazat
    3. Jo, je tmavší, protože já jsem spíše snědý typ, tak tobě snad dvojka bude vyhovovat

      Vymazat
  30. Tak super, tohle mi pomohlo než všechny obrázky na google :D Karina

    OdpovědětVymazat