středa 30. května 2012

Balzám po holení Ryor


Photobucket

Chtěl jsem vyzkoušet nějaký nový balzám po holení, protože v drogeriích nic moc neseženete. Většinou mi vadí výrazná vůně, která se pak bije s mým parfémem a to, že po nanesení zanechávají něco jako "povlak" - když se ráno oholím, cítím pak na pleti balzám ještě dlouhou dobu.

Nedávno jsem začal používat balzám po holení od Ryoru a jsem opravdu spokojený. Rychle se vstřebá (nenávidím krémy, které zanechávají mastný či jakýkoli jiný povlak), hydratuje, má jemnou, nevtíravou vůni a za cenu 158,- je podle mě skvělý, co se výkonu a množství vzhledem k ceně týče.


Jaký balzám po holení používáte vy? Nebo používáte vodu po holení? Jak jste spokojeni? Máte nějaké tipy?

6 komentářů:

  1. Pokud není voda nebo balzám po holení součástí sady (EDT, sprcháč, po holení,...), tedy stejně parfemovaná, používám už roky více méně jen neparfemované od Clinique. U nás je, pokud vím, k dostání jen jeden, ale švagrová mi přivezla z GB jiné 2, o kterých u nás nemají ani tušení (a bylo to i o dost levnější). A asi rok na vystřídání používám http://vinom.eu/after-shave-callejo-vino-272.html After shave Callejo-gel po holení s extrakty z vinných listů. Mají prodejnu v Břevnově (Liborova), ko usek nad Dlabačovem. Na e-shopu je zobrazena láhev, ale je to v tubě. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je skvělý, děkuji za inspiraci. Mimochodem v Pardubicích za 98,- Kč.

    OdpovědětVymazat
  3. Smím být zvědavá a zeptat se jaký parfém vlastně používáš? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmmmm.... popravdě teď zvažuji koupi místo dámského parfému nějaký pánský, zatím jsem kradla od přítele - Chanel egoist ... ale egoista už se nechce dělit :-P

      Vymazat
  4. Jako holka na tohle nejsem expert, ale dobře by mohly fungovat obličejové oleje Saloos. Už dlouho používám levandulovou verzi místo krému. Zklidňuje, pleť po něm vypadá zdravější a pružnější, a vážně se zdá, že působí protizánětlivě, jak tvrdí výrobce. Mastný samozřejmě je, ale stačí ho pár kapek a rychle se vsákne, takže nepříjemný povlak nenechává (dokonce i s mojí mastnou pletí se snáší dobře, nezpůsobuje pupínky a za chvíli se vstřebá). Proto si myslím, že by se mohl osvědčit i jako balzám po holení. To balení vypadá malé, ale na jednu aplikaci je potřeba opravdu jen troška, takže vydrží zhruba stejně dlouho jako jiné krémy nebo balzámy.

    OdpovědětVymazat