pondělí 23. dubna 2012

Prší, prší, jen se leje


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Kabát je ze sekáče a taška od dědy, džíny Cheap Monday, polobotky Allen Edmonds, které u nás koupíte v Le Premier v Pánské pasáži, deštník C&A a rukavice Topman. Fotila Theresa Matějičná.

Také jsem moc spokojený s mým novým sestřihem - od Petra Voláka ze Salonu Portrait by Michal Zapoměl.

68 komentářů:

  1. skvělé fotky! Tohle ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. tak ten deštník s kravatou je bomba!

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle, můj milý kamaráde, je vážně za poslední dobu to nejlepší, co tu máš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední dobou "co tu má" možná, ale děs je to stále!:-D

      Vymazat
  4. super outfit, předposlední fotka je náádherná!

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlas, tohle je vážně povedené, mistře!

    OdpovědětVymazat
  6. Výborný kabát! Mám poněkud neohrabaný dotaz, jaký uzel si použil na uvázání kravaty? Líbí se mi jeho subtilnost.

    OdpovědětVymazat
  7. Prvni a treti fotka je super, lidi na tebe musi koukat jako na blazna, co si doma modraky a tenisky zapomnel ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě bych doporučil nemít na všech fotkách připažené ruce...a dobrý!:)

    OdpovědětVymazat
  9. suhlasim, pre mna naj v poslednje dobe!

    OdpovědětVymazat
  10. trochu me nesedi sladeni barevnosti - taska/boty/rukavice
    ale jinak povedeny

    OdpovědětVymazat
  11. Milujem tvoj outfit! milujem tvoj štýl! milujem tvoj blog! krásne!!

    OdpovědětVymazat
  12. Těma džínama jsi to sesadil tak o 5 tříd. Škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CO jsem na tom sesadil o pět tříd? Jak to můžeš říct, když nevíš, kam jsem šel nebo k jaké příležitosti jsem se oblékl? A právě tento kabát se dá tak dobře kombinovat s elegantním i volnočasovým oblečením, tak proč ne?

      Vymazat
  13. Přestaň nakupovat v dámském. Btw neladí ti barvy, máš ošklivý boty a deštník vypadá dědkovsky. Ach.. kdy se češi naučí oblékat. Bydlím v Londýně a tam by si NIKDO netroufl takto vyjít mezi lidi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A v čem chodí muži oblečení v Londýně? :-)

      Vymazat
    2. Také by mě to zajímalo... Já jsem měl ten dojem, že právě v něčem podobném...

      Vymazat
    3. Když dva dělají totéž, není to totéž. Jde o detaily, které ale ve výsledku dělají hrozně moc. Jak psal někdo pode mnou, je rozdíl mezi tím, když si bohatý člověk koupí BMW řady 7 a když si vesničan koupí ojeté BMW řady 3.

      Vymazat
  14. souhlasím s těma co si všimli že barevně (taška,boty,rukavice) je každej pes jiná ves a džíny? la pardon!!! tohle nemá s high fashion nic společného!!! možná bys to měl okoukat na tech otvíračkách butiků v Pařížské na které se cpeš ;-) byl bych potěšen kdyby ses taky někdy vyjádřil ke kritice a třeba mi vysvětlil proč si myslíš že že je tvuj outfit super a takhle si barevně sladil doplnky.. Honza S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť já neříkám, že můj outfit je super, ani že to má být high fashion. Že se ti to nelíbí, to je tvoje věc. Každý má jiný vkus a nemůže se líbit všem.
      A ten komentář k džínám - já nevím, co si myslíte... Že se s ostatními blogery/kami vystajlujeme, pak brouzdáme Prahou a hledáme místo k focení? Ne, byl jsem ve škole, pak jsem měl nějaké pochůzky po městě a pak jsem se sešel s Terezou na kávu. Ta mě pak cestou tam vyfotila a fotky se mi líbily, tak jsem je sem dal. Asi tak.

      Vymazat
    2. ale když si ten bloger měl bys vidět že ti to barevně neladí ne? a je fuk jestli jsi šel do školy nebo na rande... a pokud si sem ty fotky dáváš měl bys to mít teda tip ťop! je to je můj nazor neber to zle!

      Vymazat
  15. Víťo, zdrbali by tě i nahatýho,łomentáře zde otvírám s obavami ... hlavu vzhůru ... některý výpady jsou opravdu nesmyslný. přeju pěkný den. Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za podporu, já si také občas říkám, že to snad nemohou myslet vážně. Ale na druhou stranu mě těší, že i choromyslní lidé čtou můj blog :D

      Vymazat
    2. To, že se někomu něco nelíbí a sdělí to v komentáři (k čemuž jsou komentáře uzpůsobeny) není chorobný stav mysli, ale naprosto běžná věc.

      Vymazat
    3. To, že se někomu něco nelíbí, běžné je. Ale způsob, jakým to někteří dávají najevo, je ubohý.

      Vymazat
  16. je to super! možno keby bola taška trochu tmavšia, ale chápem, že bohužial nikto z nás nemá doma 10 tašiek každú v inom odtieni hnedej =) A dáždnik s kravatou - najlepší! ...mirka

    OdpovědětVymazat
  17. Východoevropský wannabe - nemáš to v krvi hochu, nesnaž se. I kdyby jsi měl přesně to samé co autentický elegán, jakmile by sis to navlékl, veškerá aura by se v mžiku rozplynula.

    Celý tucet podobných wannabes/milan-like-old-fashion-gurus byl ke spatření z části v diletantském projektu "Boys in study" a dále pak ve facebook fotosoutěži obchodu "Le Premier" - celé je to o to komičtější, o co víc si dotyční myslí, že jsou skutečně elegantní, nebo že to mají v oku, že jsou tak říkajíc vrození a nosánek hezky nahoru. V příhodných kruzích byste sklidili ne posměch, ale spíš tiché, opovržlivé pohledy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Á, další pronikavě inteligentní a vševědoucí komentář! Člověk si vezme kabát a už si hraje na elegána? Proč myslíš, že si hraju na "milan-like-old-fashion-guru"? Mám na sobě to, co je podle mě naprosto normální oblečení do města. Nemůžu za to, že goretexovo-rejoicové armádě nebo co já vím komu evokuje už jen (jakákoli) košile eleganci, snobství a co já vím co.

      A když už jsi nakousl "wannabe" - myslíš si také, že studenti na FF UK si zase hrají na horolezce a polární badatele? Díky! Toto mě nikdy nenapadlo! :D

      Také nemám "nosánek nahoru" a na nic si nehraju. Příště si ty samonasírací komentáře nech pro sebe. Možná ti to dělá dobře, ale jednou by jsi z toho mohl dostat infarkt ;)

      Vymazat
    2. Ano, ale uniká ti smysl toho, co jsem říkal, tak ještě jednou, s příměrem - zbohatlík v trojkovém BMW není to samé, co někdo zámožný v BMW řady 7, přestože se o to takový člověk v daném případě obvykle snaží, a u tebe mám ten stejný pocit. V podstatě takový kluk pomýlený reklamou, kdy konflikt "můžu vs. měl bych" vyvěrá v groteskně hybridní pojetí módy, které na jedné straně sklízí nekritický obdiv (máš něco, co se na ulicích u nás zpravidla nevidí, tak je to zákonitě super), na té druhé však otevírá spoustu otázek - snaží se o sofistikovanou dehonestaci modních blogerů a této vlny všeobecně, nebo to myslí opravdu vážně - pýle a okénka do soukromí skoro jakoby svědčily pro, a není mu pak blbé hrát tuhle hru ve stylu "jednooký mezi slepými králem"?

      Objektivně nemáš špatné oblečení, ale tím to končí - kontext to celé zabíjí a rozhodně neevokuje to, co si myslíš že by evokovat měl, alespoň u některých čtenářů ne. Horolezce a polární badatele do toho nepleť, nesouvisí s tím.

      Vymazat
  18. Hlavní je, že mu to sluší! Tak ho nechte žít!

    OdpovědětVymazat
  19. Není nazývat někoho "wannabe" trochu přehnaný? Když se nad tím člověk zamyslí, tak kdo nebo co vlastně dnes "wannabe" není. Každý někoho kopíruje, někým se inspiruje a možná si to ani sám neuvědomuje, natož aby to považoval za něco špatného. Je trochu smutný, že naše země je plná "wannabes", kteří vrchol sebeprezentace vidí v odbarvených vlasech, 5centimetrové vrstvě makeupu až na zádech a v tričku s oslepujícím nápisem nějaké dražší značky, u kterého při bližším pohledu vyjde najevo, že to ani není originál. To samé u mužů. Chápu, že je dost důležitým faktorem sport, ale hrajeme fotbal, lyžujeme, posilujeme nebo snad chodíme na túry v městských ulicích?

    Jestli je Vítek "východoevropský wannabe", tak je to jenom dobře, protože narozdíl od 80% tohodle národa nevypadá směšně.

    OdpovědětVymazat
  20. Chápu komentáře výše, některé Vítkovo kombinace vypadají skutečně trochu násilně (hlavně kvůli často diskutované touze nacpat se do o číslo menšího oblečení, čehož důvod spatřuji, možná chybně, v tom, že se Vítkovi ty kousky prostě líbí a musí je mít, přestože nerespektují typ jeho postavy), nicméně tohle mi přijde v pořádku, všechno sedí, ladí, a přestože džíny se mi k tomu také nelíbí úplně stoprocentně, myslím, že mu to sluší. Problém je možná v sebeprezentaci, že to občas vypadá trochu nuceně, ale přesto vypadá lépe než většina mužů. Samozřejmě, že pokud by měl Vítek být jakýmsi stylovým guru, není to ideální, ale když přihlédneme k tomu, že žijeme ve státě, kde je stylovým guru nazýván Josef Klír, je to přece jen lepší, aneb mezi slepými jednooký králem. Takže, pokud je smyslem ukázat, že student fildy se může oblékat i jinak, než je v jeho kruhu obvyklé, spatřuji v tom dobrý počin, ovšem s nějakou inspirativností a originalitou a módou jako takovou to mnoho společného nemá. J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co máte proti těm džínám? Vysvětli mi "nesedí mi k TOMU". K čemu?

      Vymazat
    2. Psala jsem, že se mi to nelíbí stoprocentně, ne, že k tomu vyloženě nesedí, jen s klasickými kalhotami by se mi to líbilo více, ovšem chápu, že se nedají nosit pořád a všude. Asi to ani není materiálem, jak tak na to znovu koukám, vnáší to možná trochu zbytečně do outfitu další barvu, ale není to nic do očí bijícího a celkově to vypadá hezky, jen prostě s klasikou by to bylo ještě lepší :). A pěkný účes, mimochodem, sluší ti. J.

      Vymazat
  21. Image Jacka rozparovace i s kabelou plnou nozu na vybornou!

    OdpovědětVymazat
  22. velmi ti to sekne, suhlasim s ostatnymi :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty prostě vypadáš jako pravej "emerikn hasbend". Nemůžu si pomoct :) I ten úsměv. Hodil by ses do začátku Střihorukého Edwarda. Do té barevné 60s čtvrti)) Fešák!

    OdpovědětVymazat
  24. A když se tak nyní dívám na komentáře, tak...se musím smát, jak jsou někteří lidé směšní. Asi nežijí tady v ČR. Protože ty lidi bych odkázala na modnipeklo.cz, aby se trošku probrali a začali kritizovat lidi, co si to opravdu ZASLOUŽÍ.
    Není nás málo co Tě zbožňují, takže se drž a hlavně si to vůbec neber k srdci Vítku))

    OdpovědětVymazat
  25. ...nedrbejte studenty fildy...ne vsichni vypadaj jako horolezci :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...i kdyz vydrapat se nekdy do 3. nebo 4. patra je opravdu horolezectví :-))

      Vymazat
    2. Já jezdím výtahem ;)

      Vymazat
  26. Ahoj, ty kalhoty jsou ti kratke spravne maji koncit tesne nad podpatkem. Cau a priste se polepsi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by tedy zajímalo, jakým způsobem byste kalhoty takového střihu dostal těsně nad podpatek? To jde u kalhot, které jsou, minimálně dole, šiřší, a ne u úzkých. Absolutmí nesmysl, vymyšlený zřejmě v letech devadesátých a pomocí módních poraden časopisů typu Katka a Blesk pro ženy nesený dále, ignorujíc přitom zdravý rozum. J.

      Vymazat
  27. Ty kalhoty jsou akorát, myslim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také nevím, kdo přišel na to, že kalhoty musí končit na určitém místě. I u obleků už se teď dělají různé délky. A právě u džínů a volnočasových kalhot je to snad jedno.

      Vymazat
  28. Já bych to nazval jako vhodně zvolený podzimní outfit. Jen bych ho raději odprezentoval přímo v akci , tady to působí jako tvrdá stylizace(historická zástavba...) Jak působí když nakupuje v supermarketu, v davu na zastávce MHD... Boty, rukavice a brašna jsou jeho oblíbeným kouskem a muži nosí věci dokud se nerozsypou a kladou důraz na pohodlí a praktičnost.

    OdpovědětVymazat
  29. Chapu, kritika je nutna, proc je ale vzdycky anonymni, to rika neco samo za sebe. Kdyby chodil v rejoice kalhotech je XYZ, kdyz ma toto obleceni, je XYZ a hraje si na XYZ a tam, kde kritici ziji/pracuji atd. by to nikdy nikdo neudelal... co takhle kritika typu: tohle se mi nelibi, protoze...coz takhle kdybys zkusil to a to. Takova kritika ma pak smysl.

    OdpovědětVymazat
  30. asi jsem se zamilovala:)) Přesně takhle by podle mě měl vypadat ideálně oblečenej chlap:)

    OdpovědětVymazat
  31. No moc nejuchej. Vítek je náš :))

    OdpovědětVymazat
  32. Ten deštník a kravata jsou spolu krásný, ale dát to dohromady k džínám prostě NE. Netuším, jestli to není foťákem, ale asi by to chtělo jinou barvičku kabátu, takhle obličej působí dost vybledle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč NE? Proč mám pořád ten pocit, že si všichni myslí, že kravata a kabát se smí nosit jen k obleku a ne k džínám a svetru? Toto není pokus o elegantní/formální oblečení, takto chodím do školy...

      Vymazat
    2. Protože to vypadá, jako kdyby došly doma všechny slušné kalhoty a jediné čisté zbyly džíny. Možná vyměnit kabát za nějaký druh méně formálního sáčka. Nebo udělat kombinaci svetr, kabát, džíny. Prostě mě na tom oblečení k dotažení modelu něco chybí, ne moc, ale něco.

      Vymazat
  33. Je to skvělý. Naopak mám ráda, když kožené (nebo koženkové) doplňky úplně neladí přesně odstínem, ale spíš tónově. Být to všechno v jedné barvě, je to nuda, takhle mě to baví (a navíc jsi sladil kravatu s deštníkem, thumbs up!).
    A fotky jsou úžasný, posílám velkou pochvalu fotografce! :)

    Lizzy

    OdpovědětVymazat
  34. Vyzeras FANTASTICKY, neviem sa vynadivat! A na tie arogantne negativne komentare sa vyser, neverim, ze ti ludia maju co i len 50% takej charizmy a vkusu ako ty.

    Aneta

    OdpovědětVymazat